השאלון השבועי

../images/Emo27.gif../images/Emo175.gifהשאלון השבועי../images/Emo175.gif../images/Emo37.gif

שיר השבוע שלכם -
אומן השבוע-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע-
משפט השבוע שלכם-

השבוע שלי....

שיר השבוע שלכם - חופשייה-שרית חדד
אומן השבוע- שרית חדד
כמובן!!!! בילוי השבוע שלכם- לא נראה לי שהיה..... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- השמינייה
( פרקים חוזרים),דברים טובים בשבע, תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - כל תחנות הרדיו בגלל המיצעדים השנתיים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הספר,הארי פוטר ואוצרות המוות.... ספר מעולה.....לא סיימתי אותו אבל עוד 5 פרקים.... משהו שהרס לכם את השבוע- המורה לתנ"ך......איכככככככ
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-יצא הסינגל חופשיה והקליפ.... מאכל השבוע- משפט השבוע שלכם- שרית חדד מלכה
....(תמיד,כל שנייה אני אומר את זה)

R o T e M18

New member
../images/Emo175.gifהשבוע שלע../images/Emo42.gif

שיר השבוע שלכם -
קמע אומן השבוע-
תנחשו לבד...חחחח
בילוי השבוע שלכם-
מהבית לעבודה וחזרה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
ראש גדול תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
המיפגש אם ניבה ושירן [ידידות שלי] פשוט מיפגש קטלני
משהו שהרס לכם את השבוע-
אין דבר כזה. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע-
לא יודע אני אוכל הרבה דברים במשך השבוע משפט השבוע שלכם-
משפט שאמתי לאמא שלי
"אם לא תיתני לי מי יתן? אם לא תביא לי מי יביא? אם לא תרחמי מי ירחם? כי בלעדייך אני ממש מסכן
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
משפט שאמרתי לה שביקשתי ממנה כמה גו'בות

R o T e M18

New member
שחכתי שאלה אחת..אופס..

אז הינה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
צילומים לסרט שיהיו ביום שני
[כן אני הולך להיות סלב]

אני:

שיר השבוע שלי: "Fragile" של מלאני סי. אומן השבוע: הנרי וניקה. בילוי השבוע שלי: להצחיק את האחיין שלי, בן החצי שנה, זה נחשב
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלי: "משחק החיים" כי זה נגמר בשבוע הבא. תוכנית רדיו ששמעתי השבוע/ תחנת רדיו: לא יצא לי לשמוע רדיו השבוע. תמונה שראיתי לאחרונה ברשת ואהבתי: אין. משהו אחד שעשה לי את השבוע ואתם רוצים להמליץ עליו: חופש מהעבודה. משהו שהרס לי את השבוע: לראות את הבוסית שלי בקניון כשהייתי עם חברה. לא מספיק אני רואה את הפרתוף תחת שלה בעבודה
משהו שאני מחכה שיקרה בשבוע הבא: יום כיפור. אני אוהבת את האווירה של יום כיפור. מאכל השבוע: פשטידת תירס וקרוטונים שאני הכנתי. משפט השבוע שלי: "When the light fades the moment ends" מלאני סי מ"פרג'יל".

maor ravid

New member
אני ../images/Emo8.gif

שיר השבוע שלכם - "i wish u were here" אומן השבוע - הנרי וניקה בילוי השבוע שלכם - סופרנו סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם - "ההופעה של מדונה בלונדון" תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו - חופש מהעבודה :) משהו שהרס לכם את השבוע - אין משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - כיפור מאכל השבוע - לזניה משפט השבוע שלכם - מהשיר "רבות הדרכים" רבות הדרכים לאהוב אותך ארוכה ביותר הדרך לשכוח אהבנו עמוק אהבנו פתוח אבל הכי בטוח זה מרחוק...

עונה

שיר השבוע שלכם -תצאי מהכלים/אין לך מקום אומן השבוע-שרית חדד בילוי השבוע שלכם-החג:) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אין כזאת בנתיים הטלויזיה משעממת בזמן האחרון תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ אך ורק בגלל המצעד הזוועה שלהם תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-האלבום החדש של היהודים שווה בטירוף!!גם של מטרופולין אבל של היהודים יותר!! משהו שהרס לכם את השבוע-חמסה חמסה אין כזה בנתיים משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-היומולדת של שרית זה השבוע חח מאכל השבוע-ממ אנאעראף משפט השבוע שלכם-לירה לבנה ליום שחור!

למעלה