Janet Tube

אהבתי יותר את ההופעה מ-All For You Tour

אומנם מבחינת ביצוע לייב וריקוד ה-janet. Tour לוקח בגדול אבל מבחינת שואו ומראה ה-All For You Tour מדהים בעיני. לא אהבתי כ"כ את ההופעה ב-Velvet Rope Tour כי היא הייתה סתמית מדי. בטור הזה דווקא זה נחמד אבל חבל את הפלייבק (ממתי היא עושה פלייבק?!
) וגם העיבוד חביב (אבל שוב, כבר שמענו אותו פעם ב-VMA)...

midnightcat

New member
לדעתי, דווקא מבחינת המראה AFY זה נקודת

השפל שלה. ב- 2001 היא רזתה מאוד, והיו לה שרירים בולטים כמעט כמו לעוד-מישהי-שהס-מלהזכיר. וזה ביגר אותה מאוד. גם הסגנון שלה היה אז מאוד לא ג'נט, היא ניסתה אז להתלבש כמו בנות ה- 15 באותו זמן, זרוק כזה, וזה לא החמיא לה בכלל.

דווקא לדעתי בטור של AFY היא נראתה מדהים!

ודווקא היו שם את התלבושות הכי יפות שלה מכל סיבוב הופעות שהיה לה. במיוחד הבגדים של IF ו-RN היו מדהימים עליה. ואני דווקא חושב ש-STCML ו-DRM הם שירים שהם בדיוק הסגנון של ג'נט. מאוד לא אהבתי את התלבושות בטור של TVR שהיו ממש לא מחמיאות לה, דווקא השיער שלה נראה אז במצב הכי טוב שלו עם אדום (יאק, שנאתי את כל התקופה הזאת עם האדום) ובטור החדש השיער שלה נראה קצת כמו משהו שעבר שוק חשמלי כבד מדי.

../images/Emo2.gif

Rock Witchu מתעלה על All For You Tour בכל קריטריון אפשרי. - תלבושות -ריקודים -רשימת השירים -ג'נט עצמה יותר אנרגטית.

לא אמרתי ש-Rock Witchu הוא לא טוב...../images/Emo3.gif

אבל בעיני הוא הרבה פחות טוב מ-All For You Tour: תלבושות- איכס. התלבושות ב-Rock Witchu מכוערות לאללה (חוץ מתלבושת החרדל).
ריקודים- דווקא אהבתי, קצת ממחזרת את הריקודים הקודמים שלה אבל בחפיף. רשימת השירים- לא משהו, הגזימו לגמרי עם שירים מ-RN, janet וקונטרול. והרעיון לפתוח עם TPP (המעולה) תמוה לגמרי. וגם הקטע לדחוף שירים ישנים שלה מדרים סטריט וג'נט ג'קסון גרוע כי אני לא חושב שרוב הקהל ידע את המילים. ג'נט עצמה יותר אנרגטית- מסכים מאוד. לקראת סוף ההופעות של ה-All For You Tour היא הייתה מותשת משו... וגם השיער של ג'נט (כמה אני חופר על זה
) ב-Rockwitchu נראה כאילו היא התחשמלה לפני הבמה. אין לי מושג למה, אני פשוט אוהב יותר את ה-All For You Tour מכל שאר הטורים שלה בעיקר בגלל: 1) הסטליסט קצר וקולע 2) התלבושות ממש תפורות על ג'נט והיא נראית בהם מדהים
3) להיטים ישנים עברו עיבודים מגניבים (כמו Nasty ו-Got 'Til It's Gone)
4) הבמה מרהיבה, המסכים מושקעים ויש אפקטים (זיקוקים ב-Rhythm Nation) 5) ג'נט סקסית ברמות כמעט לכל אורך המופע (הכמעט מתייחס להופעה של Would U Mind שהייתה ממש בוטה ולא עוד איכשהו בטוב טעם כמו Rope Burn בוולווט רופ טור)

לא ../images/Emo4.gif

וסה"כ רוב השירים בטור הזה היו בלייב, ככה שזה לא כזה משנה... אה, ואנחנו מדברים על If כמובן.

למעלה