adida179

New member
../images/Emo32.gifשאלה!

שאלה קטנה.. בגיליון האחרון של ראש1 בפינת הדשי"ם משהי הקדישה משהו שקוראים לה אנסטסיה והתמונה שהביאו יחד עם ההקדשה היה מישהו חמוד, אני רוצה לדעת מי זה בתמונה.. מישהי יודעת?? חח בייי בייי !!

שאלה...

אם אני רוצה להכניס תפוסטרים של מקפליי וסאן אוף דורק שהיו בעיתון השבוע מה אני עושה???..אני יכולה לצלם בדיגיטלים ולהכניס או שחיייב בסורק??

Hip Hop star

New member
מה שבא לך כעיקרון../images/Emo12.gif

שמישהי תגיד לה בבקשה במקומי..נראה לי היא שונאת אותי מהערה האחרונה שלי...

Hip Hop star

New member
את לא?../images/Emo12.gif

חשבתי שאת שונאת אותי מהפעם האחרונה שאמרתי לך שהיית צריכה את ההודעה שלך לשים בשירשור OFF...

בטח שלא...

למה שאני אשנא אותך??..מה בגלל שהערת לי??...חחחחח את ממש חמודה למה שאני אשנא אותך...

Hip Hop star

New member
זאת הפתעה=|

תודה
אז אל תכעסי עליי בבקשה,בסדר? פשוט למנוע ממך אי נעימות אח"כ. שמתי לב שהיו לך כמה שאלות שהיית פותחת שאלות חדשות. ויותר כדאי לך אם את פותחת הודעות שהן יותר שאלות,שלא תפתחי הודעה חדשה,תשרשרי בשירשורי OFF..בסדר?

אה סבבה

כאילו הסימן שיש באייקונים??...אז המ אני עושה תכלס אני כאילו עושה הוספת תגובה על משו אחר ובכותרת שמה אותו???

Hip Hop star

New member
לא

אם יש כבר שירשור
את משרשת לשם.איפה שההודעה שלך נמצאת כעת.אם אין,את פותחת הודעה חדשה..בכותרת שמה
..וזה הופך להיות שירשור לכל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום..או שבערך קשור..אבל זה לא ממש ממש קשור

סבבה..

הבנתי..ובקשר לשאלה שהייתה לי אם אין לךי סורק אני יכולה לצלם תתמונה בדיגיטלית ולהכניס לפה????

Hip Hop star

New member
זה תלוי האמת../images/Emo12.gif

אם את מתכוונת לסרוק עיתונים..אז לא.את צריכה להעלות את זה לקישורים,ואז להעלות לכאן. אם זה לא משום עיתון,אז כן כעיקרון

simpsonit

New member
אממ..ג'רמי סמפטר...

יאו אני מכירה אותו... .. ג'רמי סמפטר.. חחח חתיך

נצל"ש שתי שאלות או יותררר

1.אני רוצה להחליף כינוי איך עושים זאת!? אני אזדקק למרדיך פרטי ולפירוט מדוייק 2. גם אני רוצה לעשות לי חתימה אז איך עושים זאת גם... .. תודעע לעונים

Hip Hop star

New member
אענה לך../images/Emo3.gif

1-תצטרכי לפתוח שם משתמש חדש 2-לחצי על הכינוי של עצמך,תכנסי "לעולם שלי"..ונראה לי בפרטים..חלמטה יהיה לך ריבוע ענקי שרשום מעליו שאת אמורה לרשום שם את החתימה שלך

תנקס דאגי

1. טוב אפתח אחד חדש... אל תאגו אתם תזהו אותי 2. אוקיי תנקס ממש תודה רבה לך דאגי..!!!!!!!1 מואה אוהבת אותך...

למעלה