קלי הופיע ליפני כמה דקות ב- TRL איזו מהממת היא
B Blue Aura New member 26/10/05 #30 ../images/Emo47.gifהולכת לראות../images/Emo70.gif...../images/Emo115.gif
A a charmed girl New member 26/10/05 #32 היא לא הייתה ללא מספר... אתמול זה היה הפרמיר של הקליפ שלה בtrl אם אני לא טועה... איזה מרגש לראות את הקליפ!!! עוד רגע היו יוצאות דמעות!
היא לא הייתה ללא מספר... אתמול זה היה הפרמיר של הקליפ שלה בtrl אם אני לא טועה... איזה מרגש לראות את הקליפ!!! עוד רגע היו יוצאות דמעות!
K keisamit New member 26/10/05 #37 לעזאעזל!!!!1 איך יכולתי להפסיד את זה??. ועוד אתמול באתי לראות, ולא ראיתי כי לא היה לי כוח בוהו. ועוד היום הפסדתי אותה בפסגה.
לעזאעזל!!!!1 איך יכולתי להפסיד את זה??. ועוד אתמול באתי לראות, ולא ראיתי כי לא היה לי כוח בוהו. ועוד היום הפסדתי אותה בפסגה.
L liatpa123 New member 26/10/05 #39 נכון../images/Emo70.gif נקווה שהיא תיהיה במקום ראשון לפחות יותר מ-10 ימים!!!!!!! מה שבטוח היא לא תרד בקרוב למקום 2 ליאת
נכון../images/Emo70.gif נקווה שהיא תיהיה במקום ראשון לפחות יותר מ-10 ימים!!!!!!! מה שבטוח היא לא תרד בקרוב למקום 2 ליאת
A a charmed girl New member 26/10/05 #40 הייתה לה ירידה ב8 הימים הראשונים(נראה לי שזה היה 8) פעם אחת למקום 2 ואז היא חזרה למקום 1
B Blue Aura New member 25/10/05 #4 כן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifיא איך סיפספתי../images/Emo70.gif אני דווקא תמיד בודקת מי ב-TRL ודווקא שקלי הייתה לא בדקתי,זה הגורל ,חחח סתם. הלוואי שיהיה שידור חוזר מתישהו*מחזיקה אצבעות חזק,חזק *
כן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifיא איך סיפספתי../images/Emo70.gif אני דווקא תמיד בודקת מי ב-TRL ודווקא שקלי הייתה לא בדקתי,זה הגורל ,חחח סתם. הלוואי שיהיה שידור חוזר מתישהו*מחזיקה אצבעות חזק,חזק *
B BacKarin Street Girl New member 25/10/05 #6 גם אני!! ובדיוק כמה דקות לפני 4 אמרתי לעצמי שאני לא אשכח לראות מי ב-TRL!!! ויהיה שידור חוזר ביום שישי או שבת. הם תמיד עושים ככה
גם אני!! ובדיוק כמה דקות לפני 4 אמרתי לעצמי שאני לא אשכח לראות מי ב-TRL!!! ויהיה שידור חוזר ביום שישי או שבת. הם תמיד עושים ככה
O otollo New member 25/10/05 #5 מה???? באמטיוי שלנו??? אוף איך פיספסתי הטלוויזיה הייתה פתוחה על TRL מאמצע התוכנית בערך....
Y yaeli1993 New member 25/10/05 #7 לפני כמה שעות ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo62.gif