Screen Caps+תמונות מיומולדת+אודיו

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo23.gifScreen Caps+תמונות מיומולדת+אודיו

אוקיי יש עוד כמה חדשות שספיר לא אמרה וזה ואני אפרסם פה.
קודם כל הנה האודיו של כל השירים מההופעה שלGH בקובץ זיפ
תהנו: http://www.mediafire.com/?eommw02xuk9 [אצלי זה יורד ממש ברגע זה..20% ואואו XD
אני אשרשר לפה screen caps מהחלק השני של UCAP 2 שהם עשו ב-2.12
וגם מthis morning
יש תמונות של דני,הארי וטום מיומולדת של חברה בשם ג'ורג'ינה [אני חושבת] וטום שם עם ג'יואנה ודני עם אוליביה. למרות שלא רואים אותם ביחד. אני אתחיל עם ה-screen caps

Yu vi

New member
הקטע הזה היה כלכךךךך קורע XDDDDD../images/Emo85.gif

איך הוא כולו בהתלהבות! "הלווווווווו אבריבאדיייייייייייייי!!!!!!!!! דיס איז דה....$#%#*משו* אנד דררררר יווו סייייייייי דה בטרום!!!!! הווווווו יה!!!!!!!!!!" XDDDDDDDD זה לא מה שהוא אמר אבל זה היה בערך משו בסיגון הזה ^^ XDDDDDDDDDDDDD

Decay Dance

New member
דני נראה כל כך טוב בתמונה הזאת!!

וכל כך אהבתי את הקטע הזה...מצחיק ביותר

אני לא יודעת עם אפשר לכתוב באמצע אבל..

אאייזזההה כווסוווןןןןן יייאא איך אנייי חוולההה עעליוו !!! אוףף ! בא לי לללפפפפגגוווששש! סורי עם אסור ... אבל תמיד אני רואה שעושים את זה D :

אההה אוקי , אחלהה :) ד"א..

דני ?! ססקסייי בברמוותתת קקקשוותת !!!!! |מזילה ריר| !@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$&*&^*))(((__+_|+|+_|&*)(^$$%&*)(_|+|&()&*^^&*^*)(_+_)+_&|+(&(*)^!@#$%^&*)&*$%^&*^#$

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif"אפשר לשירותים ב'קשה?"XDDDDDDDDD

כפרות עליו

m i c k e y 15

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo109.gif../images/Emo109.gif../images/Emo109.gif../images/Emo109.gif

אני מבינה שטום נמצא בכיתת האוטיזם כרגע............. XD

m i c k e y 15

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

דני מנסה את כישוריו בלהיות כבאי....

למעלה