המשפט שלכם מתוך השיר

taloss

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo79.gifהמשפט שלכם מתוך השיר../images/Emo168.gif../images/Emo37.gif

אני מצטרפת להפעלת הפורום! אז אני ממשיכה את הפרוייקט שכבר התחלתי.
אני נותנת שיר של הראל, ואתם צריכים לכתוב מהו המשפט שהכי התחברתם אליו מתוך השיר. אם קשה לכם כל כך אפשר גם לחרוג משורה אחת! וגם כמובן יש להסביר מדוע בחרתם את השורה הזאת! השיר להיום:
"גיבור של טעויות"
ביצוע: הראל מויאל מילים ולחן: הראל מויאל קולות מהירח, הגיעו לביתי הלילה קר זה קורה לך, כשאת לא לידי אז אני בא גיבור של פחד חבוש במסכות כן אני בא להציל אותך, מכל הבעיות תני לי רגע לחלום, או סיכוי לאהוב אותך תני לי, רגע לנשום, להבין שאולי טעיתי רק רגע נכון, ואבוא להציל אותך היום רק להציל אותך קולות מהירח הגיעו לביתי הלילה קר אז נשבר לך, כשאת לא לידי אז מה נשאר, אם אני שר על, גיבור של טעויות כשאני, בא להציל אותך תפסיקי להיות, כזו ילדה שלא רוצה להינצל באתי להציל אותך, ואולי להתנצל אז אל תברחי, לא, אל תברחי תני לי רגע לחלום...

orianush

New member
המשפט שלי ../images/Emo13.gif

"קולות מהירח הגיעו לביתי הלילה קר אז נשבר לך, כשאת לא לידי" לא יודעת למה... יש משהו במשפט הזה שאני ממש מתחברת אליו

taloss

New member
אני :- )

"תפסיקי להיות, כזו ילדה שלא רוצה להינצל" חח האמת לא יודעת למה..

אלינה מ

New member
שלי../images/Emo13.gif

"אז אני בא גיבור של פחד חבוש במסכות כן אני בא להציל אותך, מכל הבעיות" "אז מה נשאר, אם אני שר על, גיבור של טעויות כשאני, בא להציל אותך" מממ לשני הקטעים האלה התחברתי כבר מהתחלה ועד עכשיו
אחד השירים של הראל!

taloss

New member
חחח מה שנתת זה כבר כל השיר ../images/Emo6.gif

חח סתם צוחקת!

אני אישית מאוהבת בשיר הזה../images/Emo99.gif../images/Emo66.gif

"תפסיקי להיות, כזו ילדה שלא רוצה להינצל באתי להציל אותך, ואולי להתנצל" לכל השיר התחברתי אבל במיוחד לקטע הזה

bratz girl

New member
ואיי גנבת לי את הקטע../images/Emo13.gif

נכון שזה החלק הכי הכי הכי מדהים בשיר??????????????????????

1 shiran 1

New member
שלי

תפסיקי להיות, כזו ילדה שלא רוצה להינצל באתי להציל אותך, ואולי להתנצל

taloss

New member
חח הרוב בחר את זה..

הראל הוא אחד הכותבים הכי טובים!!

למעלה