DesertRose7
New member
../images/Emo27.gif3 קירות ומה שבינהם../images/Emo37.gif
פינות
מתוחכם אה?! בכל מקרה.. הבלאגן שסורר לי בחדר התנקם בי.. איבדתי את הדף שבו כתוב איזה פינות יש בפורום, באיזה יום ומי עושה [כן כן יש לי דבר כזה, או לפחות - היה{אני סנילית!)] בכל מקרה.. תעשו לי טובה ותרשמו פה כל אחד מה הפינה שלו ומתי ושוב - זה לא משנה אם יצא כמה פעמים שפספסתם ביום או באותו שבוע כי הרי זה מובן לגמרי שלא תמיד יוצא וזה בסדר גמור, אני רק רוצה לשמור על סדר מסוים שיצא מצב שכל יום יש פינה ולא מתרכזות באותו יום
אם יש למישהו הצעות חדשות לפינות או סתם רוצה לאמץ פינה ומעוניין שנעזור ו במציאת אחת- זה הזמן
כי כמו שאמרתי, זה לא משנה לי אם אתם מתייעצות איתי או עם אחרים לגבי הפינות אבל בכל מקרה זה צריך לעבור דרכי כגורם האחרון בשביל אישור אחרון וגם סתם בשביל לידע אותי
אם למישהי יש פינות שהן בתרדמת כבר.. הרבההההה זמן *אהם*הסיכוםהשבועי*אהם* זה הזמן לדרוש בעלות אבל יותר מזה ליישם אותן ולהפעיל אותן. זה מאוד נחמד שהן שלכם ואתם לא מרשים לאחרים לגעת בהן ובלה בלה בלה, אבל אם אתם בעצמכם לא מעלים אותם אז מה עשינו בזה?!
ובכלליות - אם למישהו יש משהו להגיד/להציע/להתלונן/לשבח/לקטר או כל דבר אחר שעולה לו בראש שקשור בצד ה.."מנהלי" של הפורום - זה הזמן
|***| ובנימת סיום.. אני יודעת שבזמן האחרון (שהיה ארוך מאוד) לא ממש הייתי פה. או יותר נכון- הראתי פחות נוכחות מהרגיל שלי. אני ממש מצטערת על כל זה, אם זה היה תלוי בי הייתי כלה יום פה ורק מעלה ומעלה דברים כמו פעם ואולי אפילו יותר אבל נוצר מצב שהרבה מאוד דברים התרכזו לי באותה תקופה והייתי עמוסה עד מעל הצוואר ונוצר איזה פקק שם ולא היה לי הרבה זמן לשבת מול המחשב או בכלל להיות בבית. אבל ביום רביעי הזה (
) הפקק הזה עומד להשתחרר קצת ושבוע אחרי אפילו יותר ככה שלאט ובטוח אני מקווה לחזור למוטב
תודה על ההבנה
שחר
פינות