סקר האח הגדול

../images/Emo27.gif../images/Emo55.gifסקר האח הגדול../images/Emo55.gif../images/Emo37.gif

נלקח מהפורום של אתר קשת כללי: 1.מי השלישייה שלכם לגבר? 2.מי יודח היום? 3.מי הזוג שיצא מהוילה? 4.מי החברות הי טובות בוילה? 5.מי הכי אמיתי בוילה? 6.מי הכי צבוע בוילה? 7.שיפרה או אשר(כל הקשור לדת)? 8.רנין או ונסה(כל הקשור למוצא)? 9.צודק מה שעשו לאשר ועינב או שלא? בנות: 1.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות חברה שלכם? 2.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות האוייבת שלכן? 3.מי מבנות הוילה הכי אהובה עליכם? 4.מי מבנות הוילה צריכה להישאר בגמר? 5.גברים,את מי מבנות הוילה הייתם לוקחים לדייט? 6.מי מבנות הוילה הכי יפה? 7.מי מבנות הוילה הכי פחות יפה? בנים: 1.מי מהבנים היה יכול להיות חבר שלכם? 2.מי היה יכול להיות האוייב? 3.מי מהבנים הכי אהוב? 4.מי מהבנים צריך להישאר בגמר לדעתכם? 5.בנות,את מי מגבגברי הוילה הייתן לוקחות לדייט? 6.מי הי חתיך? 7.מי הכי פחות חתיך?(חוץ מיוסי )

חיפאי1234

New member
צדקתי כי אני חושב כמו הרוב וכמו האח

ולכן כל מי שצדק כמוני עד כה מגולשי הפורום צריך להתבקש כל שבוע לסקר מי יהיה מודח. יש לבדוק שהגולשים בעלי אפס טעויות בניחוש וכך ניצור מדגם בחירות אמין כל שבוע. אם זה מקובל עליכם ניתן שמנהלי הפורום יערכו סקר זה ויתנו רק לצודקים עד כה להשתתף בו בשרשור נפרד. |מגלה עתידות|

ady18

Well-known member
עונה

נלקח מהפורום של אתר קשת כללי: 1.מי השלישייה שלכם לגבר?רנין לאון והדורבן 2.מי יודח היום?אשר 3.מי הזוג שיצא מהוילה?איתי ונסה 4.מי החברות הי טובות בוילה?ג'ני ורנין כרגע אין 5.מי הכי אמיתי בוילה?רנין\ונסה 6.מי הכי צבוע בוילה?שי 7.שיפרה או אשר(כל הקשור לדת)?שפרה 8.רנין או ונסה(כל הקשור למוצא)?שניהם 9.צודק מה שעשו לאשר ועינב או שלא?כן בנות: 1.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות חברה שלכם?רנין 2.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות האוייבת שלכן?אממ עינב 3.מי מבנות הוילה הכי אהובה עליכם?רנין 4.מי מבנות הוילה צריכה להישאר בגמר?רנין 5.גברים,את מי מבנות הוילה הייתם לוקחים לדייט? 6.מי מבנות הוילה הכי יפה?אממ קרן 7.מי מבנות הוילה הכי פחות יפה?עינב בנים: 1.מי מהבנים היה יכול להיות חבר שלכם?איתי\לאון 2.מי היה יכול להיות האוייב?אשר 3.מי מהבנים הכי אהוב?לאון\איתי 4.מי מהבנים צריך להישאר בגמר לדעתכם?לאון 5.בנות,את מי מגבגברי הוילה הייתן לוקחות לדייט?איתי 6.מי הי חתיך?לאון 7.מי הכי פחות חתיך?(חוץ מיוסי )אשר

KroKodil1

New member
עונה

1.מי השלישייה שלכם לגמר? יוסי רנין לאון 2.מי יודח היום? מקווה שאשר אבל מהמר על קרן 3.מי הזוג שיצא מהוילה? איתי וונסה 4.מי החברות הי טובות בוילה? רנין וג'ני 5.מי הכי אמיתי בוילה? לאון 6.מי הכי צבוע בוילה? אשר/קרן/שי 7.שיפרה או אשר(כל הקשור לדת)? שפרה 8.רנין או ונסה(כל הקשור למוצא)? לא משנה 9.צודק מה שעשו לאשר ועינב או שלא? בוודאי שצודק...
בנות: 1.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות חברה שלכם? ג'ני ורנין 2.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות האוייבת שלכן? קרן 3.מי מבנות הוילה הכי אהובה עליכם? רנין 4.מי מבנות הוילה צריכה להישאר בגמר? רנין 5.גברים,את מי מבנות הוילה הייתם לוקחים לדייט? שפרה 6.מי מבנות הוילה הכי יפה? ג'ני 7.מי מבנות הוילה הכי פחות יפה? ונסה בנים: 1.מי מהבנים היה יכול להיות חבר שלכם? לאון/צבר 2.מי היה יכול להיות האוייב? ערן/שי 3.מי מהבנים הכי אהוב? לאון 4.מי מהבנים צריך להישאר בגמר לדעתכם? לאון 5.בנות,את מי מגבגברי הוילה הייתן לוקחות לדייט? 6.מי הי חתיך? צבר 7.מי הכי פחות חתיך?(חוץ מיוסי ) אשר

שקט בעבודה.....

1.מי השלישייה שלכם לגמר? יוסי,עינב, לאון 2.מי יודח היום? קרן 3.מי הזוג שיצא מהוילה? אף זוג. מקסימום ונסה ואיתי יזדיינו כשיצאו מהבית לא יותר. 4.מי החברות הכי טובות בוילה? אין דבר כזה 5.מי הכי אמיתי בוילה? אין דבר כזה 6.מי הכי צבוע בוילה? שי 7.שיפרה או אשר(כל הקשור לדת)? לא שפרה ולא אשר. 8.רנין או ונסה(כל הקשור למוצא)? ברור שוונסה!! 9.צודק מה שעשו לאשר ועינב או שלא? ממש לא!! בנות: 1.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות חברה שלכם? לא תודה. יש לי מספיק חברות.. :) 2.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות האוייבת שלכן? אויבת??ממש אף אחת. 3.מי מבנות הוילה הכי אהובה עליכם? עינב וונסה. 4.מי מבנות הוילה צריכה להישאר בגמר? עינב 5.בנות,את מי מגבגברי הוילה הייתן לוקחות לדייט? אף אחד. 6.מי הכי חתיך? צבר ושי 7.מי הכי פחות חתיך?(חוץ מיוסי ) יוסי לא חתיך?? לדעתי גבר מאוד נאה...

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo13.gif

מי השלישייה שלכם לגמר
עינב, לאון ו..?
מי יודח היום
אני חושבת שזו תהיה עינב לצערי
מי הזוג שיצא מהוילה
וונסה ואיתי
מי החברות הכי טובות בוילה
לאון ושיפרה
מי הכי אמיתי בוילה
אני לא חושבת שיש מישהו אבל מי שהכי קרוב זאת - עינב.
מי הכי צבוע בוילה
כולם אבל הכי זה - שי.
שיפרה או אשר(כל הקשור לדת)
אשר
רנין או ונסה(כל הקשור למוצא)
וונסה
צודק מה שעשו לאשר ועינב או שלא
בכלל לאאאאאאא
בנות
מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות חברה שלכם
אממ עינב.
מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות האוייבת שלכן
שיפרה
מי מבנות הוילה הכי אהובה עליכם
עינב וונסה
מי מבנות הוילה צריכה להישאר בגמר
עינב
גברים,את מי מבנות הוילה הייתם לוקחים לדייט
אני לא גבר!! חח
מי מבנות הוילה הכי יפה
אני לא חושבת שיש שם מישהי יפה.
מי מבנות הוילה הכי פחות יפה
כולן
בנים
מי מהבנים היה יכול להיות חבר שלכם
לאון
מי היה יכול להיות האוייב
שי
מי מהבנים הכי אהוב
לאון ויוסי
מי מהבנים צריך להישאר בגמר לדעתכם
יוסי
בנות,את מי מגבגברי הוילה הייתן לוקחות לדייט
אממ אפחד
מי הי חתיך
לאון
מי הכי פחות חתיך
(חוץ מיוסי )איתי

AgAm S

New member
../images/Emo27.gif

1.מי השלישייה שלכם לגמר? לאון, צבר, רנין 2.מי יודח היום? אני רוצה אשר אבל קרן תעוף 3.מי הזוג שיצא מהוילה? אולי ונסה ואיתי 4.מי החברות הי טובות בוילה? שפרה ולאון? 5.מי הכי אמיתי בוילה? לאון וונסה 6.מי הכי צבוע בוילה? אשר 7.שיפרה או אשר(כל הקשור לדת)? שפרה 8.רנין או ונסה(כל הקשור למוצא)? רנין 9.צודק מה שעשו לאשר ועינב או שלא? צודק, אבל לא היו צריכים להראות את הקטע לדיירים בנות: 1.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות חברה שלכם? רנין ושפרה 2.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות האוייבת שלכן? אף אחת 3.מי מבנות הוילה הכי אהובה עליכם? רנין ושפרה 4.מי מבנות הוילה צריכה להישאר בגמר? רנין 5.גברים,את מי מבנות הוילה הייתם לוקחים לדייט? 6.מי מבנות הוילה הכי יפה? קרן, שפרה ורנין 7.מי מבנות הוילה הכי פחות יפה? עינב בנים: 1.מי מהבנים היה יכול להיות חבר שלכם? 2.מי היה יכול להיות האוייב? 3.מי מהבנים הכי אהוב? 4.מי מהבנים צריך להישאר בגמר לדעתכם? 5.בנות,את מי מגבגברי הוילה הייתן לוקחות לדייט? צבר 6.מי הי חתיך? צבר 7.מי הכי פחות חתיך?(חוץ מיוסי ) איתי

Jason2

New member
אני רוצה לחזור על מה שאמרתי

בקשר לזה שהראו את זה לכולם. זה לא ממש משנה הרבה כי ברגע שאומרים שהצבעה פסולה ומי שנענש זה עינב ואשר אז זה די ברור, מה גם שאשר עמד לספר להם את הכל לפני שהראו.

אריאל5

New member
עכשיו כולם שונאים בבית את אשר ועינב

אבל הם היו משדרים את מה שהשאר מדברים על אחרים היו מבינים שדבריהם עוד בסדר יחסית לאחרים.

אריאל5

New member
תשובות:

1. יוסי, אשר ושי 2. קרן 3.שפרה וצבר 4.אין חברות 5.שי 6. רנין 7. אשר 8.ונסה 9. לא 1. קרן 2. שפרה 3. ונסה 4.עניתי בשאלה 1 אף אחת אבל אם כן אז ונסה 5. ונסה 6.ונסה 7.עינב 1.אשר 2.צבר 3.יוסי 4.יוסי אשר ושי 5. אני לא בת ולא אענה 6.מהקיימים איתי 7.שי

...

1.מי השלישייה שלכם לגמר? עינב, לאון ואולי גם יוסי. 2.מי יודח היום? אשר או קרן. 3.מי הזוג שיצא מהוילה? ונסה ואיתי. 4.מי החברות הכי טובות בוילה? ג'ני ורנין. 5.מי הכי אמיתי בוילה? עינב (היחידה שבאמת אומרת כל מה שהיא חושבת, גם אם זה רע). 6.מי הכי צבוע בוילה? שי, צבר... 7.שיפרה או אשר(כל הקשור לדת)? לא שפרה ולא אשר, כל אחד קיצוני מדי לכיוון אחר. 8.רנין או ונסה(כל הקשור למוצא)? נראה לי שונסה, אבל גם רנין בסדר. 9.צודק מה שעשו לאשר ועינב או שלא? לא, או שמענישים את כולם או שלא מענישים אף אחד... בנות: 1.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות חברה שלכם? נראה לי שכולן, אני בן אדם שלא רב עם אנשים בדרך כלל. 2.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות האוייבת שלכן? אף אחת. 3.מי מבנות הוילה הכי אהובה עליכם? עינב וגם ונסה, למרות שאת שתיהן פחות אהבתי בהתחלה. 4.מי מבנות הוילה צריכה להישאר בגמר? עינב. 5.גברים,את מי מבנות הוילה הייתם לוקחים לדייט? אני בת... 6.מי מבנות הוילה הכי יפה? ג'ני (למרות שהיא הלכה, אבל עדיין). 7.מי מבנות הוילה הכי פחות יפה? אני לא בעד להגיד על אנשים שהם מכוערים... אם במקרה הם יקראו את זה, זה יכול לקלקל להם סתם את כל היום ולגרום להם להרגיש רע עם עצמם. חוץ מזה שזה רק עניין של טעם. :) בנים: 1.מי מהבנים היה יכול להיות חבר שלכם? כנראה כולם חוץ מערן. 2.מי היה יכול להיות האוייב? ערן. 3.מי מהבנים הכי אהוב עליכם? אולי לאון. 4.מי מהבנים צריך להישאר בגמר לדעתכם? לאון. 5.בנות,את מי מגבגברי הוילה הייתן לוקחות לדייט? כנראה שאף אחד. 6.מי הכי חתיך? אף אחד שם לא ממש הטעם שלי. 7.מי הכי פחות חתיך? אותו הדבר כמו מה שאמרתי על הבנות.

עונה

1.מי השלישייה שלכם לגבר?שיפרה,ונסה ולאון 2.מי יודח היום?הלוואי שקרן 3.מי הזוג שיצא מהוילה?זוג,אולי שיפרה וצבר,זיון אולי איתי וונסה 4.מי החברות הי טובות בוילה?שיפרה וצבר 5.מי הכי אמיתי בוילה?לאון 6.מי הכי צבוע בוילה?יוסי 7.שיפרה או אשר(כל הקשור לדת)?קשה להחליט,כי אני מבין את שנהים 8.רנין או ונסה(כל הקשור למוצא)?ונסה 9.צודק מה שעשו לאשר ועינב או שלא?כן בנות: 1.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות חברה שלכם?שיפרה 2.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות האוייבת שלכן?עינב 3.מי מבנות הוילה הכי אהובה עליכם?שיפרה 4.מי מבנות הוילה צריכה להישאר בגמר?שיפרה 5.גברים,את מי מבנות הוילה הייתם לוקחים לדייט?את שיפרה ברור,היא היחידה שאפשר לפתח איתה שיחה 6.מי מבנות הוילה הכי יפה?ונסה נראית טוב 7.מי מבנות הוילה הכי פחות יפה?עינב בנים: 1.מי מהבנים היה יכול להיות חבר שלכם?שי 2.מי היה יכול להיות האוייב?לא יודע 4.מי מהבנים צריך להישאר בגמר לדעתכם?לאון או שי

היפ הופ1

New member
עונה

כללי: 1.מי השלישייה שלכם לגבר? שי רנין ולאון 2.מי יודח היום? אשר 3.מי הזוג שיצא מהוילה? ונסה ואיתי 4.מי החברות הי טובות בוילה? ג'ני ורנין אבל עכשיו רנין ושפרה 5.מי הכי אמיתי בוילה? רנין 6.מי הכי צבוע בוילה? אשר 7.שיפרה או אשר(כל הקשור לדת)? שפרה 8.רנין או ונסה(כל הקשור למוצא)? רנין 9.צודק מה שעשו לאשר ועינב או שלא? צודקק בנות: 1.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות חברה שלכם? רנין 2.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות האוייבת שלכן? עינב 3.מי מבנות הוילה הכי אהובה עליכם? רנין 4.מי מבנות הוילה צריכה להישאר בגמר? רנין 5.גברים,את מי מבנות הוילה הייתם לוקחים לדייט? 6.מי מבנות הוילה הכי יפה? קרן ורנין 7.מי מבנות הוילה הכי פחות יפה? שפרה בנים: 1.מי מהבנים היה יכול להיות חבר שלכם? צבר לאון 2.מי היה יכול להיות האוייב? אשר 3.מי מהבנים הכי אהוב? לאון 4.מי מהבנים צריך להישאר בגמר לדעתכם? לאון 5.בנות,את מי מגבגברי הוילה הייתן לוקחות לדייט? צבר 6.מי הי חתיך? צבר ולאון 7.מי הכי פחות חתיך?(חוץ מיוסי

סיון לב

New member
עונה

כללי: 1.מי השלישייה שלכם לגמר?אני רוצה לאון שפרה וצבר 2.מי יודח היום?בתקווה אשר 3.מי הזוג שיצא מהוילה?איתי וונסה או שפרה וצבר אמן 4.מי החברות הי טובות בוילה?חברות גני ורנין 5.מי הכי אמיתי בוילה?שפרה 6.מי הכי צבוע בוילה?אשר 7.שיפרה או אשר(כל הקשור לדת)?שפרה 8.רנין או ונסה(כל הקשור למוצא)?ונסה 9.צודק מה שעשו לאשר ועינב או שלא?ברור בנות: 1.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות חברה שלכם?שפרה 2.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות האוייבת שלכן?עינב 3.מי מבנות הוילה הכי אהובה עליכם?שפרה 4.מי מבנות הוילה צריכה להישאר בגמר?שפרה 5.גברים,את מי מבנות הוילה הייתם לוקחים לדייט?----- 6.מי מבנות הוילה הכי יפה?ונסה 7.מי מבנות הוילה הכי פחות יפה?עינב בנים: 1.מי מהבנים היה יכול להיות חבר שלכם?צבר 2.מי היה יכול להיות האוייב?אשר 3.מי מהבנים הכי אהוב?צבר 4.מי מהבנים צריך להישאר בגמר לדעתכם?צבר 5.בנות,את מי מגבגברי הוילה הייתן לוקחות לדייט?צבר 6.מי הי חתיך?חח צבר 7.מי הכי פחות חתיך?(חוץ מיוסי )אשר או איתי

מיקאלה1

New member
../images/Emo66.gifעונה

שלישית הגמר - ליאון, צבר, רנין אף אחת לא היתה האויבת שלי אהובה עלי - ונסה ורנין רנין בגמר הכי פחות יפה בעיני עינב ושיפרה לדייט הייתי לוקחת את צבר הכי חתיך צבר הכי פחות חתיך אשר

אורישקי

New member
תשובות

1.מי השלישייה שלכם לגבר?לאון,שפרה,רנין/צבר 2.מי יודח היום?לצערי קרן 3.מי הזוג שיצא מהוילה?שפרה וצבר או עינב והחזן
.אה ואיתי וונסה 4.מי החברות הי טובות בוילה?רנין וג'ני שהודחה,השתנה לרנין ושיפ 5.מי הכי אמיתי בוילה?ונסה 6.מי הכי צבוע בוילה?אשר 7.שיפרה או אשר(כל הקשור לדת)?שיפ 8.רנין או ונסה(כל הקשור למוצא)?שתיהן 9.צודק מה שעשו לאשר ועינב או שלא?ועוד איך בנות: 1.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות חברה שלכם?שפרה ורנין 2.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות האוייבת שלכן?עינב 3.מי מבנות הוילה הכי אהובה עליכם?שפרה 4.מי מבנות הוילה צריכה להישאר בגמר?שפרה 5.גברים,את מי מבנות הוילה הייתם לוקחים לדייט?רנין או שפרה 6.מי מבנות הוילה הכי יפה?שפרה(הכי סקסית קרן) 7.מי מבנות הוילה הכי פחות יפה?עינב בנים: 1.מי מהבנים היה יכול להיות חבר שלכם?צבר או לאון או יוסי 2.מי היה יכול להיות האוייב?אשר 3.מי מהבנים הכי אהוב?עליי?לאון 4.מי מהבנים צריך להישאר בגמר לדעתכם?לאון 5.בנות,את מי מגבגברי הוילה הייתן לוקחות לדייט? 6.מי הי חתיך?צבר 7.מי הכי פחות חתיך?(חוץ מיוסי )אשר

למה מבוגר לא יכול להיות חתיך? יוסי מאד נאה

1.מי השלישייה שלכם לגבר? יוסי, עינב ולאון 2.מי יודח היום? איי הופ קרן 3.מי הזוג שיצא מהוילה? עינב וחזני 4.מי החברות הי טובות בוילה? חברים יש רק בקופ"ח 5.מי הכי אמיתי בוילה? יוסי 6.מי הכי צבוע בוילה? כולם פרט ליוסי 7.שיפרה או אשר(כל הקשור לדת)? שפרה 8.רנין או ונסה(כל הקשור למוצא)? לא משנה 9.צודק מה שעשו לאשר ועינב או שלא? לא מוחלט בנות: 1.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות חברה שלכם? חשבתי על זה אתמול איזה קטע. אולי ג'ני, כי גם אני ביישנית. 2.מי מבנות הוילה הייתה יכולה להיות האוייבת שלכן? ונסה הדוחה 3.מי מבנות הוילה הכי אהובה עליכם? עינב מצחיקה אותי, אף אחת אחרת לא מעניינת 4.מי מבנות הוילה צריכה להישאר בגמר? עינב ולאון 5.גברים,את מי מבנות הוילה הייתם לוקחים לדייט? ואם אני אוהבת נשים? :) 6.מי מבנות הוילה הכי יפה? רנין 7.מי מבנות הוילה הכי פחות יפה? עינב בנים: 1.מי מהבנים היה יכול להיות חבר שלכם? 2.מי היה יכול להיות האוייב? 3.מי מהבנים הכי אהוב? 4.מי מהבנים צריך להישאר בגמר לדעתכם? 5.בנות,את מי מגבגברי הוילה הייתן לוקחות לדייט? כולם מגעילים, אולי את יוסי, אם אשתו לא תדע 6.מי הי חתיך? 7.מי הכי פחות חתיך?(חוץ מיוסי )

למעלה