לפעמים כשהזכרונות תוקפים

noor נור

New member
../images/Emo28.gif לפעמים כשהזכרונות תוקפים

אותי (כמו עכשיו), משתלטים בלי שום סיבה, ואני מנסה לגרש אותם בכוח, ולשכנע אותי שהם פה למטרה מסוימת ,ולא כי לילה ,ומשעמם לי- אני מתחילה לדמיין שאולי הוא בכלל פה?????????????????????????הלוואי!

נור. ובאמת ככה, בלי סיבה זכרונות..

לפעמים, יודעת שאצלי לפחות התעסקות בזכרונות, גוררת לאיזו תוגה של חידלון. אז מגרשת בכוח או מדמיינת נוכחות כמו שאת. וככה מוצאת לי זמן "בריא" לחשוב מחשבות "חולות"..... ויודעת שאין. ומתחילה מהתחלה........ אז אם את זקוקה לעוד כוח הלילה כדי לגרש ......שולחת לך.

מיכל@בר

New member
נור ועדנה יקרות שכאלה.......

הזכרונות.... אתן כאלה מדהימות... כל אחד והפטנטים שלו. והשאלות שלו. ואולי לא היו הדברים מעולם??...

BooBee

New member
אילה אילה אילה איי יי או או או

אתמול היה לי קטע מוזר לאללה, שאני ממש לא יכולה להסביר. אתמול יצאתי עם חברה של אחותי. אנחנו נפגשות לפעמים לאיזו שיחה על כוס קפה. מאוד נהנינו אז בשתיים החלטנו ללכת לשבת באיזה פאב תל אביבי ששתינו אוהבות, לשתות משהו ולחזור הביתה. בפאב היה ממש עמוס, ובלאגן ומוסיקה וחתיכים וחתיכות, ופתאום היה את השיר הפורטוגזי הזה, שתמיד שמים בחתונות, "אילה אילה אילה אי ייה, או או או". אני מקווה שאתם מבינים על איזה שיר אני מדברת. הקיצר, תוך כדי הפזמון הזה, אילה אילה אילה אי יי או או או, בראש התנגנו לי מילים שונות לגמרי: "לילך, לילך, לילך, אייך? אוי אוי אוי". וזה היה כזה מוזר, אני יושבת ומורידה וודקה בפאב עמוס אנשים, עם החברה הכי טובה של אחותי וזה מה שחשבתי כששמעתי את השיר. לילה טוב כבר אמרתי? אז לילה טוב. נראה לי הנה עוד לילה לבן.

מיכל@בר

New member
איך דמעות של ממש יכולות להתערבב

להן עם דמעות של צחוק, ככה קורה לי כשאני קוראת אותך, שמורידה וודקה בפאב, את והקיצר שלך... את והחברה הכי טובה של אחותך... את והמילים שחיברת לך..את משהו.

BooBee

New member
ספרי לי על זה

אני נקרעת לפעמים בין צחוק לבכי. לפעמים זה נורא.

למעלה