שיר על פי הפורום

Sanguine Sky

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום../images/Emo79.gif../images/Emo37.gif

בפעם שעברה קיבל השיר Would? ממוצע של 9.33 נקודות!
והשבוע: Rain When I Die! (סלחו לי אם הוא כבר היה כאן
) מילים לשיר: http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Rain-When-I-Die-lyrics-Alice-In-Chains/07E521BCDF969F284825688F0010A526 לשמיעת השיר:http://www.youtube.com/watch?v=HMm0bpbOOkU מתי הייתה הפעם הראשונה ששמעתם את השיר?: שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה: שורה מהשיר שמפריעה לכם: אוהבים את הביצוע של ליין בשיר? משהו שהייתם משנים בשיר: אייקון תפוזי שמתאים לשיר: אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרים מבצעים אותו? אם כן-מי? ולמה? ואמן שלא הייתם רוצים לשמוע אותו מבצע את השיר? למה? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון מ1 עד 10:

dnXIII

New member
עונה...

מתי הייתה הפעם הראשונה ששמעתם את השיר?: ממ... ממש לפני השאלון
((ציינתי ששמעתי רק כמה שירים של אליס=לכן אני לא ממש מכירה אלבומים ושירים אחרים שלהם)) שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה: Slowly forgive my lie, lying to save me שורה מהשיר שמפריעה לכם: She don't want me to cry אוהבים את הביצוע של ליין בשיר? כן
משהו שהייתם משנים בשיר: ((את השורה שהפריעה לי...)) אייקון תפוזי שמתאים לשיר:
אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? ... הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרים מבצעים אותו? אם כן-מי? ולמה? מממ... נירוונה ((בגלל קורט קוביין)) ואמן שלא הייתם רוצים לשמוע אותו מבצע את השיר? למה? ..... למי הייתם מקדישים את השיר? שאלה טובה..... ציון מ1 עד 10: 9

everynormal

New member
זה שיר אדיר כל כך.

מתי הייתה הפעם הראשונה ששמעתם את השיר?: כשקניתי את האלבום דירט בפורים של כיתה ט', שזה היה לפני שנתיים וחצי בערך שורה מהשיר שאתם מתחברים אליה:Will she keep on the ground, trying to ground me Slowly forgive my lie, lying to save me Could she love me again, or will she hate me Prob'ly not, I know why, can't explain me שורה מהשיר שמפריעה לכם: אין אוהבים את הביצוע של ליין בשיר? בוודאי, שומעים שמה כמה הקול שלו ענק משהו שהייתם משנים בשיר: כלום אייקון תפוזי שמתאים לשיר: דמיינו גשם אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? לא הייתי משנה את השם הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרים מבצעים אותו? אם כן-מי? ולמה? אמממ זה יהיה הזוי אבל את אסף אבידן חחח ואמן שלא הייתם רוצים לשמוע אותו מבצע את השיר? למה? קורט קוביין כי אני לא בטוחה שזה יימשע טוב.... למי הייתם מקדישים את השיר? אין לי שמץ ציון מ1 עד 10: 10

למעלה