NEW INTERVIEW

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo20.gifNEW INTERVIEW../images/Emo37.gif../images/Emo20.gif

אז לחדשות של היום שזה לא הרבה אבל בטח יהיו עוד בהמשך
אז למי שיש עוד חדשות לשרשר לכאן
האתר "Times Online" [כמו עיתון הטיימס] עשה ראיון קטן ומאוד מעניין עם הבנים. לחצו פה כדי לראות את זה
"אני ראיון מעניין עם מקפליי"
לא קראתי הכל אבל ריפרפתי...וראיתי שהיו חלקים מצחיקים, והם כתבו שדאגי בן 18...הוא יהיה בן 20! פפ דפוקים
וגם ראיתי שהארטיק מאנקיז אמרו דברים טובים על מקפליי-כפרעליהם
זה ארוך ומעניין, תקראו!. ובכדי לשמוע את השידור שהם עשו באותו זמן: הם דיברו על האלבום "הלהיטים הגדולים", ללמוד עם איימי ווינהאוס, ולהיות מנודים מהופעות של חברים מכיוון שהם לא מגניבים. כדי לשמוע
"אני שידור של מקפליי" -השידור ממש מצחיק בהתחלה שהם מציגים את עצמם [יותר נכון טום מאה אלף פעם בזימורים
] ד"א השידור הוא חצי שעה!! המבטא של דני
זה כאילו..לשמוע רק את הקול שלו...חופשי..חצי שעה
יו והם מדברים על הפעם הראשונה שדני כתב שיר ביחד עם ג'יימס...נחשו איזה שיר..
והם מדברים על איך הם ביחד, על החופשה שהם עשו ביחד...ועל זה שכאשר הם עובדים הם בכלל לא מדברים אחד עם השני... מעניין!!
מי שתהה למה טום לא היה בתוכנית Freshly Squeezed לפני יומיים קיבל תשובה: טום היה ממש חולה באותו זמן שהם צילמו את התוכנית, כנראה סמוך לאותו זמן שהם ביטלו את ההופעה.
ולמי שהוידאוים לא עבדו לה, בפעם הקודמת שפירסמתי עידכון, אני מקווה שיהיו שוב הקליפים האלה להורדה מחדש
עימכם הסליחה
[XDDD] [
"hold me 'til the sun burns out..."
]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifטנקס מיק D:

הכתבה נראית ארוכה איןלי כח לקרואXD את השידור אני אשמע בהזדמנות ^^; למה כתבו שמקפליי הם Sad One? ;;

loli kiss

New member
לפי מה שהבנתי מהכתבה..

זה בגלל שלמרות כל ההצלחה שלהם וכל הסינגלים שהגיעו למקום 1 הם עדיין לא הצליחו לפרוץ לגמרי .. והמטרה שלהם- להגיע לקהל ולציבור מחוץ לUK- עדיין לא הוגשמה.. ככה נראלי..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכי הם מפגרים ;;

שיוציאו קצת דיסקים מחוץ לאנגליה לפני מה שנאי יודעת ישלהם הרבה מעריצים מחוץ לאנגליה

loli kiss

New member
יכול להיות שהם כן ניסו להפיץ את הדיסקים..

בעוד מקומות פשוט לא היה ביקוש כזה גדול .. כי זה גם תלוי בחנויות ובארץ עצמה. הם כאילו ידועים אבל לא מספיק. הם צריכים עוד הפצה ועוד קצת ביקוש כדי להצליח באמת בעוד מקומות חוץ מב-UK. בגלל זה אנחנו עושות עכשיו את 'מבצע הפצת מקפליי ובישראל' D: חח גם דני אומר שם שהוא ניסה להפיץ את מקפליי או לסדר להם אירוחים בעוד תוכניות טלווזיה אבל זה לא הלך (משו עם בת של איזה מפורסמת שמעריצה אותם) :/

purple floyd

New member
איזה כתבה !

כתבו עילהם ממש יפה, חוץ מהקטע שדגאי בן 18, שיהיה

purple floyd

New member
אני כותבת את זה בזמן שאני רואה ><

תעשו לעצמכם טובה, ואל תקראו את החפירה הזאת. איזה משעשע טום D:. איזה חמוד דאגי
אתה מפליץ? עם איזה בן אדם התחתנתי? D: "נו וואן נו זה ריל דאגי
" האמא אשכרה ביקשה מדאגי שידע לדאגי בציצים של הבת שלה O_O דני לא ידע שהוא יודע לשיר :O טום היה הורני 15 אירס אולד D: השיר אהוב עליי הוא לא אוביסלי O_O באמת הקליפ משנה את השיר O_O הם חכמים O_O נו דיי כבר עם הסמיילי ההזה O_O פאק יו O_O האו דיד האוס פרטי אנד שי קיייייימימימייייייייייים זאת ווירדיו וויז פייב קלרס וויז הר אייייייייייייייייר כן דילגתי על מלא שורות מה תעשו לי? בטח שהכימיה טובה P: אחרת הם לא היו קיימים 4 שנים!
הם היו בבצפר עם אימיי ווינהאוס? :O:O:O:O שתתחתן איתי!!!11 יש לה את הקול הכי מושלם שקיים!!!11 הם נפיגשו? הם אמרו שלום זה לזה? הכי שווה להיות מקפליי ;; מה הקשר דונט סטופ מי עכשיו? מה הקטע מה? תנו לי את אימיי!!!1 טוב אני אסתפק גם במקפליי
דונט סטופ מי נאו הבניג אה סאץ' גוד טיימ אימ הבניג א בול מה כדור? יש לך כדור? בוא נשחק כדור גל דני! ~מרימה גבות~ הופעה!!!1 מרמורי לן
תעשו לי תריסר בנים באמשלכם רק לי יש הרגשה שהם מנסים לדחוף את כל השירים של מקפליי לראיון אחד? דיי איך שומעים את הצחוק של דאגי ברקע
איך דני מדבר ומפסיק, וממשיך לדבר D: חחחחחחחחח אני מדיימנת את ההורים שלי בהופעה D: חבל שאין אותם בMTV פיט דוהרטיייייייייייייי
אני זוכרת שגרתם ביחד עלק "אי בורן זאן" XDDD דאגי
כן, אלבום כל שנה, מזה השיר הזה? O_O אני לא מכירה O_O OMG איטס איל בי OK זה נשמע נחמד בעצם זה לא OK מה ניהיה O_O זה לא הוא אני מכירה את השיר הזה זה איוב גט אה פרינד XD יצאתי טיפשה
איך הם מאוהבים בלהקה שלהם D:
חסר לכם ותתפרקו!!! היי הארי איזה חמודיייייייייייייייייייייייייייייים היי דאגיייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כל כך מזדהה עם דאגיצ'קה הם מדברים על טאון בייק XD חחחחחחח "צריך לשנות את זה לטום" נראה לי דני אוכל בזמן הראיון P: שומעים אותו לועס D: להקות אינדי
ארטקטיק מאנקיז
איך הם מתלהביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים ס'כפרות דו מי אה פיוויר, יש שיר כזה P: חחחחחחחחחחחח יונה חחחחחחחחח ~נרגעת~ כמה פעמים אפשר לספר איך כתבת את THNL? דאגי אומר ווקיד חה! שיר לכרימס D: ושומעים את השיר ברקע.. מדברים.. והנה הוא זה מתחיל עם דני
למה קראתם את זה בכלל? XD

yael0000

New member
../images/Emo207.gif מקפליי הופיעו אתמול בG-A-Y

ושהופעה שפ תעבור בלי שיקרה משהו? אני לא חושבת אז אמממ בואו נגיד שמה שהם עשו היה אממ קרוב למה שהם עשו בפעם הראשונה..... וידיואים: http://www.youtube.com/watch?v=nmA8GD3tzYg http://www.youtube.com/watch?v=94AKXYztm2U http://www.youtube.com/watch?v=wXJpP0YDOo4 http://www.youtube.com/watch?v=b_U-1R6yCfQ http://www.youtube.com/watch?v=hYeTYmHyNfc

yael0000

New member
ואממ עכשיו כמה תמונות

קרדיט לMICKYFILAN, אל תשאלו אותי מי זאת אבל זאת מי שצילמה אותם ולא יפה לקחת בלי להגיד מי צילם טום

tzuf jones

New member
דני,דני,דני../images/Emo99.gif

ס'חתיייייייייייייייייייייייייייך :) דני עושה עכשיו חצי מחליק ? אם כן - אני הבנאדם כמעט הכי מאושר עליי אדדמות .. אם הוא היה עושה ממש מחליק כמו פפעם - אניי הייתי באמתת הבנאדםם הכי ממאוששר ! (= אבל גם ככה וגם ככה הוא מ ו ש ל ם :)

butbut

New member
../images/Emo205.gifזה לא!הם הורידו את הכול הפעם!ממש ממש !!!

בדיוק רציתי להעלות את זה..OMG

butbut

New member
../images/Emo221.gifתאוקי יש לי את הסרטון שהם הורידו הכול.

אבל הבעיה היא שאני לא ידועת אם מותר לי לפרסם.. כאילו רואים בקושי לשנייה את ה..פירוט פירוט בראש...אבל בכול זאת..לא רואים ממש הרבה כי הם עשו כמו שהם היו כזה צעירים והם צילמו את עצמם[דאגי ודני]...כאילו שחתוך להם..שם..

למעלה