מזל טוב למנהל החתיך

• פותח הנושא noyy
  • פורסם בתאריך

noyy

New member
../images/Emo28.gifמזל טוב למנהל החתיך ../images/Emo99.gif

היום למדהים הזה יש יום הולדת 17
אהוב שלי, למרות שבטח לא תאהב את ההודעה הזו, לא תהיה לך ברירה אלא לנעוץ אותה: מזל טוב נסיך אחד. תמשיך לפרוח בכל שנה ושנה, להקסים אותי כל יום מחדש ולרגש כל כך. טמונות בך טונות של קסם אישי, אהבה ורגש שלא מוצאים בכל אחד.. ואני מודה לך על תקופה כזו נפלאה לצידך. מזל טוב יפה שלי. רק בריאות :)
באהבה אינסופית, אשתך
(יום הולדת... הגיע זמן השופינג... הפעם לא תוכל להתחמק)

דם דם

New member
יובי../images/Emo16.gif

אני יודע שזה נראה כמו נר זיכרון אבל אחרי הבושות של השרשור הזה אתה תרצה לקבור תצמך,אז אני מקדים את זמני
יובלי...לא יובלי נשמע כמו ילד קטן ויובי כבר נדוש. גם יובלוש נשמע דבילי טוב נו החלטה נפלה יובל מזל טוב עד 120 שנה המון המון בריאות אושר ועושר (נויה צריכה רמת חיים גבוהה) שמחה ששון וטפטים פירחונים ורודים אצלך בבית
תהנה לך ביומולדת, עד כמה ששופינג איתה יכול להיות מהנה....תנחומיי שמח להכיר אותך ושאתה המנהל שלנו פה יום הולדת שמח בחור

wranger

New member
../images/Emo151.gif יום הולדת שמח! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo39.gif

יומולדת שמח יובל, ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

מקווה שאשתך לא תרושש אותך בשופינג.

ע ל ו מ ה

New member
מזל טוב ../images/Emo213.gif../images/Emo106.gif

מרשים ביותר להיזכר כמה אתה צעיר, ורק אפשר להתמלא בעוד יותר הערכה.

כלכלונת

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif עוד הרבה שנות ניהול מצויינות וכייפיות עד 120 יעל

b love

New member
מזל טוב!!../images/Emo9.gif

הרבה אושר והצלחה בכל! ומה 17? אתה נראה הרבה יותר, איזה כיף לך, קח את זה בתור מחמאה!! ומה אשתך? יש זוגות בבלוגיה ולא ידעתי?
שוב מזל טוב

דם דם

New member
נראה יותר? אישתו? ../images/Emo6.gif

ואוו ואווו תברחי את לא יודעת שנויה noyy היא אישתו החוקית והבלעדית וכול ניסיון לשדל אותו להיות מאהב הם בגדר סכנת חיים לא מספיק פתחת על רגל שמאל איתה את עוד מוסיפה שהוא נראה יותר נראלי את הולכת לקבל פה מזה חסימה

b love

New member
../images/Emo9.gifחח אני חיה בדיליי, לא נורא

ולמה רגל שמאל? למה לסכסך? אה? ומה רע בזה שהוא נראה יותר, כיף לו! לי כולם אומרים שאני נראת לפחות 3 ממה שאני באמת

b love

New member
לא מרושע אבל..

אין כלום בפרטים שלי, אם היית מאמינה למה שאת רואה בפרטים, אז לפי התמונה היית חושבת שאני

למעלה