../images/Emo60.gifDisaster in a haaaaaaaaaaloo
Hi, dudes. Huzzah, באתי לבקר. כי חשתי נוסטלגית. Sue me. >< היה משהו מיוחד השבוע?: כן! $%()#% |מרוגש| דבר ראשון, ראיתי הפעם הראשונה את הבן של בת דודה שלי, שנולד לפני ארבעה וחצי חודשים ^__^ והוא כזה שמנמני ומתוקי ותינוק ואע
[אני יודעת. אני חתיכת נקבה. Hit me now.]. ואז! חברה שלי חזרה מארצות הברית, והיא קנתה לי את Precious של Ours!!!!! ^__^ אני כה מאושרת
והוא כה יפה ואע איזה כיף שלי יש דיסק של Ours ולכן לא
. והכי חשוב--! אתמול בן דוד שלי התחתן!!
|מרוגש|
ואשתו [הא, הא] הייתה כ"כ יפה
והם היו כאלו חמודים ואע אני מתה על הבני דודים שלי ועאע ^__^ [והם אפילו הצליחו לשכנע אותי לרקוד בסוף. D: רק עם אחותי הקטנה אבל. D: האהא. 3>3>3>] וזהו ^__^ ידיעת השבוע: אממ. אולי אמ. אר... אין לי מושג. >< תמונת השבוע: בגלל שאין לי שום תמונה מהחתונה כרגע, אז זו
>>> סרט השבוע: אמ. ראיתי היום Little Black Book, וזה שיעשע אותי נורא P: אבל אמ זה חייב להיות The Chronicals of Narnia; the Witch, the Lion and the Wordrobe. כי וויל
, וכי אני מתה על הסרט הזה ואמא הביאה אותו מהבלוקבאסטר שוב, אז ראיתי איתה ועם אחותי הקטנה. ואנירשמיתמאוהבתבוויליאם. אוה! ואיך שכחתי! D: צ'יט צ'יטי באנג באנג! XDDD גם את זה אמא הביאה והו, לורד! D: זה סרט ענק, דיק ואן דייק [אומהשקוראיםאותו] הוא אלוהים D: פשוט אלוהים. הסרט הזה הוא אלוהים.
סדרת השבוע: אמ. לוסט. Prison Break. מפורסם השבוע: ג'ימי ^_^ אבל לא באמת. וויל 3>. דיק ואן דייק
. אלכס, לא יודעת למה. סתם כי הוא אלכס.
[וכי "Make my voice pink, Tal.... Oh, I like that..." האהא.] משפט השבוע: הו. "Disaster in a halo... nothing even matters, nothing even matters; nothing even matters, nothing even matters." וגם "If flowers turn, throw them away; throw them away". אוה, וגם, "הוא עדיין מת?" D: למה אין שיר השבוע?
אני אוסיף. *Grins* שיר השבוע; כל Precious של Ours, אבל מתוך האלבום, במיוחד Red Colored Stars, Disaster in a Halo, If Flowers Turn, In a Minute, Chapter 2 (Money). אני מתה על הדיסק הזה. 3>