brighter

mcfly danna

New member
../images/Emo27.gifbrighter ../images/Emo37.gif

הגיע תורי לכתוב את הפיק שלי.... אז בקצרה ונשתדל בלי חפירה מיותרת.. אומנם זה לא ספר {
) כמו של כל הבנות שפירסמו (אהמבוטאהמ) , זה פיק קצר, בקושי 10 פרקים , העלילה מתרחשת יחסית מהר, ואממ...זהו מקווה שתאהבו..
פרק 1 - פרק 2 בהודעה הבאה... בוקר, העיר מלאה. ככה זה כשאת בלונדון העמוסה. "שיט! אני מאחרת!!" צעקה לעצמה היילי כשהתבוננה בשעונה "המורה הזאת עוד תרצח אותי בשנתי.." עברה במעברי חצייה במהירות, בלי לשים לב לצבעים, מדפדפת בתמונות של להקתה האהובה- מקפלי. כשעברה במעבר אחד, שמעה לפניה גלגלים רבים, כשהרימה ראשה לראות, ראתה אוטובוס אדום גדול נע במהירות אליה. היילי ניסתה לחצות את הכביש במהירות אך לפני ששמה לב, האוטובוס סטה ממקומו ודרס את רגלה של היילי. היא נשכבה על הרצפה, מכורבלת, כשרגלה צמודה לגופה. "אלוהים אדירים, שמישהו יקרא לאמבולנס" כמה דמויות קראו ברקע. לפתע דמות מעורפלת התקרבה אליה במהירות, היילי ניסתה להיזכר מאיפה הדמות מוכרת לה, אבל הכל היה מעורפל. "את בסדר?" שאלה הדמות בקול נעים. "כן, אני חושבת" מנסה שלא להוציא את כאבה על הדמות שבסך-הכל ניסתה לעזור לה. "ואיך קוראים לך?" הדמות נגעה בלחי של היילי. זה היה מגע נעים, חם כזה. "היילי" אמרה בקול צרוד. מאז היילי לא זכרה כלום. היא מצאה את עצמה בבי"ח כשלידה שוקולדים ופרחים ופתק קטן. "מקווים שאת בסדר היילי, נבוא כשתתעוררי, מקפלי" "מקפלי?!?" צרחה היילי והרגישה את הכאב העז ברגלה. "אוו!!" צווחה שנית, מחזיקה את רגלה כדי שאולי פחות תכאב. "היא קמה?" "היא התעוררה?" נשמעו קולות מבחוץ. לפתע נכנסה אחות עם שיער אדמוני ועיניים ירוקות, "יש לך אורחים" אמרה בגסות, כאילו שלא משלמים לה מספיק כדי שתהיה נחמדה למטופלים. היילי ציפתה להורים שלה כשפתאום היא רואה מולה את מקפלי , בראשו דני-הפייב שלה מהלהקה. "מקפלי!" קראה לעצמה בלי קול, מחזיקה ברגלה הכואבת. "היי, את בסדר?" אמר דני עם עניים נוצצות שכאלה. "אממ...כואב לי מאוד, אבל נחמד מצידכם שבאתם.." "מה נחמד מצדכם? לא יכולת להגיד משהו אחר?" חשבה לעצמה היילי בלב. "הדוקטור אמר שיש לך רגל שבורה, מחר הוא ידאג לך לגבס".באותו הרגע חשבה על המורה והורים.. מה הם יגידו על זה? "מצוין" אמרה היילי בחוסר הסכמה עם עצמה. "תקשיבו בנים, אני ממש לא יודעת מה אתם עושים פה, לא שזה לא טוב , זה מעולה.." החלה לבלבל את עצמה ואת החבורה. "שזה לא יטריד אותך עכשיו, את צריכה לנוח עכשיו" אמר הארי. "כן בנים, יאללה בואו, אל תדאגי, נבקר שוב" "תודה" אמרה היילי שבשקט. "שאני אתקשר להורים ש'ך?" אמרה האחות האדמונית, מורחת לק סגול שכמעט סינוור את היילי. "כן.." אמרה, מביטה פרצוף כועס כלפי האחות. "תתקשרי, למה את מחכה?" אמרה האחות, כשבלון מסטיק מילה את פניה היפות. היילי החליטה להניח לזה, יכול להיות שהיא תצטרך לבלות איתה הרבה יותר זמן משחשבה... "אני לא מאמין!! אני תיכף בא היילוש" צעק אבא בטלפון, לפי מה שהיילי הבינה, הם יבואו אליה עצבניים במיוחד, היא צריכה להכין את עצמה נפשית לצעקות. "אני לא מאמין, איך יכולת להתנהג בחוסר זהירות שכזאת?" הצעקות צרמו לאוזנייה של היילי, אבל היא הבינה את הדאגה. "טוב, ג'וזף תן לילדה שלנו לישון, היא צריכה לנוח קצת.." כששניהם עזבו את החדר, היילי התחילה להפנים את מה שקרה לה, והיא נזכרה במבטים החמודים שהתחלפו ביינה לבין דני. "מה זה המבטים האלה בינך לבין היילי?" שאל טום את דני כשיצאו מהבית-חולים , "מה? לא היה שום מבט" אמר דני והסמיק. לחיו היו אדומות כעגבנייה. "דני, נראה לי שיש לי רעיון איך להשיג אותה" אמר דאגי בחיוך שטני. "מי אמר שאני רוצה להשיג אותה?" אמר דני בהתגוננות. טום הסתכל על דני ואז על הארי ודאגי ואמר "תן לילד לדבר, אח"כ תפעל כרצונך". כשדאגי סיפר לדני על התכנית, דני התחיל לדמיין את הכל בעניים נוצצות, בדיוק כמו שהיו לו כשראה את היילי בבית-החולים. "דני? כדור הארץ לדני?" שאל הארי בליגלוג כשהעביר את ידו מהר מול פניו של דני "מה?מה?" אמר דני מבוהל. כולם צחקו, הם הבינו שדניל'ה יש קראש קטן, והיה ברור שלהיילי יש קראש עליו. ביום למחרת חברה של היילי הגיעה, ברוק והיילי שיתפה אותה בכל הפרטים, חוץ מהפרט שהתחלפו כמה מבטים בינה לבין דני. "מה?!?!" צווחה ברוק כשלפתע הגיעו אחות ועשו "שקט" עם האצבע. "סליחה, סליחה, טיפה התלהבתי , אז מה?" היילי צחקה. בנתיים הבנים התקרבו אל בית-החולים ודני התחיל להיות לחוץ. "מה אם זה לא יצליח? מה אם היא תגיד לא? מה אם אני לא אגיד כלום?" "תשמע דני, אתה עוד גבר צעיר, כל החיים לפנייך, תנסה , תגיד מילא אם לא תאהב, מה שלא נראה לי הגיוני הפסד שלה" אמר הארי כאילו היה בן 40 לפחות., וכולם התחילו לצחוק. "אוקי, אז אתה זוכר את סיפור הרקע שלך?" שאל דאגי, גאה בעצמו שחשב על דבר כזה. "כן, אתמול נסענו לשיט ואתם טבעתם ואני ניצלתי" אמר דני בציניות. "לא!!" אמר דאגי, כאילו דני התכוון לכל מילה ברצינות. "זה לא צחוק! אני אלרגי למים!!" צחק דאגי. דני עלה במהירות במדרגות הישר לחדרה של היילי. "אוקיי דני, לנשום, הכל בסדר". כשהגיע היילי חיבקה אותו חזק, ושניהם ידעו שזה חיבוק של יותר מחיבה, רק לא ידעו שהשני מרגיש ככה. "איפה שאר הבנים?" שאלה היילי. דני נשם עמוק. ~פרק הבא בהודעה הבאה...~

mcfly danna

New member
../images/Emo27.gif פרק 2 ../images/Emo37.gif

"אממ הם בחזרות והרגשנו רע שלא ביקרנו אותך- אז הנה אני!!, אלא אם את רוצה שאני אלך." אמר דני עם חיוך מתוק. "לא לא, תודה שבאת, גם ככה אין מה לעשות פה ואני חוזרת אחה"צ הביתה" אמרה היילי במבט נואש. "אם את חוזרת הביתה היום, אז אני והבנים מצאנו בר חדש ורצינו 'לחנוך' אותו, אולי תרצי לבוא איתנו היום, ואם לא זה בסדר..." אמר דני, מגמגם כל מילה שניה. "בסדר אין בעיה, תאספו אותי בשמונה בערב?" "בסדר.. אין בעיה" אמר דני בחיוך. היילי הראתה לו איפה היא גרה יחד עם חברתה ברוק. *שמונה ועשרים בערב* "נו דני תזדרז, שלא תפסיד את הדייט שלך!!" צרח הארי בהתרגשות. "פשוט שים עליך חולצה ומכנס ובוא כבר, אנחנו לא הולכים לנשף של המלכה!" אמר בלגלוג. "שניה נו, פשוט אני לא מוצא את החולצה... אה הנה היא! יאללה בוא נזוז.." אמר דני בקוצר רוח. "ידעתי שזה יעבוד אני פשוט גאון!" אמר דאגי לדני לפני שנכנסו ללימוזינה. "פשוט תהיה כמו שאתה – קרצייה, מצחיק וילדותי". "וואו, תודה גבר, עכשיו אני מרגיש מצוין" אמר דני ונכנס ללימוזינה. "הנה זה הבית שלה!" אמר דני, מנסה להרגיע את נשימתו. היילי יצאה מהבית כששיערה הבלונדיני היה אסוף בצורה מושלמת עם שמלה שחורה קצרה וגבס גדול עוטף את רגלה. "דני תרים העניים ותסגור את הפה לפני שהיא באה" צחק טום. כשהיילי נכנסה למכונית היא שילבה את רגליה כשבטעות רגל אחת נגעה בדני , ושניהם קפצו וצחקו ממבוכה. היתה שתיקה מוחלטת עד שטום החליט לשבור את הקרח "היילי את נראית נפלא!, ממש לא מזהים שהרגע יצאת מבית-החולים" "תודה טום, גם אתה וכולכם נראים נהדר" אמרה והתבוננה מהחלון. דני בהה בה, איך שהעולם משתקף בעיניה הקטנות. כשהגיעו לבר והתיישבו , הגיעו מעריצות היישר אל דני,טום, הארי ודאגי והיילי נדחקה הצידה, כשלפתע הגיע בחור גבוה, שרירי ונגע בידה של היילי. "בא לך לשתות משו?" אמר הבחור ונגע בירך של היילי. היילי נרתעה ואמרה "לא תודה, כבר שתיתי". דני פזל לכיוון היילי וראה שלא בנוח לה עם הבחור המגודל. "היי תוריד את הידיים המטונפות שלך ממנה!" צעק דני אל הבחור הגדול "היא לא שלך, למה מה תעשה לי?" אמר הבחור בהתגרות "דני זה בסדר...אני מסדרת" אמרה היילי כשניסתה להרגיע את הרוח המלחמתית. לפתע הכניס דני אגרוף לבחור הגדול. הבחור הגדול התאושש והכניס לדני שני אגרופים גדולים, שגרמו לדני ליפול על הרצפה ולאבד את הכרתו. "דני!" צעקה היילי, מנסה להתקדם במרץ אל דני. "אוח, הגבס הזה..בואו אליי הביתה, אני אטפל בו" אמרה היילי לבנים. הבנים נסעו מהר לכיוון ביתה של היילי. השעה היתה 6:00 בבוקר והיילי לא רצתה להעיר את חברתה ברוק ולכן אמרה לבנים בשקט "מישהו יודע עזרה ראשונה?" שאלה היילי, וכששררה דממה הבינה שהיא צריכה לטפל בדני כי אחרת אף אחד לא יטפל בו. "אני הולכת להביא קרח ותיק עזרה-ראשונה מהמחסן, תשמרו עליו לרגע" אמרה היילי צועדת לאט וזורקת קללות לעבר הגבס שלה . "מה? מה קרה לי? " שאל דני כשחזרה לו הכרתו "דני! אתה בסדר!" חיבק אותו דאגי בחיבוק רגשני "לא ממתי, אתה יודע.. איפה היילי?" שאל חצי-מעולף. "היא הלכה רגע למחסן.." ולפני שהארי הספיק לסיים את המשפט דני הלך לכיוון המחסן בזיג-זג. "שיט!" צעקה היילי כשהבינה שדלת המחסן נפתחת רק מבחוץ "מישו יכול לעזור לי?" צרחה בכל כוחותיה. "היילי?" אמר דני ופתח את הדלת וראתה אותה יושבת על הרצפה מתוסכלת. "דני אל תסגור את ה.." דני סגר את הדלת "דלת", אמרה היילי ביאוש. "טוב אם אתה כבר פה, בוא הנה" אמרה היילי והצמידה את הקרח לראשו של דני "איי!!!" צעק דני מכאב. "אני מצטערת, אבל אני לא אשמה שאתה מכה בחורים קשוחים פי 3 ממך" אמרה היילי בטיפת עצבנות "קשוחים ממני?! אני הכי קשוח" אמר דני בגאווה, והיילי חייכה. "איפה עוד כואב לך?" שאלה היילי. "פה...ופה" הצביע דני על איזור הלחי ומתחת לשפה. "אוקי" התקרבה היילי ולדני. דני הוזיז את ידה של היילי מפניו וקירב את שפתיו אליה. הוא ידע שגם היילי רוצה בכך. השניים התבוננו בעיני השני, סורקות את הניצוץ הזה שראו כל הזמן , הם באו להתנשק עד ש...פתאום טום הגיע פתח את הדלת בחוזקה. היילי ודני התרחקו מהר אחד מהשני "אוי, סליחה!" אמר טום בבושה. "זה בסדר, רק... שמתי לו..קרח! כן, שמתי לו קרח!" אמרה היילי בהתחמקות "היא באמת שמה לי קרח" חזר דני על דברי היילי במהירות. "טוב, רציתי לבדוק שאתם בסדר. דני יש לנו מסע ארוך היום" אמר טום כשהצביע על שעונו. "מסע?" אמרה היילי במבט עצוב אל דני...

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמיקי יש לך דמות חדשה לשנוא חוץ מטל..

היילי!(כןכן, גם היא ם דני XD) זה נשמע ממש יפה!והרעיון ממש טוב.. "אני אלרגי למים"
מתאים לדאגי, זה הצחיק אותי.. והכל עובר ממש מהר-> בום אוטובוס, בום היא מכריה אותם בום הם הולכים לבר ביחד XD בהצלחה עם המשך הפיק
!

mcfly danna

New member
XDDDD עכשיו כשאני קוראת את זה..

יש כל כך הרבה דברים שיכולתי לכתוב ופשוט, לא יודעת למה לא הוספתי... והעלילה מתחרשת ממש ממש מהר, ~אהמזהכמעטקרהליפעםאהמ~ אני חושבת שאני אוסיף יותר לפרקים הבאים....

את פירסמת את הפיק

בבלוג שלך נכון? כי אם כן
אני קראתי אותו
והוא ממש יפה! תקראו תקראו

mcfly danna

New member
טנקיו מי אמור...

אני ממש בינ"ל היום!!!, איזה כיף לדעת שעוד מישהו קורא את זה... ותודה על ה"תקראו תקראו" , אני בטוחה שזה ימשוך עוד אנשים לקרוא... XDDD

m i c k e y 15

New member
כאילו היא רק הכירה אותם!!!

מה זה פהההההההה XDDDD נשמע טוב! ומאוד מאוד עצוב בשבילי XDDD

mcfly danna

New member
"אני תפקידי לנגב לך את הדמעות"

XDDDDD מסטול השלמה ארצי הזה... XDDD למה אני מכירה את השיר הזה בכלל..?!?!?! XDDD זה הזוי, אבל זה חמוד... שמחה שאהבת...

ענבז

New member
אתך ההיא מהבלוג ? XD

חחח כבר קראתי אותו ואני גם מנויה אצלך בבלוג :) פיק ממש חמוד , תקראו 3>

mcfly danna

New member
תודה...אני עכשיו עובדת על העונה השניה...

אני סתומה מחשבתית...וסתמוה בכללי..

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifהייתי בבלוג שלך:]

קראתי שם את הפרק הראשון ועכשיו את הפרק השני, אהבתי
מחכה לפרק הבא

Dirty wings2

New member
חמוד,אהבתי../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

תנסי לרדת יותר שורות,יותר נוח ככה לקורא,אבל הכתיבה שלך טובה [:

אהבתי ממש!! ../images/Emo140.gif

את יכולה בבקשה לשים קישור לבלוג שלך אני רוצה לקרוא את שאר הפרקים :) את כותבת ממש טוב!!

just orr

New member
יאא פיק חמוד D:

דאגי ~אלרגי למים~?!?!? XDDDDDDDD אבל בכללי, פרקים ממש חמודים. ^^ (וגם שם יפה, אהבתי חח) מחכה להמשך P;

michalie XD

New member
וואו...

זה ממש סיפור יפה ותגידי... למה שכל פעם אני קוראת את השם היילי אני מדמיינת את היילי מפראמור? זאת היא במיקרה? או שזאת סתם דמות? ומצחיק שאיך שדני והיילי ראו אחד את השני הם ידעו שזאת אהבה ממבט ראשון

O0NoNi0O

New member
קראתי אותו בבלוג שלך!

אחלה פאנפיק שבעולם, ממש אהבתי אותו.. אבל הוא ממש קצר!! הסוף יפה
!! איזה חמודים הם..

למעלה