אני^^;../images/Emo119.gif
היה ממש חביב~ לא אספתי קרשים בכלל והרגשתי אשמה כי אמרו שכל אחת מביאה קצת אז חשבתי שלא יהיו;; הלכתי לחברהשלי ב5, האכלנו חתולים (היא עוזרת להאכיל חתולי רחוב ליד הביתשלה, והם כ"כ חמדמדים3>) ואז ראינו שיש ערימות של קרשים ומגירות ודברים כאלה ליד הביתשלה כי בונים שם שני בתים ליד, ולקחנו מלאאאאא~~ מה שנכנס באוטוXP אכלנו ארוחת ערב ויצאנו ובסוף מסתבר שגם אם לא היינו מביאות חצי קרש- זה לא היה נורא כי היה לנו כ"כ הרבה קרשים@.@ כ"כ הרבה@.@ אפש להתפגר~ נאלצנו לחכות עד 9 כדי להדליק את המדורה (באנו באיזה 8 ורבע) כי כמה בנות החליטו שמביאים עוד קרשים במרחק של חצי שעה הליכה-.-; והיה קשה להדליק את המדורה והיה מעצבן>< אבל היה כ"כ כ"כ כייף~ אני ועוד ילדה התחרפנו וכל שניה שרנו: "הינה מה טוב ומה נעעעעעעעעעעעים, שבט אחים גם יחד~" כל הערב ואנשים זרקו עלינו דפים והיה מצחיקXP וגם ילדה אחת הביאה גיטרהD: והחברהשלי שבאתי אליה קודם (שמנגנת כבר שנתיים) ניגנה לנו את הפיג'מות וkeep holding on והיה ממש ממש כייף*-* והמדורה נשארה דולקת עד איזה 12 בלילה בגלל כל הקרשים~ והתפוחי אדמה היו דוחים. יאק. וגם הביאו עם הקרשים 3 עגלות סופר והתחלנו להסיע אחת את השניה, ופעם אחת הסיעו אותי ועוד שניה התהפכתי אבל ברגע האחרון שתי חברותשלי תפסו את העגלה וזה היה מפחיד;; אבל מצחיקXP ואנשים ניסו לפלח לנו קרשים>< אבל לא הרשנו להםD: ופילחנו מלא אוכל ממדורה של אחות של אחת הידידותשליXD והיה מצחיק~ בקיצור- היה ממש מש חביב^-^ אבל קצת נמתח ובלי אקשן~ חבל...