יש לי שם חדש

תמר 26

New member
../images/Emo28.gifיש לי שם חדש../images/Emo12.gif

התלבטתי אם לכתוב את זה כאן או לא,והאם לשתף, בכל זאת לא שגרתי ורגיל, ולא קשור ישירות לסרטן. אחרי כמה שבועות של בילבול ואפילו חרטה לגבי דברים שנוגעים לשולי המחלה, החלטתי שאני צריכה הכוונה רוחנית.(
) הלכתי לרב (רב שפנינו אליו לאחר שגילינו שאני חולה ובא לבקר פעם כשהייתי באשפוז). הוא שמע הקשיב הבין, ונתן לי זווית אחרת לחלוטין של הסתכלות. חיזק אותי מאוד והבטיח לי שכל ההחלטות שלי היו טובות. אבן גדולה ירדה לי מהלב.
ביקשתי שיתן לאביתר ברכה
שיהיה לו כח להמשיך, (הרי הוא הכח שמניע אותי), אבל הוא אמר שהוא "לא ממש יודע" לברך. הוא נותן רק עיצות והכוונה. ובעיני זו צניעות
היו עוד כמה עניינים שדיברנו עליהם, ואחד מהם היה שהוא הציע להוסיף לי שם, זה לא שם שאני אשתמש בו ביומיום, אלא סתם כתוספת כי לדעתו זה כדאי. לי זה מוזר אבל אין בעצם למה להתרגל, אז זה בסדר. עוד מישהו התנסה בהוספת/שינוי שם בעקבות המחלה או בכלל
אני מרגישה שהשם החדש מתאים לי ולא מתאים לי, כמו נעל חדשה צריך "להיכנס" לזה, אבל בכל יום מוצאת נק' חיבור חדשה. אבל שוב אני נשארת תמר. בינתיים השם הנוסף הוא רק נספח. זהו, אולי זה נשמע מוזר ולחלוטין לא רציונלי, אבל אותי זה חיזק מאוד כי הדברים שהטרידו אותי לא היו בתחום הנפש ופסיכולוג לא היה יכול לעזור, למרות שכאן הוא מילא תפקיד של 1/2 פסיכולוג, אלא שבתחום הרוח והאמונה.

תמר

קודם כל אפתח ואומר שאני מקבלת בברכה ובשמחה כל עזרה כנה שניתנת לי, בטח ובטח אם זו עזרה שמוגשת מאיש שמייצג את האמונות שלי, כמו רב. מעולם לא היה לי שם שני, נהפוך הוא, שמי אילת והוא נכתב ביוד אחת, כי ככה לימדו אותי ומכיון שהוא נגזרת של אילת השחר. תמיד דבקתי בשם שלי, תמיד ביוד אחת, בעיקר כשגיליתי שהגימטריה של אילת= לגימטריה של אמת. ולי אישית זה הסביר המון דברים על האופי שלי ועל הדברים שמזדמנים בחיי. אני מאוד סקרנית- מהו שמך החדש? אור ואהבה, אילת.

תמר 26

New member
זה סוד../images/Emo8.gif

אבל אני מוכנה להגיד ש... השם נבחר ביחד. הוא נתן לי קווים כלליים ואני הצעתי שמות עד שהגעתי לשם "הנכון"
. (כנראה הוא רצה שאני אגיע לזה בעצמי) הוא הסביר שתמר זה שם מעולם הצומח שזה יפה מאוד אבל הוא אמר משהו כמו שאני לא מספיק מחוברת לכח החיים. וצמיחה ללא חיים = סרטן (לא חשובת שבגלל זה חליתי אבל יש בזה משהו מעניין) לכן הוא אמר שצריך שם עם חיות(בשורוק) (לא, זה לא חיה (במלעיל)). חשבתי על כמה שמות שלא נראו לי אחד מהם אפילו אילה או אילת (אבל לא הרגשתי נח עם זה ויש לנו כבר אילה במשפחה), לבסוף נבחר השם שנבחר וזהו, אני מתחדשת עם זה

NiR AbR

New member
מזל טוב! תתחדשי! או מה שלא אומרים:)

אבל את לא יודעת שלא עושים דברים כאלה? ואני מתכוון לזה שסיפרת על השם ואת לא מגלה :) חבל... סתם, אבל אם את לא רוצה, זה מובן. אני מכיר את הקטע הזה של הוספת או שינוי שם, לא באופן אישי, אלא מאנשים שאני מכיר. לאחד מהם זה לא עזר
ולשנייה לא יודע מה זה עשה, אני מניח שהיא בסדר והכל... חשבתי על הקטע הזה בעצמי, לא בגלל שנושא הדת קרוב אליי, אלא בגלל שמעניין אותי התחום הרוחני בין היתר. אבל לא נראה לי שאני באמת אלך ואעשה את הצעד הזה. זה צעד גדול לשנות או להוסיף שם ויפה מאוד שעשית את זה ועכשיו את רק צריכה להתרגל... בהצלחה והמון בריאות! ניר.

נאן

New member
מזל טוב לך תמר........

היי תמר מזל טוב אני גם הוספתי שם לפני הניתוח ומאוד מתעקשת שיקראו לי גם בשם החדש. הבנות שלי נידנדו לי להוסיף שם לפני הניתוח. אולי כי השם שלי הראשון היה עש סבתא שלי שנפטרה כמעט בגילי ודרך חינו מאוד דומה. ונאן היה כינוי שלי בעבודה מפאת טיפולי באנשים חולים. ובעצם ברחתי הרבה פעמים מהיעוד שלי בחיים לטפל באנשים וכל הזמן חזרתי לזה אז נדרתי בשם השני שלי שהוא יהיה חלק ממני שאני בעצם אחזור אי פעם לטפל באנשים ולעולם לא אשכח את זה והגוף שלי בעצם לא שייך לי הוא שייך למי שיעד את היעוד שלי. ולכן אם הגוף לא שייך לי הוא יהיה חיב להבריא כי יש לו יעוד זה סוד בכח שלי. חשוב לי מאוד לכתוב בשתי השמות כי הצירוף החדש של האותיות מביא מזל אחר וגורל אחר לאדם. לא שמרתי את זה בסוד. הוא נכתב גם בת.ז שלי ונהיה חלק ממני אני עונה בשתי השמות. הבדיחה הכי יפה כשכותבים את השם שלי בתור לרופא ולי יש שתי שמות פרטיים ושתי שמות משפחה וזה נשמע כמו 2 אנשים תמיד יש איזה מישהו ששואל מה זה כל כך הרבה אנשים בתור אחד........ מזל טוב לך זה כמו לידה לתת שם מחדש. נאנוש . .

תמר ../images/Emo79.gif

אני שמחה שכתבת על זה, כי באופן אישי אני מתעניינת בנושאים האלה. אני מכירה כמה אנשים ששינו את שמם לחלוטין או רק החליפו אותיות וזה בהחלט תרם לשינוי בחייהם. מהידע שלי על שמי אני יודעת שהוא ממש "תפור" עליי (מבחינת אפיון של אותיות ומקומן בשם). אני גם יודעת שאנשים שמתנסים בחוויות מטלטלות שגורמות להם לחפש תשובות לשאלות, מגיעים גם לזה. וכל מה שמגיעים אליו בעיניי הוא נכון ויכול לתת איזושהי תשובה. לי נשמע שאת מאד בטוחה בדרך שלך ושהשם החדש הוא רק חלק קטן מהדרך, וכל מה שמחזק אותך יכול לעשות רק טוב.

תמר 26

New member
../images/Emo51.gif על הברכות

ניר צודק זה לא יפה לכתוב על זה ואז לא לכתוב את השם, רק שאני עדיין לא התרגלתי ובינתיים סיפרתי למשפחה וחברים והכל מוזר לי. אני קצת מתביישת
(זה חדש לי מאוד מיום חמישי שעבר). נאן מאוד התרגשתי מהדברים שכתבת בהחלט חומר למחשבה. אין לי אומץ עדיין להשתמש בשם החדש, ואני עדיין לא מזדהה איתו זה כרגע ביני לבין עצמי. וואו כמה שאני מסובכת עם עצמי ועוד גלי כתבה שמצאתי את הדרך שלי,

למעלה