שאלון גנוב מגנב פטור

../images/Emo27.gif../images/Emo3.gifשאלון גנוב מגנב פטור../images/Emo152.gif../images/Emo37.gif

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: החתול הראשון: הכלב הראשון: הפירסינג הראשון: השינוי הדרמאטי הראשון: התאהבות ראשונה: הדיסק הראשון: הרכב הראשון: אהבה ראשונה:
תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: הנסיעה האחרונה: שיחת טלפון אחרונה: הדיסק האחרון ששמעת: אמבטיית הקצף האחרונה: פעם אחרונה שבכית: החיבוק האחרון: פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: פעם אחרונה שראית טלוויזיה:
שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: האם אי פעם נעצרת? האם אי פעם שחית בעירום? האם אי פעם היית בטלוויזיה? האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון?
שבע דברים שאתה לובש כרגע-
שישה דברים שעשית היום-
חמישה דברים שאתה אוהב לעשות-
ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל-
שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: קטן או גדול? : שחור או וורוד?:
שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות-
תהנו

maiky17

New member
../images/Emo6.gifהאהא../images/Emo6.gif

כבר עשיתי את השאלון הזה בפורום אחר, אבל... טוב, נו, כדי שתוכלו להכיר אותי קצת יותר
עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: בגן, מישהו שאני מכירה מגיל 0 ואנחנו כבר לא בקשר
החתול הראשון: קלאס הכלב הראשון: הנוכחית\ היפהפייה שלי
הפירסינג הראשון: אוזן נחשב? אם כן, אחד בכל אוזן, כיתה ג'. אם לא, נזם - כיתה ט'. בונה על שני הליקסים, כשאמא תרשה השינוי הדרמאטי הראשון: התחלתי להיפתח בפני אנשים. בכיתה ט', בערך התאהבות ראשונה: החבר הנוכחי הדיסק הראשון: קטנטנות, כנראה הרכב הראשון: עוד אין רישיון, לצערי אהבה ראשונה: הנוכחי תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: וודקה-תפוזים בחתונה של אח של חברה הנסיעה האחרונה: אממ, לקניון בעיר הקרובה, לפני כמה ימים? שיחת טלפון אחרונה: החבר, שאלה בקשר למבחן בהיסטוריה הדיסק האחרון ששמעת: "Coming home" אמבטיית הקצף האחרונה: וואי, מזמן. בא לי פעם אחרונה שבכית: לפני כמה ימים החיבוק האחרון: היום פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום. זה כ"כ מרגיז ששתי מורות משגיחות על מבחן בהיסטוריה והן לא מפסיקות לדבר ביניהן כדי לא להשתעמם פעם אחרונה שראית טלוויזיה: שבועות... שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: באופן נוכחי מאוד, עם החבר הכי הכי הכי טוב האם אי פעם נעצרת? ממש לא האם אי פעם שחית בעירום? רק באמבטיה האם אי פעם היית בטלוויזיה? קלטת וידאו האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן האם אי פעם הרגשת שאתה גבוה אבל זה לא היה נכון? מכיתה ז' עד כיתה ט'. בנות מתפתחות יותר מוקדם מבנים, וזה לא הוגן שבע דברים שאתה לובש כרגע- גרביים, נעלי בית, מכנסיים, תחתונים, חולצה, סווצ'ר וחזייה שישה דברים שעשית היום- צחקתי, חייכתי, קיללתי, אכלתי, שתיתי והלכתי חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לישון, לצייר, לכתוב, לקרוא וכיף ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- החבר, החברה הכי, אמא ואבא שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: לאכול קטן או גדול? : מה? שחור או וורוד?: שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- להיות מאושרת, ולגלות שאפשר להיות יותר מאושרת ואז להגשים את זה.

למעלה