היום ב
אנשים

../images/Emo28.gif היום ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo221.gif

תמיד רציתם ליצור בחימר פולימרי ולא ידעתם איך
שרון אמיר ונעמה זמיר, מנהלות פורום אומנות בחימר פולימרי יעבירו הערב ב-17:00 סדנה מצולמת רביעית בסדרת סדנאות שיגרמו גם לחלומות שלכם להתגשם. לפורום אומנות בחימר פולימרי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1484
היום בשעה 20:30 יתארח בפורום משפחות פגועי נפש הפסיכיאטר, ד"ר יריב דורון אשר יענה לשאלות הגולשים בנושא החג המתקרב, המתחים של לפני ולקראת ליל הסדר ולכל מה שקשור בכך. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=469&msgid=75250178
אוהבים לבנות משחקי מחשב? כבר מצאתם מזמן את האפיקומן בבית? בואו לבנות משחק לכבוד פסח ולזכות בפרסים בפורום בניית משחקי מחשב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1106&msgid=75300579

Purple Mushroom

New member
אוי,זה מסובך לבנות משחק מחשב.

המנחה שלי לפרוייקט אמר לי את זה . זה היה הרעיון הראשוני שלי לפרוייקט גמר בהנדסת תוכנה. כי אני באתי מעולם משחקי המחשב. התחלתי לאהוב מחשבים בזכות משחקי המחשב. מאז 1981 , פקמן (זה רעיון להודעה חדשה בפורום 4 , כבר המון חודשים\אולי שנים. אז המנחה אמר לי שזה מסובך . אז הרעיון השני , שקיבל אותו , היה בניית מערכת מידע, מיחשוב של עסק מסוים. ואני צריך לעשות את זה השנה , בטח יקח לי עד סוף השנה האזרחית הנוכחית, רק אם אני אהיה רציני.ואשקיע קצת , ואכתוב פחות בתפוז.

De-Panther

New member
../images/Emo9.gifתלוי איזה משחק..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אתה רוצה לבנות ומה אתה בונה בו כי יש את העניין של הגרפיקה(אם זה 2D או 3D ובאיזה מנוע גרפי אתה משתמש או אם אתה בונה מנוע גרפי בעצמך) וכמובן מה רמת המורכבות של המשחק... כמה פעולות אם זה משחק נגד המחשב(כי אז צריך לדאוג גם לAI) ועוד כלמיני דברים... איזה משחק רצית לבנות??

Purple Mushroom

New member
משהו פשוט .

משהו כמו מורדור 2 , משנת 1997 . שהפך לאינפיניט וולרדס , שהפך לדמיינס, משחק מאוד ישן , שהיתפתח במהלך השנים , בויזואל בייסיק 6.0 . לאח שלי יש אותו עד עכשיו . זה כבר בתלת מימד. אבל אני הייתי יכול לוותר על האנימציות . רק מבוך ותמונות , ומסד נתונים . אוף , חבל שאין לי זמן לפורום 4

De-Panther

New member
לא מכיר... אבל רוצה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אולי לפתוח אצלי בפורום דיון על איך היית בונה משחק כזה?? (איך היית מגדיר את השלבים את הדמויות את החפצים וכל הדברים במשחק??)

Purple Mushroom

New member
אה , טוב ,

מה מספר הפורום ? 1106 במקרה?
אני לא יודע אם יהיה לי זמן אבל. חשבתי שאחרי ה17 למרץ יהיה לי יותר זמן לפורום 944,אבל ניראה לי אני מיתפזר על עשרות פורומים וקומונות.(הייתי רוצה להגשים את החזון של מישהו שאני מכיר מפורום עשרים פלוס גם,שאני אכתוב בכל הפורומים של תפוז,אבל זה כבר נושא לדיון חדש בפורום הזה) וגם אני הרבה זמן אופליין. אז אני לא יודע מה יקרה \ אני גם צריך לצמצם את הפעילות התפוזית שלי לשעה ביממה,למרות שיש לי בראש המון רעיונות לדיונים לכל מיני פורומים, גם לפורום הזה. מקווה שזה לא יהיה בעוכרי עד ה18 לחודש הזה(אפריל). לילה טוב
ושבוע טוב
.

noyy

New member
../images/Emo28.gifשוב מתחילים?

מה בנוגע למחבט שלך?$#?^!

UvalS

New member
אחלה מחבט יש לי

למעשה, יש לי אומס מרוב כמות המחבטים העצומה שיש לי..

noyy

New member
../images/Emo28.gifתראה...

אתה בהחלט לא אובייקטיבי [מכיר את המילה הזו?] בעניין... הרי אתה לא אוהב מחבטים, ברור שכמות כזו תשפיע עליך ותחשב כאומס. זה עניין סובייקטיבי למדי..

noyy

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo189.gif

יעבור לי כנראה, כשאתבגר

למעלה