About That Song

Little McMickey

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo73.gifAbout That Song../images/Emo79.gif../images/Emo36.gif

אחחחח הרבה זמן לא הייתה הפינה הזו בגלל שהתחלתי לעבוד וזה ולא היה לי זמן
אז הנה, חזרתי מהעבודה ואני חייבת להמשיך
הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
Unsaid Things
השאלות כדקלמן:
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
ציון לשיר 1-10? ---------------------- בא לי לענותתתתתתתת
מה דעתך על השיר?חמוווווווד ביותר, אבל לא ממש טוב חחח
מהי השורה האהובה עלייך? אין משהו מיוחד אבל זאת: "Back then, she wrote me letters just to say she loved me, But now her face is just a memory"
למה בחרת אותה? כל הקטע שהיא כתבה מכתבים רק כדי לומר לו שהיא אוהבת אותו כזה מתווק
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: "This girl that moved up the road from me, She had the nicest legs I've ever seen" חחחחחח כי זה קרה לי פעם עם בחור
איזה זרועות היו לו
מה דעתך על שם השיר?אחלה
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? "slipping away"
האם השיר דיכאוני?בערך חחחח
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? הקצב שלו טיפ טיפה
שם השיר מתאים לתוכן שלו?אהאא
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: פרידהההההה חחח
ציון לשיר 1-10?6

../images/Emo72.gif

מה דעתך על השיר? מהמם
מהי השורה האהובה עלייך?"I still wait up wondering if she will remember me, But there's no way for me to know." למה בחרת אותה? כי אני אוהבת אותה ... ? XDDD שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: זאתי שכתבתי מקודם XD מה דעתך על שם השיר? לא כבר שאלת? XD אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לאדעת, אנלא טובה בזה XD האם השיר דיכאוני? אמממ אולי טיפה האם השיר שמח,קופצני,כיפי? חמוד שכזה D: שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהא אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
XDDDDDDDDDD דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לאדעת השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: ציון לשיר 1-10? 9

Orange Sky

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

מה דעתך על השיר? מהמם מהי השורה האהובה עלייך? And I want her to know, before she's married and has her baby, that I need her. למה בחרת אותה? כי זה יפה?XD שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Now she's got pregnant with a baby, It feels like she's slipping away from me. מה דעתך על שם השיר? יפהD: אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי חח האם השיר דיכאוני? לדעתי לא לגמרי חח האם השיר שמח,קופצני,כיפי? המויזקה כן שם השיר מתאים לתוכן שלו?יאפ אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום^^ השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: זה מזכיר לי תמיד את הארי חח ציון לשיר 1-10? 10

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif התגעגעתי לזהDD:

מה דעתך על השיר? חמודי ביותר.
מהי השורה האהובה עלייך? Now that, she's getting married I'm in misery, Cos her fiance is so much bigger than me. וגם And I want her to know, before she's married and has her baby, that I need her.
למה בחרת אותה? הראשונה כי אהבתי איך שהם שרים את זה
והשנייה כי דאגי
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה קצת קשה להתחבר לשורות משיר שנכתב על מישהי
מה דעתך על שם השיר? מתאים לתוכן
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? I'm in misery ><"
האם השיר דיכאוני? נמ, לא במיוחד. רק הליריקס אולי קצת
האם השיר שמח, קופצני, כיפי? לגמרי.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ.
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:סדגש|
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:--
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: --
ציון לשיר 1-10? 7.5.

sweet shir

New member
:)

מה דעתך על השיר? נחמד. מהי השורה האהובה עלייך? And right now im losing the plot, along with her. למה בחרת אותה? כי היא שעשעה אותי.
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: -- מה דעתך על שם השיר? חמוד^^ אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לודעת האם השיר דיכאוני? קצת האם השיר שמח,קופצני,כיפי? בקטנה שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן חח אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי חח השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שהם שרים את זה בהופעה של וונדרלנד. רגע, הם בכלל שרים את זה שם? XD אם לא אני סתם מדמיינת.
ציון לשיר 1-10? 7.

לא כולן מכירות את השיר הזה ../images/Emo10.gif

ואני גם לא יכולה לשמוע אותו עכשיו כי הרמקולים שלי דפוקים
אני אחכה לשיר אחר..

m o r 1 0 2

New member
גמאני התגעגעתי../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אני ממש אוהבת את הפינה
היא הייתה חסרה לי במשך הרבה מאוד זמןXD מה דעתך על השיר?הוא ממש ממש חמודD: מהי השורה האהובה עלייך?
I still wait up wondering if she will remember me, But there's no way for me to know.
למה בחרת אותה?השורה הכי יפה בשיר^ שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
But now her face is just a memory
מה דעתך על שם השיר?מתאים לתוכן
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?broken heart האם השיר דיכאוני?קצת.... האם השיר שמח,קופצני,כיפי?נחמד מאוד... שם השיר מתאים לתוכן שלו?יאפ אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:כלוםXD השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:אממ..מישהו מהבצפר שאני לומדת בוXD ציון לשיר 1-10?7

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gif<:

מה דעתך על השיר?נחמדD:
מהי השורה האהובה עלייך? But I still got so many unsaid things that I wanna say And I just can't wait another day I wish she knew למה בחרת אותה?אני אוהבת את הלחן שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:נאמ.אין כזו חח מה דעתך על שם השיר?נחמד
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא היתי משנה
חח זה ממש מתאים האם השיר דיכאוני?לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי?אמ.לא חח שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:אין לי רעיון..חח דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:------- השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:-------- ציון לשיר 1-10: אמ.8+ 6 נתת לו?!O: 6?!

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gifחחחח

אני סתם בוחרת אותן
מהתיקיה של האלה שעוד לא מיינתי

למעלה