"פרח לניצול"

../images/Emo27.gif../images/Emo20.gif"פרח לניצול"

"פרח לניצול" - צה"ל מצדיע לניצולי השואה בישראל "במדינת ישראל חיים היום כ 300.000 ניצולי שואה חלק גדול מהם אנשים בודדים הזקוקים לתמיכה וטיפול רפואי או סיעודי. הקרן לרווחת נפגעי השואה בישראל" עושה מאמץ יומיומי, לתת כל סיוע אפשרי פיזי, נפשי וכלכלי לאלפי ניצולי שואה הנזקקים לתמיכה זו. הענקת תעודה ופרח לניצולי שואה על ידי חיילי צה"ל עבור ניצולי השואה התקומה במדינת ישראל והקמת צבא הגנה לישראל הם הנצחון האמיתי על החורבן והאובדן הנורא שחוו. ביום הזיכרון לשואה ולגבורה השנה, נציין 60 שנה למסע הארוך של ניצולי השואה ממחנות העקורים באירופה לחידוש החיים בארץ ישראל והמאבק על הקמת מדינת ישראל. הקרן לרווחת נפגעי השואה בישראל , חיל החינוך בצה"ל ובית לוחמי הגטאות למורשת השואה והמרד שותפים בפרויקט הוקרה לניצולי השואה בישראל זו השנה השניה". ניצולי שואה וחיילים המשתתפים בפרויקט מוזמנים לכתוב בפורום על הרגשתם

deebeebee

New member
החברה של הבן שלי

היא חיילת והיא משתתפת בפרויקט. היא סיפרה לנו על הפרויקט. מקבלי הפרח ותעודת ההוקרה הם ניצולי שואה וכאלה שלחמו נגד הנאצים במסגרת צבאות בעלות הברית, פרטיזנים ואנשי מחתרות. אבי אמור להיות בין מקבלי התעודה והפרח.

deebeebee

New member
הבוקר הגיעה חיילת

ומסרה לאבי את התעודה, ללא הפרח. ניסיתי להעלות לכאן את התעודה אבל אני לא מצליחה בגלל גודלה (750KB).

דפנה../images/Emo140.gif

תוכלי להשתשמש בתוכנה המצ"ב שהעלה אחד ממשתתפי הפורום בתחילת הדרך, ועוזרת להקטין את התמונות. אשמח לראות איך נראית תעודת ההוקרה. מה דעתך על המבצע הזה?

deebeebee

New member
אנסה לעשות זאת---

כמו כן-אם תשלחי לי במסר את כתובת הדוא"ל, אשלח לך לתיבה.

../images/Emo51.gifל-masorti ../images/Emo45.gif

בזכותו גיליתי את התוכנה שמקטינה תמונות והיא עוזרת לי מאד. (ההודעה המקורית מופיעה בעמוד הראשון של הפורום).

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifוהנה תעודת ההוקרה!!!

באדיבות דפנה, תודה רבה!

השאלה היא תמיד "זכויות יוצרים"

לגבי תעודה ההוקרה הזו אינני יודעת של מי "זכויות היוצרים" ואת רשותו של מי צריך לבקש, אבל בהעלת מסמכים באופן כללי צריך להקפיד על כך מבחינה חוקית. מה דעתכם?

אני חושב מי שקיבל תעודה

יש לו הזכות להציג, זה לא אומר לצריך להעתיק מסמך לצרכים אחרים.

deebeebee

New member
מי שקיבל את התעודה

הוא אבי, ורשותו נתונה. הסתרתי את שמו כדי להגן על פרטיותו.

הכנתי כבר גלריה בשם

"מסמכים ותעודות" כל אחד יוכל להכניס כל מסמך שהוא יושב שמתאים לפורום זה. את תמונת התעודה אני אשנה לגודל נח יותר לצפיה בפורום.

למעלה