McVideo Time

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo202.gifMcVideo Time../images/Emo20.gif../images/Emo6.gif

McFLY backstage at t4 on the beach
זהו הקליפ שבו טום ודני מתראינים מאחורי הקלעים של T4 ושם הם אומרים מה ששמענו לא מזמן.. זהאלבום הבא יהיה מפלצתייייי אחח אני אוהבת איך שדני אמר ת'מילה הזאת ררר חחחחח אז קבלו!
Red Bull Air Race
ראיון קצרצר של טום ודני באירוע הזה שלא מזמן שמנו תמונות ממנו. ולכל מי ששאלה איפה דאגי והארי, יש שם תשובה..ובכן להארי יש מוצדקת אבל לדאגי ממש לא! חחחח והם מדברים על האירוע עצמו מה הם אוהבים שם וזה.ואנחנו מגלים שטום רוצה להיות טייס! חח הוא אפילו לומד..חח ודני מראה את הכישורים שלו בליטוף...[אתן תבינו חהחה] תהנו! [תודה לחן-move along על הוידאו הזה
]
Most Greatest Moments
אוקיי...זה וידאו שנורא נורא ריגש אותי..ועשה לי צמרמורת בגוף בחלקים מסויימים.. זה קליפ של כל הרגעים הכי טובים והכי מצליחים של מקפליי..מין סיכום של מה שהם עשו עד עכשיו.. ואיך הם השתנו..והשיר שיש שם "'Chasing Cars'" של סנואו פטרול..מוסיף הרבה לריגוש הזה. הקליפ מתחיל מההופעה הראשונה שלהם שג'יימס הציג אותם והשתמש בשורה מהסרט "בחזרה לעתיד" להאלה שאולי לא יבינו חח חלקים שם מההופעות בטוקי של הלייב 8 וראיונות..ופשוט קטעים מצחיקים..ומראים שמה את דני באוגנדה..בוכה
כמעט בכיתי...אחח הוא כ"כ רגיש.. מכל הדברים האלה גם מראים לנו את כל הרגעם שבהם הם זכו בפרסים..של הבריטס או סמאש היטס וואטאוור.. וזה הרבה חח כל שניה שומעים "מקפליי!!" :מקפליייי" חח אמא'לה אני רואה את זה ממש ברגע זה ומלא מלא צמרמורות יש לי.. מראים אותם גם פוגשים את המלכה בכבודה ובעצמה
.. זה אולי יראה כמו קליפ שבעצם הרבה עושים אותו אחרי שלהקה מתפרקת..זה נראה ככה...אבל זה לא ככה באמת..מקווה שתהנו ותחוו מה שאני הרגשתי כשראיתי את הקליפ הזה
-------------------------
ונכון שיש לנו קליפ בונוס תמיד..אז מצאתי אחד מושלם!! והוא של הלהקה 30 שניות למארס.. ג'ראד הוא האיש הכי הכי מצחיקקקקקק!! חחחחח הוא פשוט קרוע.. Jared Leto - Funny Moments http://www.youtube.com/watch?v=2Frz6cGB_8w יש שם קטע שהוא אומר..את המילה Forever כמו איזה ילדה אמריקאית מתלהבת חחח ופקעצה!
זה כל כך מצחיק! הקטע הזה ספיציפי הוא ב- 02:50 חהחה תהנוווווו

תודה על הקטעים!!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

במיוחד הבונוס!!! ג'ראד הוא הבנאדם הכי קורע בעולם!!!

m o r 1 0 2

New member
מיקו'ש...איזה סירטונים מצחיקים../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

הסירטון הראשון היה ממש חמוד....איך דני מונסטרר
..
הסירטון השני היה ממש מצחיק...איך שדני תפח על הראש וסיבב תיד בבטן
...גמאני יכולה לעשות את זה
טום רוצה להיות טייס והוא אמרה שזה הרבה עבודה ולמידה...אחח חמוד
הסירטון האחרון היה כל כך מרגשש
...השיר ברקע היה מדהים
.. וואו בכמה פרסים הם זכו...מדהים
.. היו לי צמרמורת...כמעט הזלתי כמה דמעות
....זה היה שיא הרגש
הם להקה כל כך מצליחה ואני כל כך אוהבת אותם
הבונוס-ג'רד כזה חתיך...ומתוק
וגם נורא מצחיק
אהבתי הכל במיוחד ת'סירטון האחרון מיקי...תודה רבה רבה על הכל

roni poynter

New member
וואוו תודהה.. בקליפ האחרון..

עוד שניההה בכיתיי.. דייי.. ודרך אדב מישהי יודעת איך קוראים לשיר שברקע הוא כזה יפהה.. שמעתי אותו פעם ב-MTV אבל לא רשמתי תשם.. אז מי שיודעת שתגיד...!!!=]תודה ומיכלללל תודה תודה שובב זה ממש יפה..

roni poynter

New member
אוי לא הגבתי לתגובה שלךך סורייי..../images/Emo9.gif

התכוונתי מיקו'ש...חעחעחעח סליחהה טעות שליי..

תודהה ../images/Emo23.gif

הסירטון השלישי כ"כ מרגשש. ואני כל פעם בוכה מחדש כשדני בוכה

DoLi it is Me

New member
מיקי הצלת אותי משעמום

עוד שנייה והייתי מיתפחלצת... ואו הסירטון השלישי גם אותי ריגש ועוד עם השיר שבין האהובים עלי חח ובסרטון השני חח כשהוא שאל איפה דאגי XDDD מעפנון קטן והסירטון הראשון חח דאני איזה מבטאXDDD

The Psycho Girl

New member
../images/Emo6.gif

אוקי אני לא הייתי עולה על מטוס שטום מטיס וגם לא על המסוק של דני חחחח ג'ארד אדיר אני מתה עליו ועל הלהקה הוא גם נראה טוב

butbut

New member
חחחחחחחחחח תודה על הסרטונים!! גדול!

איזה חמוד דני דיי. אני מתה על האופי שלו=]

וואי טנקס^^ ../images/Emo24.gif

באמת האינטרנט מתחיל לשעמם.. חח עד שאת באת :] תודה!!

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifחחח יואווואוואוואווווו

אני מאוהבתת בדני!@#!@#$!@#$!$!#$!@#$$#@!
איך שהוא מהנהן בראששש
ושהוא אומר "מונסטר" DDDDDDDD: חמממוווודדד!@#!@#!@#!@#!!@#@%!$#@^#^$ אחחחח דני ג'ונס.
חחחחח "הליקופטרז, דאטס הארדקור" DDDDDDDD: :O ג'יימסססססססססססס שליייייייייייי
באסטדדדדד
כרפעליו
יואווו הקליפ הזה מזה מזכיר לי את כל הקליפים של הבאסטד ממורייל דייייייייי זה מפחידדד!@#!@#! אבל קליפ יפהה ומרגשששש
אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח חפרתי :O

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאת ענקית../images/Emo47.gifתודה על הכלל

הסרטון של הגרייטסט מומנטס פשוט מדהים
איזה חמוד דני שהוא עושה-מונסטרררררררר עם המבטא הזה שלו אאא

kelly7i

New member
ואו, פשוט וואו..

איזה מרגש זה וכל כך יפהה והיה שם איזה פרס שהם קיבלו וטום אמר תודה כולם וזה היה נראה כאילו הוא בוכה[?] זה כל כך סירטון טוב=[ והיה שם קטע ממש מגניב של דוגי עם הגיטרה לקראת הסוף באיזה הופעה ותגידו, למישו אולי יש את השיר שיש ברקע...?

D o u g i e

New member
ג'יז.

אני בכיתי בסירטון האחרון...של הGREATES HITS וזה גרם לי פשוט לומר "אני חייבת לראות אותם לייב, ולא פאקינג איכפת לי!!" תודה מיקע!

למעלה