ה א ר י - פ ו ט ר

../images/Emo28.gif ה א ר י - פ ו ט ר ../images/Emo115.gif

שלום לכולם, מצורף להודעה כתבה מיתוך "Ynet" על הספירה לאחר של הספר השישי... -מיתוך הכתבה- הארי פוטר: הטירוף מתחיל שוב הספירה לאחור לקראת שחרור הספר החדש בסדרת הארי פוטר - ב-16 ב ביולי - תשודר בטלוויזיה הבריטית ותוקרן על גבי מסכי ענק בניו-יורק. מאות אלפים שילמו מראש כדי שלא יצטרכו להמתין להדפסת המהדורה השנייה. בבריטניה תתקיים הוועידה הראשונה שתדון ביצירה מהיבטים אקדמיים. בהלת הילד הקוסם שוברת את השיאים של עצמה להתראות- שירלי.

נצל"ש- עוד על הארי פוטר...

ואם אתם אוהבים מאוד-מאוד את הארי פוטר, אז מצורף להודעה את ה"בקרוב" לסרט מספר 4 של הארי פוטר- "הארי פוטר וגביע האש" להתראות- שירלי.

../images/Emo40.gif ציטוטים- הארי פוטר ../images/Emo17.gif

ואם כבר פתחתי שירשור על הארי פוטר... אז הנה כמה ציטוטים (שאני הכי אהבתי) מהספרים\סרטים: "וולדמורט...הוא העבר, ההווה והעתיד שלי..." -טום רידל "לשמוע קולות שאף אחד אחר לא שומע זה לא סימן טוב, אפילו בעולם הקסמים" -רון "הנני נשבע בזאת חגיגית שאני מחפש צרות." -ג'ורג' = גם הארי אמר זאת כמה פעמים, כאשר פתח את מפת בית הספר. "צמד חמד של ממש, סיריוס בלק וג'יימס פוטר." -מדאם רוזמרטה אתם מוזמנים להוסיף עוד כל מיני ציטוטים מהספרים של הארי פוטר!
וגם- איזה ספר הכי אהבת מהסדרה? (לא סרט-ספר) אני הכי אהבתי את הספר השלישי- "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן" ואת הספר החמישי "הארי פוטר ומסדר עוף החול". אהבתי בעיקר את השלישי, מכיוון שזה הספר הכי חשוב בסדרה (שם מגלים מי זה סיריוס בלאק) הספר שהכי לא אהבתי, זה הספר הרביעי- "גביע האש"... ספר טיפה משעמם והכי לא חשוב בסדרת הספרים. להתראות- שירלי.

sagiberg

New member
אני אהבתי את הראשון בגלל

היחודיות שבו (בשאר הספרים כבר קיימת מן מתכונת ידועה מראש), ואת החמישי. השני והרביעי היו יחסית משעממים בעיני, ולמרות הביקורת...אני מחכה בכליון עיניים לספר הבא

Dudley

New member
(אופס)

יש את זה: www.hpotter.org.il (אני אמנם לא כותב פה אבל אני קורא ומאוד נהנה)

למעלה