כמו גלולה\JUST LIKE A PILL

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif כמו גלולה\JUST LIKE A PILL

הנה לכם בעיברית, השיר האהוב (עליי
) Lying here on the floor where you left me - אני שוכבת פה, על הרצפה, איפה שהשארת אותי I think I took too much - אני חושבת ש'לקחתי' יותר מדי I'm crying here, what have you done? - אני בוכה פה. מה עשית? I thought it would be fun - חשבתי שיהיה "כיף". I can't stay on your life support - אני לא יכולה להמשיך להיות תלויה בתמיכת החיים שלך There's a shortage in the switch - יש מחסור בשינוי I can't stay on your morphine - אני לא יכולה להיות תלויה על ה'מורפין' שלך {סוג של סם} 'Cause it's making me itch - כי זה גורם לי גירודים/עקצוצים I said I tried to call the nurse again - אמרתי שניסיתי להתקשר לאחות שוב But she's being a little bitch - אבל היא הייתה קצת כלבה I'll think I'll get out of here - אני חושבת שאני אברח מפה Where I can run just as fast as I can - לאן שאני יכולה, לרוץ מהר ככל שאני יכולה To the middle of nowhere - לאמצע שומקום To the middle of my frustrated fears - לאמצע הפחדים המתוסבכים שלי And I swear you're just like a pill - ואני נשבעת: 'אתה כמו גלולה' Instead of making me better - במקום לגרום לי להרגיש טוב יותר You keep making me ill - אתה ממשיך לגרום לי לחלות You keep making me ill - אתה ממשיך לגרום לי לחלות I haven't moved from the spot where you left me - עדיין לא זזתי מהיכן שהשארת אותי It must be a bad trip - זה בטח 'טריפ' גרוע All of the other pills were different - כל הגלולות האחרות היו שונות Maybe I should get some help - אולי אני צריכה להשיג עזרה I can't stay on your life support - אני לא יכולה להמשיך להיות תלויה בתמיכת החיים שלך There's a shortage in the switch - יש מחסור בשינוי I can't stay on your morphine - אני לא יכולה להיות תלויה על ה'מורפין' שלך {סוג של סם} 'Cause it's making me itch - כי זה גורם לי גירודים/עקצוצים I said I tried to call the nurse again - אמרתי שניסיתי להתקשר לאחות שוב But she's being a little bitch - אבל היא הייתה קצת כלבה I'll think I'll get out of here - אני חושבת שאני אברח מפה Where I can run just as fast as I can - לאן שאני יכולה, לרוץ מהר ככל שאני יכולה To the middle of nowhere - לאמצע שומקום To the middle of my frustrated fears - לאמצע הפחדים המתוסבכים שלי And I swear you're just like a pill - ואני נשבעת: 'אתה כמו גלולה' Instead of making me better - במקום לגרום לי להרגיש טוב יותר You keep making me ill - אתה ממשיך לגרום לי לחלות You keep making me ill - אתה ממשיך לגרום לי לחלות תהנו

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמצויין...

כל הכבוד...
אהמ תיקון קטן... moved from the spot where you left me - זזתי מהנקודה שעזבת אותי

למעלה