מזל טוב לנוי 14 זה גיל מגניב לאללה!!
N noyy New member 23/6/06 #1 ../images/Emo28.gifמזל טוב לנוי ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif 14 זה גיל מגניב לאללה!!
B B R A Y E R New member מנהל 23/6/06 #2 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמזל טובבבבבבב היום יש לנולי יום הולדת
N noyil New member 23/6/06 #4 ברכה למופת../images/Emo51.gif תמחקו את התגובה של דור, היא הורסת את השרשור הוא כבר יגיב מחדש.
M MineraL New member 23/6/06 #6 מזלטוב נוי../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif!!!11 מה אאחל לך? אין לי מושג, אני גרוע בברכות. תמשיך להיות נולי חמוד כזה תמשיך להיות טחון ותשים לב שלמעלה קראתי לך לראשונה!!! נוי ולא נולי
מזלטוב נוי../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif!!!11 מה אאחל לך? אין לי מושג, אני גרוע בברכות. תמשיך להיות נולי חמוד כזה תמשיך להיות טחון ותשים לב שלמעלה קראתי לך לראשונה!!! נוי ולא נולי
ל ל א ק י New member 23/6/06 #8 מזל טוב!!../images/Emo65.gif מזל טוב!! קיבלת לפני שנה ברכה יפה אז תאלץ להסתפק בחוסר ברכה עד סוף חייך כעת, עמך הסליחה סתם אמ מזל טוב :$ נבוא אליך בקרוב לבריכה למסיבת הפתעה
מזל טוב!!../images/Emo65.gif מזל טוב!! קיבלת לפני שנה ברכה יפה אז תאלץ להסתפק בחוסר ברכה עד סוף חייך כעת, עמך הסליחה סתם אמ מזל טוב :$ נבוא אליך בקרוב לבריכה למסיבת הפתעה
מ מ ו ר י א ל ו ש New member 23/6/06 #10 מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif../images/Emo9.gif
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif../images/Emo9.gif
B B o N u s New member 23/6/06 #12 או מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif עד 120, בהצלחה בכיתה ט'! ובעיקר [!] שכל משאלה שלך תתגשם לטובה! טל
או מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif עד 120, בהצלחה בכיתה ט'! ובעיקר [!] שכל משאלה שלך תתגשם לטובה! טל
N Nati Lucky New member 24/6/06 #15 מזל טוב! אתה אחלה ילד ואני חולה עליך, אתה הבן היחידי שאני בקשר איתו בתפוז, ואתה מעצב חייתי ויש לך עתיד דגול בזה, ויום יבוא ותעבוד בתלמידון בע"מ שמור על עצמך ותקשיב לאמא ולאבא.
מזל טוב! אתה אחלה ילד ואני חולה עליך, אתה הבן היחידי שאני בקשר איתו בתפוז, ואתה מעצב חייתי ויש לך עתיד דגול בזה, ויום יבוא ותעבוד בתלמידון בע"מ שמור על עצמך ותקשיב לאמא ולאבא.