המלצה...

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif המלצה...

קודם כל רציתי לציין שאנחנו מדברים מעט על מותחנים ויותר על סרטי אימה, וחבל. =\ בכל אופן רציתי להמליץ על 'חתום בנשיקה' (במקור Kiss The Girls) עם אשלי ג'אד ומורגן פרימן, שהוא בעצם הסרט הקודם ל'שעת העכביש'. אני לא אספר הרבה, רק שנהנתי מכל רגע.
סרט מתח מעולה

צודקת ויש לי המלצה

צריך גם לזכור שהמון המון מותחנים הם למעשה סרטי אימה, כלומר אין הרבה מותחנים נטו ללא מרכיב האימה. אבל הנה כבר יש לי המלצה: THE VANISHING עם ג'ף ברידג'ס וקיפר סאתרלנד. מותחן-אימה שמתבסס יותר על מרכיב המתח. מדובר בסרט שבמקור נעשה בהולנד על פי הספר "the golden egg" , שמספר על בחור(קיפר) שחברתו נעלמה באמצע טיול משותף, ללא כל עכבות. הוא מחפש אותה במשך שנים אך ללא הצלחה, עד שהחוטף(ברידג'ס) חושף את עצמו... סרט שאני מבטיח שימסמר אתכם לכיסא, ולא יישארו לכם ציפורניים בסוף.

yamity1

New member
אם כבר מתח - "האחרים"

סרט מצוין, נורא אהבתי גם "הכפר" מאוד יפה (למרות שהרבה פה נגד הסרט הזה...) שבעה חטאים גם צריך להיות טוב... ותודה על ההמלצה ;)

שבעה חטאים ?

צריך להיות טוב ?? זה אולי אחד מסרטי המתח הטובים ביותר שנעשו ! למי שלא ראה , לרוץ לראות.

avshalomariel

New member
סרטי מתח?

הנשכחים, הצעקה, תא הטלפון... ובקשר ל"חתום בנשיקה"... ראיתי את שעת העכביש, ואהבתי אז יכול להיות שגם זה יהיה טוב

למעלה