CIN - תזכורת

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gifCIN - תזכורת ../images/Emo37.gif

אם לרגע שכחתם.. היום ב-9 בערב משודר אירוע הצדקה CHILDREN IN NEED הישר מבריטניה אלינו ל-BBC PRIME. התוכנית משודרת מ-9 עד חצות - חלק 1. מעשרים ל-1 ועד 4 בבוקר - חלק 2. כמו שאמרתי פעם שעברה - אני ממש לא יודעת אם מקפליי יופיעו שם או בכלל יהיו שם, אבל הם כן לוקחים חלק באירוע הזה וכבר ראינו את הסרטונים שלהם עם הדובי החמודי הזה ועכשיו גם זה
אז אולי בכל זאת הם יגיעו לשם. בכל מקרה, אירועי צדקה בריטיים תמיד שווים וההפקה מדהימה אז אני ממליצה לראות

DesertRose7

New member
כדי להכניס יותר כסף?!

גם האירועי התרמה בארץ ארוכים. יש הופעות ומערכונים וכל מיני ילדים שבים לשם וסרטונים ומשחקים זה הרבה זמן

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

http://www.bbc.co.uk/pudsey/funandgames/celebrityvideos.shtml צריך ריל פלייר

ניראלי לא בטוחה שאת טועה בשעות..

טוב ככה זה כתוב בעיתון!! אז יש לכם את מי להאשים (לא אותי את העיתון) אז ככה מ9 עד 11 החלק הראשון של "ילדים ניזקקים" ומ11 עד חצות ישש איזה סידרת דרמה... ומחצות עד לא יודעת... חלק 2.. שאולי בוו נקווה ואני בטוחה בזה שמקפליי יופיעו.... ככה זה כתוב בעיתון ושחר תודעע בכל אופן וסליחה שלא עניתי לך כי אח שלי בה.. והייתי צריכה ללכת... וגם שירלי סליחה.. וגם אלה סליחה קיצר סליחה

DesertRose7

New member
אז כנראה שהעיתון טועה

כי ככה כתוב דיגיטלי.. ועכשיו חצות וחצי.. ובאמת עכישו יש את התוכנית שבין לבין.. שהתחילה ב-12.. אולי הם התבלבלו עם ההבדלי שעות וכל זה.

DesertRose7

New member
הם לא היו

אז מזל שראיתי רק את החלק הראשון... היה נחמד.. וזאתי עם ה- AM I BOTHERD גדולה!! זה כל פעם קורע מחדש

למעלה