זיהוים, בקשות

hotdog1

New member
שלום לכולם - מחפש שם של שיר בנרות!

אני כבר שנה מנסה להשיג שם של שיר שהיה להיט בדיסקוטקים לפני המון שנים (כ 8 - 10 שנים). בזמנו קראו לזה שיר הבלונים או שיר התרנגולים, זה היה שיר האוס/טראנס כזה והיה מושמע המון בפאצ'ה ובאלנבי 58. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי פה.... תודה.

Troublemaker1

New member
זיהוי קטן

זה שיר שכתבתי כאם ולא הצלחתם למצוא כי ל היה לי מספיק מילים מהשיר... העובדות: זאת בחורה שרה השיר יחסית ותיק. מילים: You put out a foght blaming me for feelings gone....hoping thet you feel the same couse you can(t see me when I cry... זה הולך משהו כזה אני בטוח מאוד בקשור לשורה הראשונה
תודה אתם גדולים

djtut111

New member
שלום לכולם אני צריך עזרה קטנה...

אני חייב להשיג שיר אחד שנקרא : dhs - house of god עכשיו יש הרבה גירסאות שלו אבל פעם הקלטתי אותו ברדיו בגירסה הרגילה שלו שהיא שקטה והכי יפה בארץ אני מתת פשוט להשיג אותה תודה רבה

rpz79

New member
עזרה בזיהוי !!! פרטים נוספים !!!

השם של השיר הוא כנראה sablemnte או suavemente ויש שם גם את המילה besame אבל בשיר יש הרבה חצוצרה עם מעין מוסיקת דאנס ברקע...מישהו מזהה ?? למישהו יש רעיון איך להשיג רשימה של כל שירי דאנס/האוס טובים (לא רק חדשים) שרצים במועדונים בארץ (בייחוד בצפון: טרמינל,יגור) ??? THX FOLKS

גואששש

New member
היי...עזרה בבקשההה

אשמח אם תוכלו לעזור..:) 1.יש שיר דאנס כזה שבחורה שרה.. "im looking side me again... i dont want to love again" משהו בסגנון..לא זוכרת בדיוק את המילים.. 2.שיר קצבי שיש בו את המילים "start moving" 3.ושיר אחרון.. שגבר שר..זה מתחיל במין מנגינה כזאת...על קלידים נראה לי... בסגנון ראפ ששמים הרבה במועדונים... "sexy girl...come on sexy girl...you so sexy.. אני מה זה אשמח לעזרה... בבקשה!

iritosh

New member
זיהוי לתותחים !!!!

זה רימקס לשיר של אשר יש שם רק את המנגינה ויחד עם המנגינה יש קול כזה KE KE KEO ... (ק'ה ק'ה קאו...) . אודה מאוד אם תעזרו לי שמעתי אותו באירובי ואני חייבת להוריד אותו

בוא נעשה סדר

היה את שיר הבלונים האגדי: dj's at work-balloon משנת 1996 (נמצא גם בתוך האוסף happy hour). היה שיר נוסף בשנות ה-90 שבו נכלל אפקט הבלונים שנקרא where is my fucking ballon של dj ballon. ואולי בכלל אתה מתכוון ל pussy lover של dj ballon משנת 2000. חוצמזה היה את שיר התרנגולים: ramirez-el gallinero משנת 1994 והיה גם שיר העכברים (האפקט דומה): de bos-on the run משנת 1997

iritosh

New member
מישהו ? יש ברמיקס את המנגינה

של השיר של אשר yeah (אם אני לא טועה זה שם השיר)...

Masta Ace

New member
יש לי רעיון..

אוליתפני למדריך/מדריכת אירובי שלך ותשאלי איך קוראים לשיר ? או שתבקשי לצרוב את הדיסק.

rpz79

New member
גבר זה לא זה ../images/Emo10.gif

בשיר אין מלל !! יש רק שתי מילים בספרדית BESAME ו-SABLAMENTE או משהו כזה וחצוצרה על רקע של מוסיקת דאנס/היפ-הופ...זה לא שיר סלסה !!! החצוצרה (או קול אלקטרוני דומה לחצוצרה) זה סימן ההיכר של השיר.. תודה בכל אופן.. מישהו יכול לעזור ??!! THX

rpz79

New member
עוד שיר לזיהוי חבר'ה !!!!

שיר דאנס/האוס יש בשיר את המלל "the way you...and the way you move" "you got me babe" "yeah yeah, yeeh yehe, yeeh yehe" "don't stop" תודה מראש

למעלה