../images/Emo27.gifתקנון הפורום../images/Emo37.gif
אז אמנם באיחור, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא - קבלו את תקנון הפורום שלנו [כן, תמחאו כפיים, עבדתי קשה כדי לכתוב אותו!]. כולם מתבקשים לקרוא, וכל מי שקרא שיגיב ב
/
. כל פורום צריך תקנון. החוקים נועדו לשמור על סדר בפורום, למנוע וויכוחים, מריבות ועוד דברים שעלולים להרוס את הגלישה בו. שמירה על החוקים לא דורשת מאמץ מיוחד ממכם, פשוט שימו לב להודעות שאתם כותבים ותחשבו פעמיים לפני שאתם לוחצים על "שלח". 1. שפה נאותה: אין להעליב או לקלל אף גולש בפורום. לא משנה אם הוא גולש חדש או וותיק,אם אתם מכירים אותו ממקומות אחרים או כל סיבה אחרת. 2. זכויות יוצרים וקבצים בלתי חוקיים: אסור להעלות לפורום מילים לשירים,כתבות,תמונות סרוקות וקישורים לקבציי אודיו [MP3 וכו`] מכיוון שזאת הפרת זכויות יוצרים, שאסורה עפ"י התקנון הכללי של תפוז אנשים. הודעות בעלות תוכן כזה - יימחקו. ובצורה יותר מפורטת: - אסור להעלות קבצי אודיו [MP3,WAV וכו']. בנוסף, אסור לתת לינקים להורדות קבצים כאלו. - אסור לפרסם מילים מלאות של שירים. מותר לפרסם חלקים מהשיר [בית+פזמון לדוגמה]. - כתבות מעיתונים - אותו הדבר; אסור להעתיק כתבה במלואה, ניתן להעלות ציטוט ולהגיד מאיפה לקחתם אותו. - תמונות סרוקות: הכוונה לכתבות,פוסטרים,שערי מגזינים וכו` - אסור. גם לא לגלריות. כי זאת הפרת זכויות יוצרים. [במקום זה אפשר לתת לינק לאתר ממנו הדבר נלקח].
אם בעל הזכויות כתב באתר/מקום אחר שלו שהוא מאשר שימוש חופשי בתמונות - מותר להעלות לפורום. 3. אאוטינג [פרסום פרטים אישיים של גולש ללא הסכמתו]: אסור בהחלט ויטופל בחומרה. כמו כן אסור באופן כללי להעלות על גבי הפורום מספרי טלפון [בשביל זה יש מסרים]. 4. שרשורי אוף: שרשור אוף הוא המקום לדבר על דברים שלא קשורים לנושא הפורום - כל ההודעות האישיות, הבקשות, הצומי וכו' - הכל בשרשור האוף.
שרשור אוף יפתח בכל תחילת שבוע ובכל סוף שבוע. 5. הודעות של תפוז אנשים מודיע: אני אגלה לכם סוד קטן, ההודעות של תפוז אנשים מודיע נמחקות תוך 24 שעות אם אף אחד לא מגיב אליהן. אני יודעת שזה כיף לעשות שרשורי "מה אני שומע עכשיו" אבל לא צריך לעשות את זה על כל הודעות של תפוז אנשים מודיע, תשתדלו להסתפק באותה הודעה עד שתפסיק לקפוץ [נגיד ההודעה של יום ראשון תפסיק לקפוץ ביום שלישי ועד אז אפשר לנצל אותה בכיף]. 6. הודעות חדשות ונצל"שים: כמובן שאני בעד הודעות חדשות,רעיונות לפינות וסתם משחקים. אבל, אי אפשר לפתוח הודעה חדשה על כל שטות. לכן, הודעות קטנות, עם שאלות או הצעה למשהו חדש - עדיף לנצל"ש כדי לא לקחת מקום להודעות אחרות, בעמוד הפורום יש מקום ל15 הודעות בלבד וחבל שהן יידחקו לעמודים הבאים בגלל הודעות פחות חשובות או רלוונטיות.
אבל שימו לב, יש שרשורים שאסור לנצל"ש: * פינות [משחקים] של חברי הפורום * שרשורי זיכרון * שרשורי ימי הולדת [גיוס,נישואים או כל שרשור אחר שכולל בתוכו מזל טוב] * הודעות נעוצות [!!] ---------------------------------------------- אלו הכללים העיקריים. תשתדלו לשים לב אליהם ולשמור עליהם, זה חוסך לי המון עבודה וגם מונע אי נעימויות של מחיקת שרשורים וסכסוכים מיותרים. אני לא אוהבת למחוק הודעות ושרשורים כי אני יודעת כמה אתם משקיעים בזה וכמה זה מבאס לגלות שנמחק, אבל במידה ויהיו הודעות שיעברו על החוקים אני אאלץ למחוק אותם. אם יש לכם שאלות, הצעות, הערות, הארות וכל דבר אחר, אתם יותר ממוזמנים לפנות אליי במסר או באייסי/מסן ואני מבטיחה לעשות הכל כדי לעזור לכם :] ענבלירון
.
התקנון נוסף למאמרים.
אז אמנם באיחור, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא - קבלו את תקנון הפורום שלנו [כן, תמחאו כפיים, עבדתי קשה כדי לכתוב אותו!]. כולם מתבקשים לקרוא, וכל מי שקרא שיגיב ב