הפתעות

goldfish11

New member
../images/Emo28.gifהפתעות../images/Emo28.gif

ח ר ו ז י ם:
לליבוד חרוזים: 1. רעיון ש"גנבתי" מהפימו - ליצירת חרוזים עגולים אפשר להשתמש בשאריות צמר אפילו שאריות שלובדו במים קודם, כשהן עטופות בצמר בצבעוניות הרצויה. 2. "להקפיץ" אותן בין ידיים מסובנות ורטובות מעט רק עד ש"יתפסו" ולהכניס למכונת כביסה לתכנית הרתחה. (אני מכניסה אותן לשק כביסה קטן יחד עם הכביסה הרגילה). אפשר גם להכניס לתוך רצועת טול ארוכה ולקשור אותה אחרי כל חרוז. ניסיתי את זה אבל אני מסתדרת גם עם שק הכביסה. 3. חרוזי ספירלה: מצאתי שאני אישית לא אוהבת את המראה ה"חתוך" של הצמר בחרוזי ספירלה. יש לי הרגשה שלמרות הליבוד החרוז עלול להתפרק. אחרי החיתוך אני מלבדת עוד קצת את החתך ומכניסה לסל הכביסה ולמייבש. החרוזים יצאו תפוחים ופני השטח שלהם מעוגלים. (מקווה להכניס תמונה עוד הערב, כשהגאון יגיע הביתה לטפל במצלמה). טיפים נוספים anyone?

goldfish11

New member
שאלה ובקשה

גילינו "אוצר" - המון ספרונים בנושאי ליבוד במחירים מצויינים ( כ-9 יורו), שלפחות על פי העטיפה נראים שווים. א-ב-ל, האתר בצרפתית. האם מישהי יכולה לתרגם ולבדוק האם הם מוכנים לעשות משלוח לארץ?

אור224

New member
נראה ונשמע מקסים../images/Emo10.gifלצערי לא יכולה

לעזור, אז מי כן .... בנות

אור224

New member
../images/Emo9.gifאין לי שמץ של מושג ונראה לי,

שגם "זקני השבט" לא ידעו.

goldfish11

New member
איזה קטע! גם אני נדלקתי עליה

ואפילו ניסיתי לעשות אחת ברוח הזו. עוד לא גמרתי כי זו עבודה קשה. אבל אולי אוכל להראות תוצאות בקרוב... (אם תסכימי לצלם לי כרגיל...)

שרונאל

New member
"שחקתי"קצת באתר והגעתי לעמוד הזמנת

הספרים. המשלוח לארץ עולה 20 יורו גם לספר אחד וגם לשני ספרים לא ניסיתי יותר...

smady a

New member
../images/Emo51.gifאת משהו יקירתי.תודה

על האתרים ואיזה חרוזים מקסימים. לגבי החוברות אלך ללמוד צרפתית מייד. אני גם רוצההההההה

goldfish11

New member
שלא יהיו הפעם אי הבנות../images/Emo8.gif

שום דבר מהמצולם פה לא נעשה על ידי. הכל מפלאי הרשת...

למעלה