The Fashion Police

Little McMickey

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifThe Fashion Police../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif

יש לי עוד רעיון לפינה שהיא דיי דומה לזו אבל אני עוד אחשוב עליה קצת... הסבר: אתן צריכות לתת ציון על הלבוש של הבנים מ-1 עד 10 אם זה לנעליים שהוא לובש או לכובע שהוא לובש
על הכל
האם זה יהיה IN? או OUT?
-דני- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-דאגי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-הארי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-טום- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי: מתלבש השבוע: תסרוקת השבוע: המתלבש הגרוע: התסרוקת הגרועה: הערות כלליות:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לא רק אני לא מצליחה להירדם..?../images/Emo3.gif

-דני- חולצה: 8, היא סבבה אבל לא אהבתי אותה בשילוב עם המכנס. מכנס: 9.5. נעליים: 9, לא ממש הבנתי איך הן נראות. אביזרים: אני רואה רק משקפי שמש - 7. שיער: 10 השיער שלו נראה כאן מעולה הערות: השיער שלו נראה כאן כהה מהרגיל וכאילו הוא הוחלק קצת, שימשיך ככה! ציון סופי: 9.
-דאגי- חולצה: 6. חולצת הפיקניק איכזבה, והיא גם נראית יותר צמודה ממה שהיא אמורה להיראות. מכנס: 7, זה דווקא נראה גדול עליו
נעליים: 5. אביזרים: אני לא רואה כלום. שיער: 9.5. הערות: במילה אחת - אכזבה. XD ציון סופי: 7.
-הארי- חולצה: 9.5. מכנס: 9. נעליים: 7. אביזרים: משקפיי שמש - 10. כי טייסים
והחגורה - 6. אז ~ 8. שיער: 10. למה הרסת!?
הערות:
ציון סופי: 9.
-טום- חולצה: חחח ח"ח על ההתאמה למעמד, רק הז'קט די הרס - 8. מכנס: 8. מישהי יכולה להגיד לי אם זה ג'ינס או מכנס שחור? ><" נעליים: 7. אביזרים: אני לא רואה אביזרים. שיער: 10. הערות: השילוב היה טוב יותר אם המכנס היה בהיר יותר^^ ציון סופי: 8.
מתלבש השבוע:
הארי.
תסרוקת השבוע: וואו השיער של כולם נראה מדהים, אבל אם אני חייבת לבחור - הארי.
המתלבש הגרוע:
דאגי.
התסרוקת הגרועה:
כנ"ל, אבל אם אני חייבת לבחור - דאגי (תשקיע יותר!). הערות כלליות: כולם חייבים נעליים חדשות.אבל חוצמזה, לייק ג'יזס

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני עד עכשיו לא מצליחה להירדם../images/Emo6.gif

ולא נראה לי שאני אצליח גם...

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifעונה ../images/Emo9.gif

-דני- חולצה:8 מכנס:10 נעליים:8 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 6 כי אני לא אוהבת את המשקפיים חח שיער: 9 הערות: לא רע :] ציון סופי: 8.2 -דאגי- חולצה: 7 מכנס:7 נעליים:9 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אין .. שיער: 9 הערות: היה יכול להיות הרבה יותר טוב XD ציון סופי: 8 -הארי- חולצה:9 וחצי מכנס:9 נעליים:8 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 אני אוהבת משקפיי טייסים
שיער:10 הערות: למה להרוס תסרוקת כ"כ מושלמת ?!
ציון סופי:9.1 -טום- חולצה: 9 מכנס:8 נעליים:9 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:אין .. שיער:8 יפה , אבל יותר מדי ארוך לטעמי .. הערות: דיי אהבתי את מה שהוא לבש אבל הכל קצת יותר מדי כהה ציון סופי: 8.5 מתלבש השבוע: הארי
תסרוקת השבוע:הארי המתלבש הגרוע: דאגי התסרוקת הגרועה:של כולם אהבתי אבל אם כבר אז .. אממ.. טום כי יותר מדי ארוך >< הערות כלליות:כולם התלבשו דיי יפה אבל היה אפשר לשנות קצת

adiozery101

New member
יהוו אני מחכה לזהה

-דני- חולצה:8 מכנס:6 נעליים:8 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:9 שיער:7 הערות:מושלממ ציון סופי:7 -דאגי- חולצה:4 מכנס:6 נעליים:7 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:------- שיער:704740848 הערות: מושלמ ציון סופי:6 -הארי- חולצה:9 מכנס:10 נעליים:9 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:8 שיער:7 הערות:כ"נל ציון סופי:9 -טום- חולצה:----------------------------------------6 מכנס:10 נעליים:8 אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 4 שיער:10 הערות:כנלל ציון סופי:9 מתלבש השבוע: הארי תסרוקת השבוע: טומי המתלבש הגרוע:טומי התסרוקת הגרועה:הארי הערות כלליות:מ-ו-ש-ל-מ-י-ם

sweet shir

New member
יאללה אניD:

-דני- חולצה: אחלוש. 9. מכנס: יפה ממש! 10. נעליים: 8.5. אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: המשקפיים ממשממש מכוערות. 6.
שיער: יפה! 9 3> הערות: כלום ציון סופי: 8.5 -דאגי- חולצה: 9. מכנס: 7. נעליים: 8. אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9. שיער: 8.5. הערות: -- ציון סופי: 8.3 -הארי- חולצה: 8. מכנס: 9. נעליים: 7. אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חגורה- 6 משקפיים- 10.
אז נעשה ממוצע 8. XD שיער: מוששששלם! :((((((((((((((((( 10! :( הערות:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ציון סופי: 8.4 -טום- חולצה: כאפוש מדי. 7.
מכנס: יפה מאוד3> 10. נעליים: 7 כי זה לא קשור לכלום חח XD אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אין? שיער: 7.5. מוזר קצת.. מאבד שליטה. XD הערות: הוא כזה פתטיXD ציון סופי: 7.9 חח מתלבש השבוע: אממ דני<: תסרוקת השבוע: הארי
המתלבש הגרוע: טומי איי גס. התסרוקת הגרועה: טום, זה איבד שליטה!
הערות כלליות: חולה על כולם חוץ מהארי שאותו אני שונאת כי הוא חרא של דבר!! :( ~ואני לא דרמטית ב-כ-ל-ל!
~

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif אנייייי ^^

דני חולצה: 5.. סתם רגילה^^ מכנס: 7 [= נעליים: 1. מזעזעות. אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 0. משקפיים מכוערותXD שיער: 8 ^___^ איזה חמוד הוא עם התלתלים DDD = הערות: X ציון סופי: 7 דאגי חולצה: 9 מכנס: 6... מכנס שחור רגיל ^_^ נעליים: 0 OO הם חלקות או שנדמה לי? OO אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: X שיער: 100000000
הערות: X ציון סופי: 9. ^^ הארי חולצה: 6 וחצי.. שוב סתם רגילה
מכנס: 8 נעליים: לא אהבתי אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10 שיער: 10 הערות: X ציון סופי: 9 איזה חתיך^_^ טום חולצה: 2 XD מכנס: ממש יפה.. 10 נעליים: 10 ^________^ אביזרים[אם יש:חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: X שיער: 10 הערות: X ציון סופי: 7.5 מתלבש השבוע: תסרוקת השבוע: המתלבש הגרוע: התסרוקת הגרועה: הערות כלליות:

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif אווי שכחתי את החלק האחרון^_^

מתלבש השבוע: דאגי והארי תסרוקת השבוע: דאגי המתלבש הגרוע: אהמ.. דני התסרוקת הגרועה: דני הערות כלליות: אין

למעלה