המחזמר - סדנה שלא תרצו לפספס

../images/Emo28.gifהמחזמר - סדנה שלא תרצו לפספס ../images/Emo77.gif

U want fame? Well fame costs and right here is where U start paying – in sweat המחזמר סדנה ייחודית שתסדר לכם את התפקיד הבא שלכם במחזמר. הסדנה מיועדת לשחקנים, רקדנים וזמרים מקצועיים, שיעבדו בקבוצות נפרדות בכל אחד מהתחומים. מרי המונד לשחק שיר - הקשר בין משחק לשירה, כשכל משתתף עובד על 2 שירים באנגלית. ג'רי טאבט רוקדים ברודווי סטייל - עבודה על כוריאוגרפיה א-לה ברודווי. סטיבן היל פה אחד, במקהלה - שירת מקהלה, טכניקות שירה שונות ומקומו של היחיד במקהלה. בסוף הסדנה תתקיים חגיגת סיום בתיאטרון תמונע, ובהשתתפות משתתפי הסדנה. מתי: שני-חמישי 31.3-3.4.2008 ויום שישי ה-4 באפריל בתיאטרון תמונע. שעות: 10:00-17:00. איפה: מרכז ז'ראר בכר בירושלים, רח' בצלאל 11. כמה: 850 ₪ מחיר רגיל. 700 ₪ לנרשמים עד ה-29 בפברואר. דרישות קבלה: קורות חיים והקלטה קולית שלכם. שלכם, צוות סדנאות הבמה 03-6241654

משהו לא כ"כ נהיר לי

האם הכוונה לכך שזמר מקצועי יוכל להשתלם בתחומים האחרים בלי להיות מקצועי בהם? או שצריך רמה מקצועית בכל התחומים?

tommy walker

New member
אני חושב שהבנתי...

נראה לי שחשבת שצריכים להיות מקצועיים בשירה ולא בשאר הדברים כי רק בתחום הזה הם אמרו שצריך לשלוח הקלטות. נראה לי שזה פשוט מטעמי נוחות. כנראה אין להם כוח או את היכולת לעשות אודישנים אז הם מעדיפים שזה יתבצע דרך שליחת דברים מהבית... אז זה קצת בעייתי לשלוח בצורה כזאת מונולוג או קטע ריקוד אבל הקלטת שירים זה דבר הגיוני. אמנם טכנית אפשר לשלוח קטע וידאו של ריקוד או קטע וידאו של מונולוג אבל כנראה הם חושבים שזה לא ממש משקף את המציאות או לחילופין שלרוב האנשים אין קטע טוב שלהם בוידאו משחקים או רוקדים ולעומת זאת לרוב האנשים ששרים יש הקלטות של עצמם. לכן כנראה הם מצפים פשוט לקרוא ברזומה על דברים שנעשו בתחום הריקוד והמשחק. בכל מקרה אני לא בטוח שצריך "רמה מקצועית" כמו שציינת אלא פשוט רמה מסוימת שלדעת אנשי הפרויקט הזה הוא מספק כדי להשתתף בשיעורים ולא ללכת לאיבוד בהם. סה"כ זו סדנת לימודים שהמשתתפים משלמים עליה כסף ולא הפקה מקצועית שמרוויחים ממנה כסף... אז אני מניח שיש גבול עד כמה הם יכולים להיות בררנים. אבל זאת רק דעתי... פשוט קיבלתי לפני כמה שבועות את הפרסומת של זה בדואר וגם חשבתי על זה :)

עניין אותי פשוט להבין

האם הסדנא מיודעת למוזיקאים מקצועיים שרוצים להשתלם גם במחול ובמשחק, ולהיפך - לרקדנים מקצועיים הרוצים לטעום מעולם המוזיקה. או שמה אתה באמת צריך להיות מקצועי יחסית בשלושת התחומים גם יחד.

למעלה