10 הדברים שלי../images/Emo23.gif
הפעם אני רוצה לציין שאצלי זה לא דירוג בעל משמעות אלא סתם מספרים(חוץ מהמספר 1 שהוא באמת 1 אצלי) 1. ללא ספק האנשים פה, אתם כל כך חביבים עד שאי אפשר לא להיכנס לפה יום יום כדי לראות מה מעשיכם
2. את העידכונים, שירשורי התמונות של אליסה והעובדה שאין הגבלה למס' התמונות של אליסה שאפשר לשים. למעשה כמה שיותר זה יותר טוב
3.את היציאות של חברי הפורום
4. היצירות והסירטונים המדהימים שעושים חברי הפורום
5. את העובדה שבפורום הזה אנחנו תמיד מנסים לחדש ומנסים כל מיני פינות כך שלדעתי לא משעמם
6. אני אוהבת את העובדה שפורום הוא למעשה קהילה מגובשת עם אנשים בעלי תוכן משותף או במילים אחרות אני שמחה שיש מקום שבו אני ועוד אנשים נוכל לדבר על אליסה בלי הפסקה(ובלי שיתסכלו עלינו מוזר
) 7. למרות שפורום אמור להיות דבר גדול אני אוהבת את הקהילה האינטימית שלנו ואת העובדה שפחות או יותר כל חבר פורום מדבר עם חבר פורום נוסף באיי סי קיו(ראו אני-שלי-נטלי-אדם
), כך שאנחנו לא רק מגובשים אלא זו גם חברות שכזו 8. אני אוהבת את העובדה שגם חברי הפורום יצירתיים ולוקחים על עצמם פינות
9. אני אוהבת את זה שהפורום הוא מקום מפלט מהמציאות כלומר שגם מתי שיש לי ימים קשים(כמו אתמול, היום וכו') אני יכולה למצוא כמה דקות של שלווה ובריחה בפורום
10. אני אוהבת את מגוון האפשרויות הטכניות(טאגליינס, קישורים, מאמרים וכו'), שבעזרתן אפשר לסגוד לאליסה בכל מיני דרכים וגם לזכור דברים שאמרנו עליה, עשינו עליה וכו'