תכנון שבועי!

Adimenzer

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo222.gif../images/Emo42.gif../images/Emo124.gifתכנון שבועי!

הפינה לא נפתחה אתמול, ואני די בטוחה שכולן שכחו...
יום ראשון:
יום שני:
יום שלישי:
יום רביעי:
יום חמישי:
יום שישי:
יום שבת: שבוע מעולה לכולן, ובהצלחה בחזרה ללימודים (אלה שעדיין לומדות)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמתכננת (=

יום ראשון: לישון, לראות סקראבס, ללכת לארוחת חג~
יום שני: לישון, לראות סקראבס, ללכת למיני מימונה D:
יום שלישי: לישון, לקום, לעשות מבחן בית בביולוגיה, להתחיל ללמוד מתמטיקה. ובעיקר לבכות על כך שזה היום האחרון של החופש
יום רביעי: בצפר, אחרי ריב גדול שיהיה לי עם השעון מעורר. D: לחזור הביתה, ללמוד מתמטיקה, ביולוגיה. תקוות גדולות לשנ"צ באותו היום
סופר קלאסיקו ;~
יום חמישי: בצפר. הביתתתתתתתתה .D: לישון, ללמוד ביולוגיה&מתמטיקה, אולי לצאת. :)
יום שישי: מסע אל השלום (במידה ואני יוצאת) ...
יום שבת: מסע אל השלום (אם אני יוצאת) ואם לא מסע - אז לפגוש את עדי
ובערב משחק של בארסה D:
שבוע טוב בנות, טוב לאדעת כמה טוב הוא יכול להיות יחסית לעובדה שחוזרים ללמוד. אבל שיהיה

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifבאמת? אם לא מסע אל השלום

לפגוש אותי
יאיי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלאדעת, יחסית חפרת לי, לא?! ../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

מחר אני אחזיר לך תשובה סופית מה אני עושה. D: בסדר? 33> ♥

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifסבבה ../images/Emo23.gif

ואני אודיע לך כמה שיותר מהר אם אני באמת באה בסוף או לא, כי ההורים נזכרו להגיד לי שאולי הם יבואו אלינו במקום

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo196.gifתכננ"ש../images/Emo26.gif

|טרוליום ראשון: תיאורטית- ללמוד לערבית מעשית - לרבוץ ולראות חברים ואיך פגשתי את אמא
|טרוליום שני: ארוחת חג, אורחים וזה
מתמטיקה, ערבית וזה... עשיתי בגרות בערבית, לבדי! בעצמי!!! |טרוליום שלישי: לחרוש את החייייייייייייייייייייים - יום אחרון של החופש! לסיים עבודות במתמטיקה והיסטוריה מחויבות איזית בבית אבות
|טרוליום רביעי: בצפר להגיש עבודה במתמטיקה >_< בתקווה שאני אסיים אותה
ללמוד למבחן בהיסטוריה
|טרוליום חמישי: בצפר - מבחן בהיסטוריה
עבודה
|טרוליום שישי: בצפר, לצאת בערב? |טרוליום שבת: לחרוש את כל חיי, נשמתי, ליבי למתכונת בערבית ביום ראשון!!!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאוווח תפוז אידיוט- מסודר../images/Emo27.gif

יום ראשון: תיאורטית- ללמוד לערבית מעשית - לרבוץ ולראות חברים ואיך פגשתי את אמא
יום שני: ארוחת חג, אורחים וזה מתמטיקה, ערבית וזה... עשיתי בגרות בערבית, לבדי! בעצמי!!!
יום שלישי: לחרוש את החייייייייייייייייייייים - יום אחרון של החופש! לסיים עבודות במתמטיקה והיסטוריה מחויבות איזית בבית אבות
יום רביעי: בצפר להגיש עבודה במתמטיקה >_< בתקווה שאני אסיים אותה ללמוד למבחן בהיסטוריה
יום חמישי: בצפר - מבחן בהיסטוריה עבודה
יום שישי: בצפר, לצאת בערב?
יום שבת: לחרוש את כל חיי, נשמתי, ליבי למתכונת בערבית ביום ראשון!!!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני ויתרתי על ערבית...

נכון שזאת די נקודת בגרות מתנה, אבל החלטתי ש-48 זה מספיק ושאין לי כוח להילחץ מעוד בגרות... בהצלחה בהיסטוריה ובמתכונת בערבית! משתתפת בצערך

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifלמתכונת חייבים לגשת

כי זה כמו מבחן מחצית... ברגע שאני אעבור את המתכונת, אני מניחה שהבגרות לא תהיה כל כך נוראה ><"

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהמורה שלי הסכימה לי לעשות את המבחן

האחרון של הכיתה בתור מבחן מסכם... בגלל שקיבלתי 94 היא מחשיבה אותו בתור המבחן סיום שלי

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifכיף לך T^T

אחרי המתכונת הבגרות לא חובה... אם יהיה לי נוראי במתכונת אנלא אגש לבגרות מקווה שזה לא יהיה המצב |חבול"

הייי גם לי יש מתכונת בערבית ביום ראשון../images/Emo3.gif

רק חבל ששלי כלולה בהתאבדות ומוות קליני, ושלך הדבר הכי קל בעולם ;( רוצה להתחלף? חח

סיבה לא ברורה../images/Emo69.gif

סתם, זה היה לי קל מז' עד י"א (קיבלתי 100 כל הזמן איכשהו) והשנה החומר נהיה סיוט והציונים יורדים בהתאם חחחח

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifתכלס גם הציונים שלי ממש טובים

אבל אני פשוט שונאת ערבית >_<

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבהצלחה בהיסטוריה ../images/Emo201.gif

למה לעזעזל יש לך מתכונת בערבית?! מסכננה \:

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifטנקס../images/Emo24.gif

ישלנו בי' יחידה אחת של ערבית לעשות... המתכונת חובה, הבגרות בחירה >_<

../images/Emo204.gifובכן.

התכנון השבועי שלי כולל ים (מחר), סרט (מחרתיים), אולי כן ואולי לא ללמד (חמישי), והרבה טוויטר וטאמבלר.

תכנון שבועי :(:):)(

היום: לבכות מכל כמות החומר שיש לי ללמוד, לעבוד עבודה בכימיה, לבכות ממנה, לסיים עבודה באזרחות, אנגלית. אולי חברה שלי תבוא היום :) ולראות ולהתלהב מאלכס פטיפר !! מחר: חחח לבכות, בצפר ב9! ללמוד לספרות, ולמתכונת מעבדה . T.T חמישי: לבכות ממש, מתכונת במעבדה בביולוגיה (זה ייגמר מתישו?!) לחרוש לספרות שישי: מתכונת בספרות, ללמוד לבגרות בתרגום, אולי לצאת בערב שבת: ללמוד לבגרות, ואולי קצת לתנ"ך

למעלה