חדשים

אהלן מה המצב ../images/Emo8.gif

הממ...בעקבות האובססיה ארוכת הטווח שלי לסקינס, נכנסתי לפה מתוך סקרנות...אז אם כבר אז אני אציג את עצמי... אני דשה, בת 16. מה קורה? יש מצב שאבקר פה לעיתים תקופות יותר

esti93

New member
מה קורה?

את מוזמנת לבקר פה חח :) אני אסתי, בת 15 וחצי.. אממ למען האמת אני מכירה מישהי בשם דשה, כאילו הכרות שטחית אבל.. מהאייסי, ומכיוון וזה לא שם כזה נפוץ.. אני מתחילה לחשוב.. וזה לא קורה הרבה חח סתם :p

נעים להכיר :)

האמת זה דווקא שם נפוץ בין הרוסיות...כימעט בכל מקום אני מוצאת עוד אחת בשם הזה לפחות P: בכל מקרה, אני לא ממש משתמשת באייסיקיו, אז אני בספק אם זאת אני ^^

esti93

New member
אמממ

מי שזו לא הייתה לא התחברה כל כך הרבה.. אמ היה לך אולי בלוג? כי הכרתי אותה דרך בלוג.. בכל מקרה, זה לא הכי משנה, ברוכים הבאים :)

Shexy Peanut

New member
היי ../images/Emo140.gif

בתאל (או בותול
) 15, רחובות.. ברוכה הבאה והשתלבות נעימה :} מי הדמות האהובה עלייך???

נעים מאוד ותודה :)

אין לי שום ספק שהתשובה היא קאסי :) חח אני קצת מאוהבת בה חח ^________________^ אוף, אמרו לי שבעונה השנייה לא יראו אותה באותה התדירות כמו בעונה הראשונה, וזה די..איום ונורא. אחריה, המועדפים עליי הם סיד (גררר), כריס (הדמות הכי מגניבה שיש) ומקסי (אבל רק בגלל הגנים הסופר מוצלחים שלו).

Shexy Peanut

New member
או.. וואו D:

דווקא לדעתי מראים אותה בתדירות סבבה לגמרי D: אמ.. אני אוהבת הכי הכי כמובן את כריס
באמת הדמות הכי מגניבה שיש. ואת ג'אל. פשוט האופי שלה. א-ד-י-ר
אני קצת מאוהבת בה

esti93

New member
גם אני

זו הדמות השנואה עליי.. אין לה שום טעם. לדעתי.

בטח שיש לה

ג'אל היא מעין "קול ההגיון" שבסדרה, בגלל שאין בה דובר אחד, כל פרק מתמקד בדמות אחרת - היא בעצם הכי אובייקטיבית מביניהם, לא מושפעת מאלף ואחת דברים, והכי רצינית מביניהם. נכון שהסדרה מתמקדת בדמויות קיצוניות ממש, אבל הדמות ה'נורמלית' הזו ממש מתבקשת, דווקא בסדרה כזאת, כדי להראות שהם לא סתם חבורה של נערים רחוקים מהמציאות. חוץ מזה שהיא וכריס מקסימים יחד. חח

esti93

New member
כן זו דמות נדרשת

אבל עדיין אני לא סובלת אותה.. לא יודעת, פשוט לא. היא יותר מדי רצינית עבורי. ולא נותנת לעצמה להשתחרר, דווקא בחבורה שכזו. וזה חבל.. וגם את השחקנית אני לא אוהבת ככה ש..

ואגב,

תחשבי על זה שאצלם להשתחרר זה לעשות סמים בחדר אחד ולהזדיין בחדר ליד עם מישהו שאפחד לא מכיר. ככה שהיא לא עד כדיי כך אפ-טייט. יש לה גבולות, זה משהו אחר

esti93

New member
טוב עכשיו שראיתי את הפרק החמישי התחלתי לחבב

אותה

למעלה