חדשות ועידכונים
|אחורה

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח אבל הראו אותו מאחורי הקלעים בלי

חולצה, וממש לא היו לו שרירים מוסתרים.
אולי בלהט של האדרנלין הלך לו חחח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכי דאגי הוא הראשן ששובר גיטרה

חשמלית בהופעה =O חוצמזה זה לא איזה 100 קילו, זה לא כזה כבד.. מתרגלים לכובד אחרי קצת זמן

sweet shir

New member
חחח גם חברה שלי אמרה לי שזה כולה להטיח ברצפה

כמה פעמים.. זה לא כזה מסובךXD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאת יודעת מה באלי לראות?

את אדם שובר גיטרה (אפילו שהוא לא יודע לנגן)*______* או את אוגריונוש מטיח ברצפת הבמה של טקס הקאנטרי העולמי את הגיטרה האקוסטית החמודה שלו

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח חולה על זה שאת תמיד תכניסי את

אדם בצורה לא קשורה בעליל. XDD אדם לא יעשה דבר כזה כי הוא חכם! ולא סתם יהרוס גיטרה יפה!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי, אני מה זה לא רואה את קריס עושה את זה. XD אולי הוא יפיל אותה כמו קריסטן בMTV חחחחחחח יו, את יודעת, שקריסי הופיע אצל אלן גיליתי שאם אני לא רואה את העוויתות שהוא עושה בזמן שהוא מופיע אני אשכרה יכולה להנות מהשיר!! מהארטלס אבל, לא מנו באונדריז.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDD

דוגרי הארטלס די חביב.. אין אוגריונוש פשוט קורע וברור שאני אכניס את אדם מ'זתומרת?! זה לא חדש.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif מה? איך? אבל הוא לא הצליח ..

זה לא נשבר כ"כ .. סתם סדק קטן לא ?

sweet shir

New member
אממ היא נשברה לחלוטין ממה שזכור לי חחחח

הוא די הורס שם את כל הבמה חחחחח

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif וואי כן, זה בטח ממש קשה >.<

חח עכשיו שאני חושבת על זה, בהופעה של וונדרלנד כשדאגי ניסה XD לשבור את הבאס שלו, לא הלך לו חחחחחחח XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gif אוף ../images/Emo10.gif

הייתה לי פעם אנימציה של טום שובר את הגיטרה הוורודה שלו בצורת הפרח ואנלא מוצאת אותה

../images/Emo84.gif"המורה אפשר לצאת לעשות פיפי ?"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו חרפון של לילהההההההההההההה-:D חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני צוחקת פה עכשיו כמו איזה מפגרתLOL אין איןD: !

גרבע

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

וזהו,אחרונה,כי אני פשוט חייבת תמונה של החתול החדש של טום וג'יוהנה *-* הוא כזה חמוד#@

Charley XD

New member
שקוראים לו מרווין דרך אגב ואממ יש עוד תמונה

של טום איתו .. סורי אבל אין לי כוח לחפש אותה ><" אולי אחר כך או שמישהי תשים ..

למעלה