הורים עצבנייייייייים

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifהורים עצבנייייייייים

גאד, מה הולך איתם
יש לי משברים.. אני חייבת לדבר עם החברות שלי. אם זה באינטרנט או בטלפון. זה חשוב מאוד.. אחותי צורחת עלי שאני "חייבת לתת לה את המחשב, ע-כ-ש-י-ו
" עכשיו היא עוד לא מקרצצת, אבל תכף היא תחזור. אני מנצלת את הטיפה האחרונה של הזמן כדי לכתוב לכם את זה ולפתור משהו מסויים חשוב מאוד. קודם התקשרתי לחברה, אמא שלי צרחה עלי לנתק את הטלפון כי "הערתי אותה". נכון, הערתי אותך. "אני אדבר יותר בשקט
" "לא, זה מפריע לי
" "אני אלחשששש
" "לאאא
" טוב, ניתקתי את השיחה.. אבא שלי התחיל לקרצץ לי לקום מהמחשב. למה
כי אמא שלי אמרה לי לסיים. לא הבנתי בהתחלה, לא הבנתי למה הוא מקים אותי. בסוף הבנתי אז הסברתי לו שהיא אמרה לי להפסיק עם הטלפון. הלך מעוצבן, תוך כדי מלמול "תעשו מה שאתם רוצים".. עכשיו אני 'חיה בפחד', שאף אחד לא יצרח עלי.. אולי כי טפו-טפו-טפו הלכתי עם גרביים בבית
"תורידי את הגרביים
אני רוצה אותם
" "תורידי את הגרביים
זה מפריע לי
" DAMN אנשים, קחו כדור הרגעה ותעזבו אותי בשקט

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifיופי, באמת יופי.

אחותי מדברת עכשיו בטלפון. זה מפריע להם
לאאאאאאאאא. למה שזה יפריע
זו אחותי, היא לא מפריעה בכלל. היא לא פגע-רע כמוני. מפגרים

BiGuy3000

New member
וואי, אני שונא כשהם עושים את זה...

כלומר, כשהיא עושה את זה. וזה קורה הרבה. אחרי קטעים כאלה, תפסי מרחק, תסתגרי בחדר קצת, ואם אפשר, לפני זה, להביא להם צרחה שיפסיקו לצרוח רק עלייך, ושנמאס לך. אז, לכי לחדר, טרקי את הדלת, ותישארי שם קצת... אצלי, בכל מקרה, היא מבקשת להיכנס, אז מבקשת סליחה, ומפסיקה לשעה בערך. איתה זה לא עובד מי-יודע-מה, אבל אני משוכנע שעם הורייך זה יעבוד יותר טוב. בינתיים, תדברי עם חברות בטלפון, ותעשי דברים קטנים שאת אוהבת לעשות.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifחחח חמוד..../images/Emo51.gif

אבל זה כבר נגמר. סתם הוציאו עלי את העצבים המסריחים שלהם

יערה13

New member
אני שונאת שזה קורה...

אתם יודעים מה אני עושה? מתעלמת. כי אני יודעת שהדבר שהכי מעצבן את אמא שלי זה כשאני מתעלמת ממנה. שתוציא על מישהו אחר ת'עצבים, לא עליי... ואז היא מ'זה מתעצבנת, חבל"ז... אבל היא לא יכולה לעשות לי כלום, כי אני בשקט ולא עושה כלום.

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifאבל יערה....

אי אפשר להתעלם מאמא כשהיא אומרת לך לנתק.. או ללכת לישון.. כי אחרת היא תתחיל עם צעקות וזה לא יהיה נחמד.

יערה13

New member
בטח שאפשר...

שתצעק כמה שבא לה... אני ת'אוזניים כבר בגיל 3 סתמתי...

°°milky°°

New member
לא יכולה לעשות כלום?!

כשאני שקטה אמא שלי מראש מחליטה שאני שונאת אותה\כועסת עלייה\מדוכאת על סף התאבדות מה קרה? אסור לאכול ארוחת צהריים בלי לדבר? זה כבר אומר שמשהו לא בסדר איתי? אני יכולה להיות ילדה טובה ולהתעסק בשטויות שלי בחדר בלי להפריע לאף אחד ואז כשאני באה לערוך שולחן או משהו ולא מדברת, אמא שלי מתעצבנת ושואלת אותי כל חמש דקות אם הכל בסדר ואם אני כועסת. הורים- אחרי שאתם שואלים את הילד שלכם אם הוא כועס עלייכם 10 פעמים בשתי דקות אל תתפלאו אם הוא באמת יכעס בסוף. זהו. הוצאתי את זה

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifאיכשהו, גם הצחקת אותי!

עם הגרביים..... אממ.. גם לי יש ת'בעיות האלה אבל עם אח שלי
הוא נדחףףףףףף לי לחיים
מאז שהוא עם בעיות ברגל... הוא כל הזמן בבית [גאד
שיחזור לצבא וזהו
] אז נכון, אני מאוד רוצה שהוא יבריא והכול.. אבל הוא מעצבן
למשל כשדיברתי איתך [נעה] הוא אמר לי "נעמה
מה זה
מי מתקשר אלייך בשעה כזו
" ואני כזה "נעה.. אבל עניתי מיד
לא שמעו את זה בכלל
מה אתה עושה מזה ביג דיל
" והוא אומר "תדברו באינטרנט.." ומה אני חייבת לו הסברים בכלל
זה עיצבן אותי... אבל הסברתי לו כי אחרת הוא היה מתעצבן עליי
הוא ממש כמו אמא שלי, רק control כל הזמן
לפעמים הוא מגזים.. הוא חושב שהוא אבא שלי או משהו כזה... מטיף לי על איך אני מדברת להורים שלי.. פסדר אני מבינה, קלטתי שטעיתי, אני אומרת סליחה ובאמת בזמן האחרון אנחנו לא רבים... אבל לאאאאאאא
הוא חייב לצעוק עליי
לשחק אותה תפקיד הורה או משהו כזה
ומאז שהוא בבית, הוא כל הזמן רוצה ת'מחשב... והוא אף פעם לא היה כל כך הרבה שעות על המחשב
בעעעע שיחזור לצבא
חאלס... נמאס שהוא שופט אותי על כל פיפס קטן שאני עושה.... לפעמים הוא כזה אח טוב, כזה כיף איתו שלא שמים לב שהזמן עובר.. אבל לפעמים הוא גם לא... גרררר

flowers girl

New member
../images/Emo28.gif*שיעול* אחותי *שיעול*

גם אחותי לגמרי חושבת שהיא אמא שלי או משהו
גאאאאד לכי כבר, פוסטמה
מטומטמת. נמאס לי ממנה כבר מזמן.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifגאד נמאסס לי../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

תמיד זה קורה
תמידדדד
אחותי עכשיו הייתה בדלת.. פתחתי לה ושום היי שום כלום.. ישר מתנפלת: "למה את לא לבושה
" (אנחנו צריכים ללכת ליומולדת של דוד של אמא שלי) רבנו שנה והתחלתי לצעוק עליה ופתאום היא התחילה להגיד: "למה את מתנפלת אבל
בסך הכל אמרתי ש.." טוב נו, היינו ליד ההורים שלי.. בטח שהיא תרצה להיות הטובה. צרחתי עליה קצת שתלך והיא הלכה. ואז אבא שלי עשה את הדבר שאני הכי שונאת שהוא עושה
הסתכל עלי.. (היא הלכה) פשוט הסתכל. עמד והסתכל. בכעס. זה עושה לי צמרמורת
תגיד משהו
תצעק
למה להסתכל
בכל מקרה, צעקתי עליו "די
" וחזרתי למחשב.. אח"כ הוא בא לברר איתי מה קורה והעפתי אותו ממני. קרציות כולם. נמאס לי כבר מהמשפחה המטומטמת הזו

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifעכשיו אבא שלי..

עקב אחרי לכל חדר שהלכתי וצעק עלי שאני לא ממושמעת ומגעילה ולא נחמדה ושעוד מעט הוא לא יתן לי להתקרב למחשב (נמאס לי מהעונשים ומהאיומים
מה אני ילדה קטנה בת 7? הוא לא קולט שזה לא עוזר
) יוווו שונאת אותםםם

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifהחלטתי..

שהמשפחה שלי עושה עלי חרם או משהו. קודם אחותי התחילה לצרוח עלי ולריב איתי ועכשיו אבא שלי בא והסתכל עלי שוב בצורה המגעילה והמעצבנת הזו ואמרתי לו: "מה
" והוא כעס ודיבר בקול רם ואמר לי להגביל את הזמן שלי על המחשב.. "למה
מה עשיתי
" "אני שואל את השאלות כאן
" וזה כבר לא זה שהוא עשה את זה.. זה משהו שעובר על המשפחה שלי בזמן האחרון.. הם החליטו לעשות עלי חרם או משהו. אני שונאת את המשפחה הזו, אני רוצה משפחה אחרתתתתת
אה כן, אני בוכה עכשיו. ממש. באמת יופי

יערה13

New member
אוייייייייייייייייי

אני שונאת אותם כ"כככככככככככככככככככככככככככככככככככ הם מתפלאים למה אני לא מדברת? כי אני לא מוכנה להוציא ת'מיתרי קול שלי על אנשים כמוהם.... היום בצהריים התעצבנתי עליהם, אז אמרתי להם, שאין לי שום בעיה, שאני לא צריכה טלוויזיה ולא צריכה מחשב, גם לא את החדר, ושאם הם כ"כ רוצים אני יכולה פשוט ללכת מפה ולא לחזור. אז כזה הם אומרים: את כ"כ רוצה ללכת לפנימייה? אמרתי להם, שהסיבה היחידה שאני לא הולכת לפנימייה זה החברות שלי, ואז אמא שלי התחילה לדבר עליהן כאילו הן ****** (ולידן היא מתנהגת כאילו היא הדבר הכי נחמד בעולם) אז התחלתי לצעוק עליה שתסתום ת'פה כי לפחות יש לי חברות ששוות את כל מה שאני עוברת בבית הזה... אני לא צריכה אותם!!!! הדבר היחידי שהם עושים עבורי זה משלמים לי לביצפר ותאמינו לי שאין לי בעיה לא ללכת לשם.... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף שילכו לעזאזל, אני לא מתכוונת לצעוק, או לדבר, רוצים כ"כ, שיילמדו שפת סימנים... אתם מבינים???? אח שלי הוא מושלם, אין לו שום דבר לסדר אצלו, כי הוא כזה גאון... ניוז פלששששששששששששששש הוא סתם אחד שחושב את עצמו, אני אוכיח להם, אני אוכיח להם שאני יותר טובה ממנו!!!! תמיד, אם היה לי ציון יותר גבוה ממנו, אז זה לא אפשרי, כי זה ברמה אחרת, כי זה בצפר אחר... אז הנה!!! שנה הבאה רק בשביל זה אני אלמד איתו באותו ביצפר!!!! אווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףף אני כזו עצבנית שבא לי להרביץ למישהו אבל כולם ישנים כבר...

MiSsY 100

New member
נעה אני ממש מצתערת על הטלפון

אני היתי איתה בשיחה באותו יום שאמא שלה אמרה לה לסיים סורי אני הגורם לריב.....

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאת לא הגורםם לריב../images/Emo70.gif

היא לא מרשה לי ממילא לדבר בטלפון והיא הייתה עצבנית.

למעלה