אנשנושים שרשרו לפה את התמונות

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifאנשנושים שרשרו לפה את התמונות

או הציטוטים הכי מצחיקים וקרועים שאספתם במהלך שנת 2007 אממ אוקיי אחד שלי: מתוך המופע של אחמד הטרוריסט המת! knok, knok! who's there? me, i kill you! יש עוד אחד בסגנון (שייך להארי פוטר) knok, knok! who's there? you know. you know, who? yes! AVADA KEDAVRA!!! XDDDDD עזבו זו השעה...

mikokikyo

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

לכל השלושה XD ג'ף דאנהם שולט בכם!!!!!11111111111111111111 ובמיוחד אחמד 3> (טוב נו, וגם וולטרXD) והקטע של ההארי פוטר שולטXDDDDDDDD כמו הסרטון הזה שהדמויות שהדמיות סוגשל שרות את השם שלהן ("סנייפ, סנייפ, סוורוס סנייפ...") XDDDDDD אפילו עשו לזה קוספליי בכנס אמא"י XDDDDDDDDDD אוי, וכזה (מהזיכרוןXD): You know Achmed, you really are dead.- Are you sure?- Yes, I'm sure.- But if I'm dead, does it mean I get my seventy-two virgins?- *looks around* *to croud* Are you my virgins?I really hope not. Why?- Cause there a bunch of ugly guys out there.- *Croud- LOL * Well, did they say its only female virgins?- Holly Crap!.- XDDDDDDDDDDDDDDDD ונו, לא יודעת, אולי מחר אני אוסיףXD אגב, אני לא לגמרי סיימתי להיות עסוקה, אבל ירד די הרבה לחץ החל משבוע הבא, כך שאחזור לפורום ^O^ שנה טובה מינה סאן33333333333333333333>

mikokikyo

New member
כן אה?XD

ראיתי את זה שוב היום, ומסתבר שלא זכרתי מדוייקXD טוב נו, זה העביר את הרוח הכלליתXD אחמד333333333333> אגב, זו רק אני או שאחמד ו-וולטר הן הדמויות הכי מצחיקות שלו?O: משום מה אני לא אוהבת את פינאט וחוזה "ON A STEEK" ם: אבל הי, כל עוד יש אחמד, הכל סבבהXD I KILL YOU ! 3>

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDD התמונה והציטוטים XDDDD

*הולכת להביא את הפנקס שלי* כן, יש לי פנקס ציטוטים, וכן אני מדביק עליו מדבקות שחברה שלי מביאה לי מכל מיני חטיפים. אבל מותר לי! בכל מקרה, רשימה ארוכה של ציטוטים שנורא הצחיקו אותי: תומר, אחי: "נעם, תראי, הכנתי לך מים". גלי (לא מהפורום, אלא ילדה שבכיתה שלי): "מה, את פגומה?" גלי (אותה אחת): "מה זה פידבק? עצם?" אני וידיד שלי במהלך שיעור ערבית: ערן בוהה בקלמר שלי שרשום עליו keds: "מה זה keds?" אני: "kedsRus". ערן: "זה kids עם שגיאה". אני: "זה העבר של kids." ערן: "kids, keds, kuds". אני: "I keds yesterday". תומר, מקריין לסבתא שלי את "בהפרעה" בביפ: "הם שוברים טלוויזיית... אינצ'ים!" דני, המורה לאנגלית: "I feel on the face". ליסה, על דה גוסט אוף יו של מכ"ר: "You are never coming home. הום סנטר". אני: "תומר, תראה, ירח בשמי הבוקר!" ~כעבור דקה~ אבא שלי: "תראו, ירח בשמי הבוקר". תמר: "אני מרגיש שאתם חוזרים על עצמכם". אבי: "מה רצית, שנחזור על עצמך?" גלי: "אולי ננקד את השמות שלנו? הילה מה זה תאהב את זה". אני: "כן, ואז באמת יידעו שאני נעם עם חולם חסר *לוקחת עט ועושה תנועה של חתיכת ורידים*" ~כעבור כמה שניות~ "גלי: "לא, אני באמת חושבת שהיא תאהב את זה". אני: "את מה, את זה שאני חותכת?" פקאצה בכיתה: "אני לא מבינה!" הילה: "שדרי, מה הבעיה?" אני ותומר: "פרדי, נייס טו איט". המורה להיסטוריה, על זה שילדים מתווכחים איתה בקשר להיסטוריה: "תגידו, אתם רוצים לשכתב את ההיסטוריה או משהו?" ניצן, חברה שלי, במהלך שיעור קדם רפואה, על חומרים אורגניים ואנאורגניים: "אז בעצם אנחנו אוכלים ירקות שמרוססים בתכשיר נגד ג'וקים?" אני: "אבל זה אורגני!" ניצן: "אורגני! זה מה שחשוב!" תומר: "שאלוהים יעשה לך save. זה כמו 'שאלוהים ישמור אותך'". ועוד כמה ציטוטים של הילה: לילדה שהעתיקה כשהיא אמרה לא להעתיק כרגע: "את מעתיקה מהלוח! אל תעתיקי! את לא תקבלי 100, רק 90!" "מושא זה לא, כי הפועל צריך אותו, זה הדם שלו". "אני משדרת שוב". "ואני צועקת לשמן ההוא 'תחתוך לי! תחתוך לי!'" - והיא דיברה על משחק כדורגל שהיא הייתה בו, והכוונה הייתה לשער כדורגל XDDDD היא, אגב אוהדת הפועל ת"א. "ידיד שלי אוהד בית"ר, הלך למשחק ואוהד בית"ר מרביץ לאוהד בית"ר". "מה שידרתי?" וזה הכל XD;;;

למעלה