Forever Charmed

../images/Emo27.gifForever Charmed../images/Emo37.gif

באמת שזה התחיל בפרק הראשון בעונה הראשונה בבית של בר-חן, סתם כי לא היה מה לראות בטלויזיה. פרק ממש מדהים! כ"כ התלהבתי מהכוח של פרו, הכוח של פייפר הטריף לי ת'שכל! עונה ראשונה. עונה שניה. עונה שלישית. [נו, בכוונה יש רווח בין שלושת העונות הראשונות, להבאות בתור.] עונה רביעית. עונה חמישית. עונה שישית!#% עונה שביעית!#@%!#% עונה שמיניתתתתתתתתתתתתתת#$^$@^@^@^$ ועכשיו סיימתי פרק 22.
כ"כ מדהים, כ"כ מרתק, כל יום ראיתי פרק - היו ימים שפשוט ראיתי כמה פרקים ברצףףף!! אבל לכל דבר יש סוף [חה!], ומכושפות הגיע לסיום. ^^ חלק מחברי הפורום מכירים אותי - חלק לא... אצרף תמונה בהמשך לצורך זיהוי, כי.. נו.. כבר הייתי במפגש פורום אחד. ^^ אבל בכל מקרה - אבי, 16.5, יהוד.
נעים מאד, נחמד להצטרף כאן - ולשם שינוי, לא לפחד מספוילרים!

pilot promo

New member
סופסופ סיימת אה?!

אני אישית קצת לא חיבבתי את הפרק האחרון והרגשתי שהוא מנסה לסגור יותר מדי קצוות בפחות מדי זמן והיה קצת מאולץ-אבל נהנת?

אעא, כמובן! ../images/Emo3.gif

רוב האנשים לא אוהבים את העונות האחרונות 6,7,8 בגלל שהן היו עם עלילה וזה לא ממש מתאים לצורה שבה הסדרה התנהלה בעונות 1,2,3,4,5... אבל מבחינתי - גם העונות האחרונות הן חלק מהסדרה, ולדעתי העלילה ממש יפה בכל אחת מהעונות!
בין אם זה ההצלה של וויט ע"י כריס בעונה שישית. בין אם זה המגשימים בעונה השביעית. ובין אם זה הטרייאד בעונה השמינית. זה עדיין חלק מהסדרה שאני אוהב, וכן - המשכתי לראות את זה. ^^
וכמובן שאהבתי את הפרק האחרון!#%$@%@ אעאעאא...

"המגשימים"../images/Emo6.gif

רק לי זה נשמע מוזר?
והקטע הבעייתי לדעתי עם העונות האחרונות [וזה הכי בולט בעונה השמינית] הוא שהם הכי פחות מתמקדות באחיות. אולי בגלל זה הרבה לא אוהבים אותם...אני בכל מקרה נהנתי בכל הפרקים אי פעם של הסדרה.

תרגום לעברית זה גרוע!

7 עונות ראיתי בלי תרגום וכ"כ התרגלתי למושגים באנגלית. ואז את העונה ה8 ראיתי עם תרגום לעברית ו...
כ"כ היה מוזר להתרגל למושגים בעברית.

The Immortal Me

New member
וואו איזה מוזר שרק עכשיו ראית הכל!../images/Emo210.gif

טוב, סוף סוף סיימת! מזל"ט, אתה כבר לא הווירג'ין של הפורום!
רוני
.

למעלה