חורף...קר..

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif חורף...קר..../images/Emo186.gif

הביאו שמות של ספרי מתח\אימה שאתם אוהבים..

רשימת ספרים מומלצים שלי:

בקטגוריית סטיבן קינג: "זה" "העמדה" "בית קברות לחיות" "אש זרה" "עיני דרקון" "המשליטים" "מיזרי" "קוג'ו" והספר החדש, יחסית, "מתוך הביואיק" בקטגוריית ספרים נוספים: "ראיון עם הערפד" מאת אן רייס "פארק היורה" מאת מייקל קרייטון "העולם האבוד" מאת מייקל קרייטון "זרע אנדרומדה" מאת מייקל קרייטון

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ועכשיו נצמצם את הרשימה

לספרים שאין להם סרטים..

צטער אבל לכולם יש עיבוד לסרט

חוץ מ"מתוך הביואיק" ו"המשליטים" בעיקרון חוץ משני ספרים אלו לכולם יש עיבודים לסרטים, חלק ייצאו השנה...

אני חובב של דין קונץ

סופר מתח מעולה. הוא יודע לשלב מתח עם מדע בדיוני או על טבעי בצורה פשוטה ואמינה , ובספרים שלו הוא יודע ליצור אוירה כך שאתה ממש מרגיש שאתה שם בסביבה(אתם פשוט חייבים לנסות). ספרים מומלצים שלו : "זרים" - קבוצת אנשים זרים אחד לשני, כולם בעלי פוביות ספציפיות , מגלים שיש קשר ביניהם, והם יוצאים לברר מהו. ספר גדול, אני לא יודע למה לא עשו ממנו סרט עדיין. INTENSITY - לא יודע מה השם בעברית כי קראתי באנגלית. אני חושב שבצרפת עשו סרט לא מזמן עם תסריט דומה. מסופר על בחורה יתומה שמגיעה לבית של חברתה בחופשת מהאוניברסיטה. בדרך לשם עוקב אחריהן רוצח שחודר בלילה לבית ורוצח את המשפחה, והבחורה שניצלה מחליטה לעקוב אחריו משם, מה שהופך למסע מסוייט. עוד מומלץ מאותו סופר: הרודפים, מר רצח, אל פחד + תפוס את הלילה(ההמשך שלו).

למעלה