הפתעות

goldfish11

New member
../images/Emo28.gifהפתעות../images/Emo28.gif

מה שלומכן היום? הפעם בחרתי להביא באופן טבעי קצת קשמי ליבוד מן "התפוח הגדול":
ראשית, כתובת לחנות שמוכרת מגזינים וספרות יפנית. המון המון ספרים על ליבוד ומלאכות מחט מדהימות כמיטב המסורת היפנית המדהימה ומינימליסטית. הרבה מאד חוברות zakka למי שמכירה - ובעצם יש שם כמעט את כל ספרי הליבוד היפנים המומלצים פה אצלינו. החנות נקראת:KINOKUNIYA BOOK STORES OF AMERICA CO., LTD ויש לה סניפים בקישור המצורף. לא עושים משלוחים לארץ אלא רק לרחבי ארה"ב.
בחנות abc crpets and home, המשתרעת על שני בלוקים, יש מחלקת ילדים (להכנס בקישור ל) שכל כולה מוצרי ליבוד, ספרי ליבוד, יצירת פיות וגמדים בובות אנתרופוסופיות יפיפיות ואווירה שבא לגור בתוכה. התמונות ממחישות רק במעט את מה שיש שם. מומלץ בחום להסתובב אבל בלי ארנק... (מחירים -
)

goldfish11

New member
../images/Emo28.gifהמשך...

בתפר שבין צ'יינה טאון לרח' ברודווי (על canal st.) ישנם לא מעט "בודקה" של כפפות כובעים וכד'. בינהם יש גם לא מעט שמוכרים מוצרים מלובדים מנפאל. המחירים מגוחכים - 2$ לצמיד כדורים או צמיד חישוק, 13-20$ לתיק, תלוי בגודל... לא משתלם לעשות לבד
... לעומת זאת, במרחק מספר רחובות משם - באיזור הבוטיקים היוקרתיים של nolita, ראיתי שרשרת מכוערת ופשוטה העשוייה שלושה כדורים מלובדים והשאר חרוזים ונציאנים מוחלים על חוט דיג, ב.....180$... כנראה שהם יוצאים מנק' הנחה שהלקוחות שלהם לא מסתובבות בשווקים...

goldfish11

New member
רעיון חביב...

הטרנד עכשיו התחום צעצועי ילדים הוא ה - ugly dolls. אלו בובות בד כאילו מכוערות אבל בעיני מקסימות שנראה לי מאד קל וכייפי וגם יצירתי להכין אותן בליבוד רטוב. אני את הנסיון הראשון אנסה לעשות בקרוב.

עינבלית

New member
הבובות המכוערות האלה מדהימות

לא פלא שהן אהובות- הן נראות כמו הפתעה... אני חושבת לנסות להכין כאלו מכותנה, בתפירה ביד, ומלבד- בתפירה. ליבוד זה מורכב מדי עבורי כרגע עם הקטנצ'יק החמודצ'יק בין הידיים.

goldfish11

New member
../images/Emo28.gifאחרון להיום...

עבודות ליבוד קצת אחרות של האמן Yuri ISHIDA

אור224

New member
תודה על הפינה הקסומה עם

וניחוחות מראות ח'ול
. קוקיה ,תרפדי לי את המזוודה, אני משתחלת פנימה

smady a

New member
תודה לגולדפיש על הפינה המרתקת.

ומחירי התיקים שם זה משהו חחחחחחחחחחחח

goldfish11

New member
סמדי, ישנם שם גם תיקים

וצעיפים של מעצבות (בעיקר יפניות ראיתי) במחירים אחרים לגמרי... רק שההבדל הוא שהנפאלים עובדים על שטאנץ קבוע. הכל נראה אותו הדבר. אין פה משהו יצירתי או אמנותי. הצמר הוא פשוט סתם חומר גלם זמין שם.

smady a

New member
כן אני מתארת לעצמי.גם באתרים שראיתי

על ליבוד בהודו התיקים דומים מאוד...ומאוד קבועים בדוגמאות שלהם.

למעלה