10 דברים שהכי אוהבים בפורום

spelling

New member
../images/Emo27.gif10 דברים שהכי אוהבים בפורום../images/Emo37.gif

מה הם 10 הדברים שאתם הכי אוהבים בפורום?? זה הולך להיות מענייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!! בהצלחה ותהיו מקוריים!

עונה

מדרגת לא לפי הסדר 1-האנשים הטובים והנפלאים שבפורום 2-הפינות המעניינות 3-התמונות החדשות שמופיעות פה די מהר 4-הודעות יומיומייות של כולם 5-סיכומי שבוע שעוזרים 6-תמיכה של כולם ונחמדות 7-כולם פה שותפים ועוזרים
8-זה כאילו פורום של אליסה 9-לפעמים יש דיונים מרתקים ופינות נחמדות 10-אני אוהבת את הפורום אולי כי אני נכנסת אליו כל יום עניתי בקצרה..כי אמרתי לכם יש לנו שיפוצים בבית אז אני קמה מוקדם והולכת מאוחר לישון וזה בלאגן אם יהיה לי משהו נוסף אני אוסיף

always be me mc

New member
10 הדברים שלי../images/Emo23.gif

הפעם אני רוצה לציין שאצלי זה לא דירוג בעל משמעות אלא סתם מספרים(חוץ מהמספר 1 שהוא באמת 1 אצלי) 1. ללא ספק האנשים פה, אתם כל כך חביבים עד שאי אפשר לא להיכנס לפה יום יום כדי לראות מה מעשיכם
2. את העידכונים, שירשורי התמונות של אליסה והעובדה שאין הגבלה למס' התמונות של אליסה שאפשר לשים. למעשה כמה שיותר זה יותר טוב
3.את היציאות של חברי הפורום
4. היצירות והסירטונים המדהימים שעושים חברי הפורום
5. את העובדה שבפורום הזה אנחנו תמיד מנסים לחדש ומנסים כל מיני פינות כך שלדעתי לא משעמם
6. אני אוהבת את העובדה שפורום הוא למעשה קהילה מגובשת עם אנשים בעלי תוכן משותף או במילים אחרות אני שמחה שיש מקום שבו אני ועוד אנשים נוכל לדבר על אליסה בלי הפסקה(ובלי שיתסכלו עלינו מוזר
) 7. למרות שפורום אמור להיות דבר גדול אני אוהבת את הקהילה האינטימית שלנו ואת העובדה שפחות או יותר כל חבר פורום מדבר עם חבר פורום נוסף באיי סי קיו(ראו אני-שלי-נטלי-אדם
), כך שאנחנו לא רק מגובשים אלא זו גם חברות שכזו 8. אני אוהבת את העובדה שגם חברי הפורום יצירתיים ולוקחים על עצמם פינות
9. אני אוהבת את זה שהפורום הוא מקום מפלט מהמציאות כלומר שגם מתי שיש לי ימים קשים(כמו אתמול, היום וכו') אני יכולה למצוא כמה דקות של שלווה ובריחה בפורום
10. אני אוהבת את מגוון האפשרויות הטכניות(טאגליינס, קישורים, מאמרים וכו'), שבעזרתן אפשר לסגוד לאליסה בכל מיני דרכים וגם לזכור דברים שאמרנו עליה, עשינו עליה וכו'

spelling

New member
10 הדברים שלי../images/Emo175.gif

תמיד אני מתחיל מ 10 אבל הפעם מתחיל ממקום 1!!!!!!!!!!!!!!! מקום 1-האנשים הנפלאים שיש פה,באמת...נורא כיף להכנס לפה ולראות מה כתבתם!אין אין אתם אחלה בני אדםםםםםםםםםם,בדוגרי למרות שהפורום לפעמים לא במצבים הכי טובים!אני חושב שאנחנו בין הפורומים הכי מגובשים שיש!
מקום 2-בגלל שאני הבן היחיד פה(נו שיבואו עוד!)מתייחסים אליי כמו למלך חעחעחעחעחע
מקום 3-כולכם בטח תזדהו איתי..אבל שאני מכין פינה לפורום ואנשים מגיבים ומשתפים פעולה זה גורם לי להיות ממש ממש ממש שמח!
מקום 4-חדשות ותמונות של אליסה,תמיד אני אוהב לראות מה קורה איתה!מה חדש אצלה!ואחר כך לתת ביקורת ולהתעצבן למה היא לא מתקדמת לשום מקום חחחח
מקום 5-פינות בפורום!אני אוהב תרעיונות המטורפים שלנו!כל פעם מגרדים פינות אחרות אין זה גדוללללללללללללל!
מקום 6-סרטונים ויצירות של חברי הפורום,אני מקנא כל כך ואני רוצה גם לדעת לעשות!אני כל כך רוצה לעשות סרטון או רקע...ויש פה כאלה יצירתיים שזה משהו משהו!
מקום 7-חח אולי תצחקו אבל אני אוהב שאנחנו שולחים לפורומים אחרים חג שמח שנה טובה וכאלה....לא יודע,אני נהנה מזה!ואני עדיין רוצה שנשלח חופש מהנה לכולם!ואם לא תשתפו פעולה אני יציק לנטלי!ואז היא תאשים אותכם!
מקום 8-הנושא של הפורום עצמו,כמו שגל אמרה..חח פה אפשר להראות תאובססיות של כולנו לאליסה...שבחוץ אנחנו נראים משוגעים...אז בקטנה שהרבצתי פעם למישהו שקרא לה אליסיה ולא אליסה..או תיאר לי מה בא לו לעשות איתה חחחח
מקום 9-סיכום שבועי..אני יודע שאני עושה אותו אבל אחרי זה אני מרגיש שהפורום יותר מסודר ומעודכן!וזה כאילו אישור לפתוח שבוע חדש ויצירתי נוסף!
מקום 10-דיונים!נו אז מה אני אוהב חפירות.....

YaEl 15

New member
הדברים שאני אוהבת בפורוםם..

האנשים פה נחמדים. מאוד ידידותיים.
את העובדה שזה פורום קטן ומשפחתי. עדיף ככה. אני לא אוהבת פורומים ענקיים...
את הפינות הקבועות.
את זה שתמיד יש משהו חדש. פינה חדשה ו---
תמונות חדשות של אליסה !!!
את הבדיחות
ואת האנשים המשוגעים...
את העידכונים השוטפים.
את היצרתיות
את אליסה.. חח.. תפסתם אותי. זה לא 10.

למעלה