בושה עוד לא פתחו שירשור על זה?

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifבושה עוד לא פתחו שירשור על זה?../images/Emo117.gif

אנשים! איך ביליתם בל"ג בעומר?
אני יותר מדי עייפה אז אני אכתוב אחר כך...

מית צאן

New member
אני^^;../images/Emo119.gif

היה ממש חביב~ לא אספתי קרשים בכלל והרגשתי אשמה כי אמרו שכל אחת מביאה קצת אז חשבתי שלא יהיו;; הלכתי לחברהשלי ב5, האכלנו חתולים (היא עוזרת להאכיל חתולי רחוב ליד הביתשלה, והם כ"כ חמדמדים3>) ואז ראינו שיש ערימות של קרשים ומגירות ודברים כאלה ליד הביתשלה כי בונים שם שני בתים ליד, ולקחנו מלאאאאא~~ מה שנכנס באוטוXP אכלנו ארוחת ערב ויצאנו ובסוף מסתבר שגם אם לא היינו מביאות חצי קרש- זה לא היה נורא כי היה לנו כ"כ הרבה קרשים@.@ כ"כ הרבה@.@ אפש להתפגר~ נאלצנו לחכות עד 9 כדי להדליק את המדורה (באנו באיזה 8 ורבע) כי כמה בנות החליטו שמביאים עוד קרשים במרחק של חצי שעה הליכה-.-; והיה קשה להדליק את המדורה והיה מעצבן>< אבל היה כ"כ כ"כ כייף~ אני ועוד ילדה התחרפנו וכל שניה שרנו: "הינה מה טוב ומה נעעעעעעעעעעעים, שבט אחים גם יחד~" כל הערב ואנשים זרקו עלינו דפים והיה מצחיקXP וגם ילדה אחת הביאה גיטרהD: והחברהשלי שבאתי אליה קודם (שמנגנת כבר שנתיים) ניגנה לנו את הפיג'מות וkeep holding on והיה ממש ממש כייף*-* והמדורה נשארה דולקת עד איזה 12 בלילה בגלל כל הקרשים~ והתפוחי אדמה היו דוחים. יאק. וגם הביאו עם הקרשים 3 עגלות סופר והתחלנו להסיע אחת את השניה, ופעם אחת הסיעו אותי ועוד שניה התהפכתי אבל ברגע האחרון שתי חברותשלי תפסו את העגלה וזה היה מפחיד;; אבל מצחיקXP ואנשים ניסו לפלח לנו קרשים>< אבל לא הרשנו להםD: ופילחנו מלא אוכל ממדורה של אחות של אחת הידידותשליXD והיה מצחיק~ בקיצור- היה ממש מש חביב^-^ אבל קצת נמתח ובלי אקשן~ חבל...

MomijiSan

New member
היה נחמט^^|קרמבו|

למרות שהלכתי ממש קודם כי אמא שלי התעצבנה עליי>< אבל סה"כ היה כיף והיו ילדים ערסים בכיתה ו' שעשו זיקוקים וכמעט פגעו בי וקיבלתי כוויה מהמגרפה של המדורה ילד מפגרXXPP

היה נחמד

היסתובבתי עם חברה שלי ביהוד ומונוסון וביקרנו בכל מיני מדורות של אחרים איזה ילד מהכיתה לא רצה שנבוא למדורה שלו אז עשינו לו בכוונה באסה נפל לי מחזיק מפתחות של הפלאפון של יוקי (פרוטס שרניתי בכנס (פון פון כזה לבן(אני קוראת לו פלאפי))) בכל מקרה היא הייתה אמורה לישון אצלי(חברה שלי) אבל היה לה איזה ריב עם ההורים שלה אז הם הכריחו אותה לחזור הביתה ...באסה ...אז הייתי במדורה של חברות שלי קצת ואחריי שהלכתי דיברתי איתן בפלאפון והן אמרו שלי שהפסדתי יאויי (התבאסתי ><) אבל סך הכל היה סבבה ועשיתי הליכה ארוכה מאוד מאוד מאוד מאוד +במיוחד ל"ג שמח מינה ג'ה נה !

למעלה