תראו איזה חארות מי אמר שכדורלנים+ דוגמניות הולך ביחד
ל ליןןןןן New member 27/3/06 #1 ../images/Emo27.gif תראו איזה חארות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מי אמר שכדורלנים+ דוגמניות הולך ביחד
../images/Emo27.gif תראו איזה חארות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מי אמר שכדורלנים+ דוגמניות הולך ביחד
Y YARDENIS11 New member 27/3/06 #3 נכון הם ממש מגעילים קריסטין כל כך חמודה וכשיצא לי לדבר איתה (אם חח) אני בחיים לא אקלל אותה או אצחק עליה שהיא פגרת .. כי תמיד בתוכניות ריאליטי הם מגזימים את הכל בצורה ממש מגעילה
נכון הם ממש מגעילים קריסטין כל כך חמודה וכשיצא לי לדבר איתה (אם חח) אני בחיים לא אקלל אותה או אצחק עליה שהיא פגרת .. כי תמיד בתוכניות ריאליטי הם מגזימים את הכל בצורה ממש מגעילה
א א ל ו נ ו ש י ת New member 28/3/06 #5 רעים. פשוט רעים. ../images/Emo41.gif איך אין להם בושה שהם יורדים לרמה כזו נמוכה. וד"א.. מה, המתמודדות לא גרות ביחד כבר?
רעים. פשוט רעים. ../images/Emo41.gif איך אין להם בושה שהם יורדים לרמה כזו נמוכה. וד"א.. מה, המתמודדות לא גרות ביחד כבר?
ב בייבי בו בו New member 28/3/06 #7 איזה מגעיליייםםםם וקריסטין אמרה שזה בכלל לא קרה, אז מה נכון?! חחח...