Looking4CoolName
New member
../images/Emo27.gifForever Charmed../images/Emo37.gif
באמת שזה התחיל בפרק הראשון בעונה הראשונה בבית של בר-חן, סתם כי לא היה מה לראות בטלויזיה. פרק ממש מדהים! כ"כ התלהבתי מהכוח של פרו, הכוח של פייפר הטריף לי ת'שכל! עונה ראשונה. עונה שניה. עונה שלישית. [נו, בכוונה יש רווח בין שלושת העונות הראשונות, להבאות בתור.] עונה רביעית. עונה חמישית. עונה שישית!#% עונה שביעית!#@%!#% עונה שמיניתתתתתתתתתתתתתת#$^$@^@^@^$ ועכשיו סיימתי פרק 22.
כ"כ מדהים, כ"כ מרתק, כל יום ראיתי פרק - היו ימים שפשוט ראיתי כמה פרקים ברצףףף!! אבל לכל דבר יש סוף [חה!], ומכושפות הגיע לסיום. ^^ חלק מחברי הפורום מכירים אותי - חלק לא... אצרף תמונה בהמשך לצורך זיהוי, כי.. נו.. כבר הייתי במפגש פורום אחד. ^^ אבל בכל מקרה - אבי, 16.5, יהוד.
נעים מאד, נחמד להצטרף כאן - ולשם שינוי, לא לפחד מספוילרים!
באמת שזה התחיל בפרק הראשון בעונה הראשונה בבית של בר-חן, סתם כי לא היה מה לראות בטלויזיה. פרק ממש מדהים! כ"כ התלהבתי מהכוח של פרו, הכוח של פייפר הטריף לי ת'שכל! עונה ראשונה. עונה שניה. עונה שלישית. [נו, בכוונה יש רווח בין שלושת העונות הראשונות, להבאות בתור.] עונה רביעית. עונה חמישית. עונה שישית!#% עונה שביעית!#@%!#% עונה שמיניתתתתתתתתתתתתתת#$^$@^@^@^$ ועכשיו סיימתי פרק 22.