The Ballad Of Paul K - הקליפ ממש כאן
S SPFAN New member 26/11/05 #3 עם כמה שהקליפ הזה מוזר ממש אהבתי אותו מזכיר לי ת'סיוט לפני חגהמולד, משום מה. תודה
D DesertRose7 New member 26/11/05 #4 ../images/Emo45.gif לגמרי מזכיר לי הוא מוזר ולפעמים אפילו מפחיד אבל הוא משהו מיוחד אהבתי.
D DesertRose7 New member 26/11/05 #5 תמונה הם נראים פה טוב אחד אחד.. אף אחד לא פישל (בדרך כלל יש מישהו שהורס) ודני שיחק אותה הפעם, אפילו הצעיף במקום רק שלא יחרוש עכשיו את הכובע.
תמונה הם נראים פה טוב אחד אחד.. אף אחד לא פישל (בדרך כלל יש מישהו שהורס) ודני שיחק אותה הפעם, אפילו הצעיף במקום רק שלא יחרוש עכשיו את הכובע.
D DesertRose7 New member 26/11/05 #13 ../images/Emo27.gif הראיון מRADIO 1 ../images/Emo37.gif התוכנית של קולין ואדית', רק שאדית' לא הייתה שם אבל זה לא משנה עם גירסה "מיוחדת" לALL ABOUT YOU
../images/Emo27.gif הראיון מRADIO 1 ../images/Emo37.gif התוכנית של קולין ואדית', רק שאדית' לא הייתה שם אבל זה לא משנה עם גירסה "מיוחדת" לALL ABOUT YOU
C cami love benja New member 26/11/05 #25 =0 אני מקווה שמה שהבנתי זה לא מה שהבנתי.. איך טום שר יפההה ותודה שחר
H Humm Noa New member 26/11/05 #9 תודה אני אהבתי את הקליפ, אולי טיפה יותר מדי קולות רקע אבל הוא מגניב
L loner in love New member 26/11/05 #11 :| די מפחיד אבל מדהים איזו השקעה איך אני אוהבת אותם, עם כל דבר שהם עושים אני אוהבת אותם יותר. כל דבר יותר מדהים מהשני. אעאע מי הבמאי של הקליפ הזה אני רוצה לסגוד לו.
:| די מפחיד אבל מדהים איזו השקעה איך אני אוהבת אותם, עם כל דבר שהם עושים אני אוהבת אותם יותר. כל דבר יותר מדהים מהשני. אעאע מי הבמאי של הקליפ הזה אני רוצה לסגוד לו.
R Rowdy Girl New member 26/11/05 #12 אעאע../images/Emo12.gif קריפי זה נראה כמו הצגת תאטרון זה ככ לא מקפליי אבל זה פשוט מדהיםםםםםם אזזז... תודה
אעאע../images/Emo12.gif קריפי זה נראה כמו הצגת תאטרון זה ככ לא מקפליי אבל זה פשוט מדהיםםםםםם אזזז... תודה
B bar jones New member 26/11/05 #14 תקשיבו זה אחד היפים! זה באמת כל כך שונה ממי שהם.. אבל זה כל כך מהמם!!! אין, אני חצי מהלילה ראיתי את זה בריפיט!! וסתם שאלה, שמזה לא קשורה, הם לא יוציאו בסוף את tctc כי פשוט לא מדברים על זה, וזה חבל.. כי אני גם ממש מחכה לזה..
תקשיבו זה אחד היפים! זה באמת כל כך שונה ממי שהם.. אבל זה כל כך מהמם!!! אין, אני חצי מהלילה ראיתי את זה בריפיט!! וסתם שאלה, שמזה לא קשורה, הם לא יוציאו בסוף את tctc כי פשוט לא מדברים על זה, וזה חבל.. כי אני גם ממש מחכה לזה..
T TlovesD New member 26/11/05 #17 ../images/Emo4.gif טוב....נראה לי שרק אני לא אהבתי בכלל את הקליפ הוא הפחיד אותי יותר מידי....זה לא ציור ולא אמיתי...זה מוזר כזה..לא יודעת...לא אהבתי
../images/Emo4.gif טוב....נראה לי שרק אני לא אהבתי בכלל את הקליפ הוא הפחיד אותי יותר מידי....זה לא ציור ולא אמיתי...זה מוזר כזה..לא יודעת...לא אהבתי