התפקדות נובמבר

inbal287

New member
../images/Emo28.gifהתפקדות נובמבר../images/Emo28.gif

שם:
מקום מגורים:
מה אתם עושים בחיים כרגע:
מה אתם שומעים עכשיו?
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב
מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? שיהיה לכולם חודש נפלא
!

ronaldiniho3

New member
עונה

שם: מתן גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 4/5 מקום מגורים: חיפה מה אתם עושים בחיים כרגע: תלמיד כיתה י', נכון לעכשיו בשביתה... מה אתם שומעים עכשיו? Follwo Me- Craig David (אחח היו ימים..) שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Kinda Girl For Me המדהים מהאלבום החדש של קרייג דייויד!! שיר פשוט מושלם!! איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: בעיקר בבית, לא עשיתי איזה משהו מיוחד... מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? כמובן- האלבום החדש של קרייג דייויד ב12 בנובמבר!! והנה העטיפה של האלבום -->

inbal287

New member
מתפקדת!

שם: ענבלירון גיל: 18 ושלושה חודשים בדיוק היום תאריך לידה: 2/8/89 מקום מגורים: ירושלים מה אתם עושים בחיים כרגע: עובדת, סובלת ושורדת. נהדר פשוט
. מה אתם שומעים עכשיו? Pantera - Cemetery Gates שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: אממ Amaranth של נייטוויש, הוא פשוט מדבק!! איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב ההופעה של נייטוויש כמובן! טיול לצפון עם אמא וקרבת יתר לגבול, לראות את דנה אדווה ולוטם היה נהדר
מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? להתפטר!!!! כן כן, זה יסב לי אושר מטורף |פרצוף מאוהב מזיל ריר|

danielle23

New member
נוכחת ../images/Emo9.gif

שם: דניאל גיל: 15 תאריך לידה: 23.7.92 מקום מגורים: חיפה סיטי =] מה אתם עושים בחיים כרגע: בחיים? שביתה: חברים, יציאות, כיף
מה אתם שומעים עכשיו? Sean Kingston - Beautiful girls חח שיר מצחיק =] שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: אממ וואי לא זוכרת.. היו כמה
איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: אממ חבר חדש
מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אממ כרגע לא ממש.. וואי פתאום אני מרגישה שהתשובות שלי הן בנימה אופטימית למדיי, למרות שאני עכשיו ממש אבל ממש מעוצבנת =[

Dani Ryan

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo215.gif

שם:דניאלה גיל:20 וחצי + [
] תאריך לידה: 3.4 מקום מגורים: כרמיאל עיר האורות מה אתם עושים בחיים כרגע: נהנית מהם בעיקר. ושנה שנייה בש"ל מה אתם שומעים עכשיו? נאדה. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:"תישאר" של הילה זייתון, Hinder - lips of an angel איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: נחמד ביותר. אין משהו ספציפי האמת... מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?:לא ממש... חודש מקסים!

Black Balloon

New member
כן, אני פה ../images/Emo3.gif

שני, 17, 5.9.90, אור יהודה, לא עושה כלום בחיים.

lidor love lee

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: לידור גיל: 19 ו4 חודש
תאריך לידה: 28/07/1988 מקום מגורים: לוד המעפנה :| מה אתם עושים בחייכם כרגע: שירות לאומי עוד מעט מסיימת :) מה אתם שומעים עכשיו: שיר ברוסית חחח אני אוהבת
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: to fall in love again של ג'סיקה סימפסון..ישן ומדהים
איך עבר עליכם אוקטובר: נחמד
משו שאתם זוכרים הכי טוב: הגיוס של הנסיך שלי
מה אתם מתכננים לנובמבר: דיאטה של הורדת 8 קילו לפחות, יש חתונה של חברה שלי והנסיך שלי אולי יבוא איתי
משו מיוחד שאתם מצפים לו: החתונה של חברה שלי

ToryMaster

New member
גם אני רוצה!

ענבל
שם: יעל
. גיל: 19. תאריך לידה: 18.5.1988 מקום מגורים: הצפון הרחוק. מה אתם עושים בחיים כרגע: כרגע כלום. מה אתם שומעים עכשיו? ספציפית? Army of lovers. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Where You Want Me. איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: היה חודש ארוך, מתיש, מעייף, טוב שנגמר. מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לא. מה אפשר להגיד, פרץ נוסטלגיה.

LeeR4Ever

New member
יו!../images/Emo13.gif

שם: ענת גיל: 15 תאריך לידה: 21.05 מקום מגורים: ירושלים
מה אתם עושים בחיים כרגע: שובתת, נהנית, מדריכה. מה אתם שומעים עכשיו? אביתר בנאי- מתי נתנשק. אחד השירים הטובים
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב היה מעולה! מלא שביתה, חברים, ימים עמוסים, קן, חניכים..היה חודש מעולה. מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? יש לי מראה כללי של החודש

OrtaLee Ryan

New member
נוכחת! ../images/Emo9.gif

שם:אורטל גיל:19 וחצי תאריך לידה:16.1.88 מקום מגורים:דימונה מה אתם עושים בחיים כרגע:כבר שנה וחודשיים בצבא. :] מה אתם שומעים עכשיו?KNOB-On my own שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:Tattoo-Jordan Sparks שיר מושלם!! אני מכורה אליו..
איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: חחח הייתי בגימלים שבוע
מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?כלמיני!!

lee blue7

New member
../images/Emo210.gif

שם:ליה גיל:17 וחצי תאריך לידה:11/04/09 מקום מגורים:אשדוד מה אתם עושים בחיים כרגע:שובתת מה אתם שומעים עכשיו?רן דנקר 12 שנים שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:אמברלה?! איך עבר עליכם אוקטובר?הממ ציון 8 כי יכל להיות יותר טוב
ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב:X מה אתם מתכננים לנובמבר?לישון וללמוד
יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? כרגע לא:]

hila tet

New member
אפשר לנצל אולי את הרגע כדי..

לחזור לפורום..?!
פיי.. אוליי שנתיים לא כתבתי פה.. אבל אני מתגעגע..
אז ככה.. שם: הילה גיל: 19 וחצי תאריך לידה: 20-03-88 מקום מגורים: אילת מה אתם עושים בחיים כרגע: הממ.. עובדת?! מה אתם שומעים עכשיו? האמת?! כלום...
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: נאממ.. one love איך עבר עליכם אוקטובר? עבר.. נערף.. חח טפו טפו
ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: שלשום ההפתעה שחיכתה לי בחדר.. גרררר כפרה על המושלם שלי..
מה אתם מתכננים לנובמבר? נאמממ.. שיהיה טוב..
יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? וואלה לא.. יעלי, אורטלי -
געגעתי !!

למעלה