The Delivorer וואו, איזה פרק...
ז *זינה* New member 6/10/01 #1 ../images/Emo27.gif The Delivorer ../images/Emo37.gif וואו, איזה פרק...
מ מור שעל New member 6/10/01 #2 נכון גם מרטון הופיע.. גם זינה הזכירה ה´ וגם אשתו של מייקל הרסט הופיעה...מה זאת התלבושת המחרידה הזאת שהלבישו אותה? אבל הפרק ממש יפה!
נכון גם מרטון הופיע.. גם זינה הזכירה ה´ וגם אשתו של מייקל הרסט הופיעה...מה זאת התלבושת המחרידה הזאת שהלבישו אותה? אבל הפרק ממש יפה!
ק קיטיארה New member 6/10/01 #5 היא הייתה בודיסיאה קוראים לה ג´ניפר וורד לילנד. היא שיחקה גם את זורה בפרק the play´s the thing
ע ענבר1 New member 6/10/01 #7 לא נעים לומר זאת כי היא אשתו אבל היא די ענקית לעומתו והיא בכלל לא כמו שדימיינתי (הופתעתי מאוד לרעה) הלוואי ואשתו של קווין סמית תהיה מכוערת אולי הוא יסתכל עלי
לא נעים לומר זאת כי היא אשתו אבל היא די ענקית לעומתו והיא בכלל לא כמו שדימיינתי (הופתעתי מאוד לרעה) הלוואי ואשתו של קווין סמית תהיה מכוערת אולי הוא יסתכל עלי
א אלעד אברון New member 7/10/01 #8 למען האמת ג´ניפר שחקנית נהדרת והיא ומייקל דווקא זוג חמוד להפליא... האמת שבתקופת צילום הפרק היא היתה בדיוק לאחר לידה, אם אני לא טועה. ולמי שמעוניין בתמונה מעט יותר עדכנית, בבקשה...
למען האמת ג´ניפר שחקנית נהדרת והיא ומייקל דווקא זוג חמוד להפליא... האמת שבתקופת צילום הפרק היא היתה בדיוק לאחר לידה, אם אני לא טועה. ולמי שמעוניין בתמונה מעט יותר עדכנית, בבקשה...
י ילדה של זמן New member 7/10/01 #14 אל תבינו אותי לא נכון! ג´ניפר מהממת אבל אמרו לי שאשתו של מייקל מכוערת, ועל ג´ניפר אני חולה! היא מדהימה, ומה זה אהבתי אותה בתור זארה! היא מקסימיישן שם!
אל תבינו אותי לא נכון! ג´ניפר מהממת אבל אמרו לי שאשתו של מייקל מכוערת, ועל ג´ניפר אני חולה! היא מדהימה, ומה זה אהבתי אותה בתור זארה! היא מקסימיישן שם!
N Niff74 New member 7/10/01 #11 צר לי לאכזב אותך, יקירתי ../images/Emo54.gif אבל בלי שום קשר לאיך שהיא נראית, קווין לא יסתכל על אף אחת אחרת (ולראייה - הוא עבד עם לוסי...) ובהזדמנות חגיגית זו צירפתי תמונה משפחתית...
צר לי לאכזב אותך, יקירתי ../images/Emo54.gif אבל בלי שום קשר לאיך שהיא נראית, קווין לא יסתכל על אף אחת אחרת (ולראייה - הוא עבד עם לוסי...) ובהזדמנות חגיגית זו צירפתי תמונה משפחתית...
ע ענבר1 New member 7/10/01 #13 ככה ניפ ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif לחסל חלומות של אנשים מבוגרים