חדשות ועידכונים
|אחורה

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif היי זה לא תמונות ישנות O:

בכל זאת , איזה מדהימיייייים הם פה D: כולםםםםםםםםםםםם XD תנקס רוני

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif תווודה רבה רוניי D:

ווואי גמאני אוהבת תמונות סטודיו כאלה D: הם נראים טוב יותר לדעתי פה מאשר עכשיו
אבל הם כ"כ חמוווודים $#^@^& חחח תודה שוב

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo124.gif../images/Emo27.gifבלוג חדש במייספייס!

Tuesday, June 16, 2009 Home, recording and the JB's Aloha, Sorry we have been slack at blogs...twitter is very distracting! Last night we played Star Girl with the Jonas Brothers at their gig at Wembley. Was great and we'd love to do it again sometime. We're back in the studio from next week for vocals. Got some lyrics to write! Ben at the studio today and had a listen to what we recorded in Australia this year and it's so awesome. Can't believe us four sound like that...how did that happen!? Once again discussing taking over the world...a popular subject for studio chats. Tom :)

../images/Emo109.gifחח טוב ~מנסה לתרגם~

אלוהה! מצטערים שהמעטנו בבלוגים...טוויטר מאוד מסיח את הדעת! אתמול בלילה ניגנו את סטאר גירל עם האחים ג'ונאס בהופעה שלהם בוומבלי. היה נהדר ונשמח לעשות את זה שוב מתישהו. נחזור לסטודיו משבוע הבא לעשות קולות (לשירים). יש לי כמה מילים לשירים לכתוב! היינו בסטודיו היום והקשבנו למה שהקלטנו באוסטרליה השנה וזה פשוט אדיר. לא מאמין שארבעתנו נשמעים ככה...איך זה קרה?! ושוב פעם משוחחים על להשתלט על העולם...נושא פופולארי בשיחות סטודיו שלנו. טום :) מקווה שלא יצא עילג מדי

גרבע

New member
../images/Emo105.gifהעלו את התמונות האלה?../images/Emo26.gif

תגידו אם כן או לא =]

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif~מעלה~../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

ת'ם קולטים? לפי המועצה הפדגוגית אני עולה לכיתה ט'!D:

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

אל תתפלאו אם אני אתבלבל בסדר

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif

מצטערת,שכחתי להעלות
נכון שיש ת'חבילות האלה,שעולות שקל,ויש בפנים אבקה כזו וכששמים אותה בפה היא עושה רעש של פצפצים כזה?XD זה כל כך מגניבXDDD אני מכורה לזה

../images/Emo84.gifמה אלה התמונות האלה ?איפה הוא היה?D:

אומייגאד גמאנייי
אני קונה מלאאאאאאאא כאלה
, זה כ"כ ממכר

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

Oh, well I'm going home. ס'מושמושDD:

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif

שירה,אני חייבת ווידוי, למרות שאף פעם אין לי כוח להגיב, אני קוראת את הפיק שלך,והוא ממש יפהD:

למעלה