התפקדות חודש אוקטובר

darklighter

New member
../images/Emo28.gifהתפקדות חודש אוקטובר../images/Emo28.gif../images/Emo190.gif

שם:
דמות אהובה:
דמות שנואה:
רואה את פרקי ארה"ב כן/לא (אגב עכשיו יש רק 4 פרקים בשבוע):
סצנה זכורה לטובה:
מסר לאומה:
ציטוט שווה:
תמונה כלשהי אם בא לכם:

מתפקד../images/Emo73.gif../images/Emo104.gif

שם: אסף גיל: 22 עוד יומיים איזור מגורים: הצפון דמות אהובה: תרזה דמות שנואה: גוון רואה את פרקי ארה"ב כן\לא: לא מפסיד אף פרק סצנה זכורה לטובה: איתן ותרזה עושים אהבה על חוף הים מסר לאומה: תהיו בריאים ציטוט שווה: כל אחד צריך לעשות מה שטוב לו ומה שנוח לו תמונה: איתן ותרזה המתוקים!!!

יס! מתפקדת

שם: קייטלין גיל: 21 עוד מעט [עדי, רצף ה-17 מתקרב
] איזור מגורים: מרכז דמות אהובה: קיי דמות שנואה: גוון 2 רואה את פרקי ארה"ב כן/לא (אגב עכשיו יש רק 4 פרקים בשבוע): נייט סצנה זכורה לטובה: מעיים של דגים על צ'ריטי
מסר לאומה: עדי ואיתן! האליל שלכם במסנג'ר לא נחמד. וחג שמח! ציטוט שווה: Don't blink, don't close your eyes, But most of all don't apologize תמונה כלשהי אם בא לכם: בא לי!

Charmed Or

New member
מעניין אם אני עדיין אדומה.../images/Emo112.gif

שם: אור גיל: 17 ;[ איזור מגורים: חורבעתיים דמות אהובה: טאבי וטימי דמות שנואה: כל השאר רואה את פרקי ארה"ב כן/לא (אגב עכשיו יש רק 4 פרקים בשבוע): לא ;[ למי יש כוח וזמן? סצנה זכורה לטובה: אני אגיד לכם את האמת, אני לא זוכרת כלום XD מסר לאומה: אני חיה בסרט גרוע ;[ ציטוט שווה: ;[ תמונה כלשהי אם בא לכם: |תמונה כלשהי|

חבל שעברו החופשים מהחודש הקודם

שם: כאן ובכל מקום גיל: קופטש איזור מגורים: עברנו בגלל בועז יונה למוטל דמות אהובה: טאביתה דמות שנואה: צ'אד ששמענו שכבר לא יופיע יותר רואה את פרקי ארה"ב כן/לא (אגב עכשיו יש רק 4 פרקים בשבוע): לא. יש בעיה לראות וגם אין כ"כ זמן לזה סצנה זכורה לטובה: גרייס מחליקה בבית קריין מסר לאומה: גם אחרי שמחליקים אפשר להכין עוגה טובה ובקרוב חורף אז אפשר להשיג עגבניות טובות ציטוט שווה: למה שטאבי אומרת אנחנו היא מתכוונת טימי? מסדרה אחרת: "מה הגישו כאן רצועות שחורות שנראות כמו קסטה שקרועה וקצת דג?" (העולם על פי Y) תמונה כלשהי אם בא לכם: כאן

darklighter

New member
שבת שלומות לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo190.gif

שם: עדי. גיל: חובב. איזור מגורים: מרכז. דמות אהובה: טאבית'ה כמובן
דמות שנואה: יש יותר מדי... למזלי נפטרו ממחציתם... רואה את פרקי ארה"ב כן/לא (אגב עכשיו יש רק 4 פרקים בשבוע): כן אבל בדיליי של שבועיים ככה (מרגישים בחסרונה של הדולפינית) סצנה זכורה לטובה: לא רוצה לספיילר לכם... מסר לאומה: היום/מחר מתחילה העונה של על טבעי בארה"ב
ציטוט שווה: בחתימה שלי... תמונה כלשהי אם בא לכם: יש לו פופיק

dirty look

New member
....

שם: אורלי גיל: 14 כמעט איזור מגורים: מעלה אדומים דמות אהובה: צ'רטי דמות שנואה: גוון רואה את פרקי ארה"ב כן/לא (אגב עכשיו יש רק 4 פרקים בשבוע): לא סצנה זכורה לטובה: לאזוכרת מסר לאומה: ט"ה שליטעע ציטוט שווה: אין תמונה כלשהי אם בא לכם: ט"ה

I n n u e n d o

New member
מתפקדת...

שם: דורין גיל:21 בקרוב איזור מגורים: מרכז דמות אהובה: תרזה דמות שנואה: גוון רואה את פרקי ארה"ב כן/לא (אגב עכשיו יש רק 4 פרקים בשבוע): כן ולא חח סצנה זכורה לטובה: שגוון מתה מסר לאומה: MAKE LOVE NOT WAR אה ותזהרו בכביש. ציטוט שווה: "להזכר בטוב ולבכות עם חיוך על השפתיים" תמונה כלשהי אם בא לכם:

למעלה