דיון סופשבוע

../images/Emo28.gifדיון סופשבוע../images/Emo103.gif

החלק הראשון של הדיון: השיר:
דלתות לאהבה
1. האם השיר נמצא בחמשת המועדפים שלכם
2. זמר/ת או להקה שיהיה מעניין לשמוע אותם מבצעים את השיר
3. מה המשפט שאתם הכי מתחברים אליו בשיר
4. למי הייתם מקדישים את השיר
המילים של השיר: בני אדם נוגעים בכל מה שאסור בדרכם אל גן העדן הסגור מכסים את האמת באשליות טועים לרוב ולא לומדים מטעויות והעולם סופג לים את הדמעות ורק הזמן סוגר פצעים של מלחמות מי שומר על כל הספסלים העזובים בשלכת בשדרה ואין שם עוד צחוק של אוהבים. אם אנחנו כאן ואין עולם אחר בוא ונפתח את הדלתות לאהבה ונחלק אותה חינם שתתפזר שלעולם לא תיגמר האהבה אם אנחנו כאן, ואין עולם אחר. אנחנו כאן כמו נר שעם הזמן כבה נותנים מעט אבל רוצים כל כך הרבה יש אחד רוצה פחות אחר רוצה יותר ובסוף היום שניהם הופכים לצל עובר האהבה נותרה כלואה בגן סגור לעולם בגלל אותו נחש ארור הנשמה נותנת אור שלא יפול אך כנראה זה לא מספיק בתוך החושך הגדול. אם אנחנו כאן...
החלק השני של הדיון: בעקבות תחילת "דו קרב השירים",נדון השבוע גם בשיר שכולנו מכירים:
ירושלים של זהב
שמתי
שרובכם דווקא אוהבים את כל הגרסאות לשיר, בעברית,אנגלית ואולי אפילו גרסא בגרמנית לא תזיק
[מה שגורם לי לחשוב עד כמה השיר 'אוניברסלי'..] 1.אם תהיה עוד גרסא לשיר,באיזו שפה היא צריכה להיות לדעתכם,ולמה
2.מי לדעתכם יותר אוהב את השיר,אנשים מח"ול ששומעים על ישראל בזכות השיר,או תושבי הארץ
3.האם אתם בעד שירים שקשורים למקומות בארץ/ארצות השונות
4.האם אתם מכירים עוד שירים על מקומות
5.האם השיר נמצא ברשימת ה'מועדפים' שלכם
ותזהרו כשאתם יוצאים מהבית מהבוץ..
תמונה מההופעה של ליאל והסקורפיונס בארץ,יולי 2005,ליאל שרה את השיר:"ירושלים של זהב".

nitzan111

New member
אני אענה על החלק השני

1.אם תהיה עוד גרסא לשיר,באיזו שפה היא צריכה להיות לדעתכם,ולמה? אני לא חושבת שצריכה להיות עוד גרסא לשיר, אבל אם כן אז בערבית ( למרות שהיא בוודאי לא תהיה מוצלחת- אני לא אוהבת איך שהשפה נשמעת) 2.מי לדעתכם יותר אוהב את השיר,אנשים מח"ול ששומעים על ישראל בזכות השיר,או תושבי הארץ. תושבי הארץ. אף אחד מחו"ל לא שומע על ישראל בזכות השיר. שומעים על ישראל "בזכות" המאבק עם הפלסטינים. 3.האם אתם בעד שירים שקשורים למקומות בארץ/ארצות השונות. כן. אם הם לא סתמיים. 4.האם אתם מכירים עוד שירים על מקומות? "בת כנרת"? 5.האם השיר נמצא ברשימת ה'מועדפים' שלכם? בהחלט.

°°NaTaLi°°

New member
עונה

החלק הראשון של הדיון: השיר:דלתות לאהבה 1. האם השיר נמצא בחמשת המועדפים שלכם: לא ממש... 2. זמר/ת או להקה שיהיה מעניין לשמוע אותם מבצעים את השיר: כן 3.מה המשפט שאתם הכי מתחברים אליו בשיר : אנחנו כאן כמו נר שעם הזמן כבה נותנים מעט אבל רוצים כל כך הרבה 4. למי הייתם מקדישים את השיר: לאחותי... המילים של השיר: בני אדם נוגעים בכל מה שאסור בדרכם אל גן העדן הסגור מכסים את האמת באשליות טועים לרוב ולא לומדים מטעויות והעולם סופג לים את הדמעות ורק הזמן סוגר פצעים של מלחמות מי שומר על כל הספסלים העזובים בשלכת בשדרה ואין שם עוד צחוק של אוהבים. אם אנחנו כאן ואין עולם אחר בוא ונפתח את הדלתות לאהבה ונחלק אותה חינם שתתפזר שלעולם לא תיגמר האהבה אם אנחנו כאן, ואין עולם אחר. אנחנו כאן כמו נר שעם הזמן כבה נותנים מעט אבל רוצים כל כך הרבה יש אחד רוצה פחות אחר רוצה יותר ובסוף היום שניהם הופכים לצל עובר האהבה נותרה כלואה בגן סגור לעולם בגלל אותו נחש ארור הנשמה נותנת אור שלא יפול אך כנראה זה לא מספיק בתוך החושך הגדול. אם אנחנו כאן... החלק השני של הדיון: בעקבות תחילת "דו קרב השירים",נדון השבוע גם בשיר שכולנו מכירים: ירושלים של זהב שמתי שרובכם דווקא אוהבים את כל הגרסאות לשיר, בעברית,אנגלית ואולי אפילו גרסא בגרמנית לא תזיק [מה שגורם לי לחשוב עד כמה השיר 'אוניברסלי'..] 1.אם תהיה עוד גרסא לשיר,באיזו שפה היא צריכה להיות לדעתכם,ולמה: אין לי מושג אני לא חושבת על עוד גרסא או שפה 2 מספיק לי!. 2.מי לדעתכם יותר אוהב את השיר,אנשים מח"ול ששומעים על ישראל בזכות השיר,או תושבי הארץ: ישראל לא מצאתי דרך כדי להסביר למה... 3.האם אתם בעד שירים שקשורים למקומות בארץ/ארצות השונות: כן 4.האם אתם מכירים עוד שירים על מקומות: כן 5.האם השיר נמצא ברשימת ה'מועדפים' שלכם: לא ניראה לי... ותזהרו כשאתם יוצאים מהבית מהבוץ..: אני ניזהרת חחח

למעלה