משימה בילתי אפשרית

melancholy man

New member
../images/Emo28.gifמשימה בילתי אפשרית../images/Emo28.gif

פסייח בניגוד לזרמים שבאו בעקבותיו הוא עדיין ברובו ז'אנר של שירים בודדים ולאו דווקא של אלבומים, ומאחר ואחד הדברים האהובים עלי הוא לערוך אוספי מוסיקה, ערכתי לי בזמן האחרון אוסף של 10 שירי פסייח שעיצבו במידה רבה את הטעם שלי, השרשור הזה בא לשאול מה הם 10 השירים שעיצבו יותר מכל את הטעם הפסיכדלי שלכם (אם יש לכם 20 זה גם בסדר), אלו לא חייבים להיות השירים הכי טובים בתחום או הכי חשובים (או אפילו הכי פסיכדליים, אלא אלו שהכי חשובים לפס הקול האישי שלכם. הרשימה שלי נראית ככה: Small Faces - Itchycoo Park שיר המודס האולטימטיבי, אולי השיר שמגדיר מה זה פסיכדליה בריטית, איזה כיף! Country Joe And The Fish - Not So Sweet Martha Lorraine ומייד אחריו, שיר שמגדיר את הפסייח האמרקאי, קאנטרי ג'ו מקדונלד בשיאו. שיר שאני אזכור במיוחד בזכות חיילת חמודה במיוחד לפני איזה 10 שנה, אה... Sweet Lorraina Byrds - Eight Miles High השיר שבאמת גרם להכיר פסיכדליה אמרקאית, לא זה לא על סמים מה פתאום סמים, זה שיר על עולם התעופה והאחיים רייט
Buffalo Springfield - Expecting To Fly טימוטי לירי חיי! Zombies - Time Of The Season אין יותר סיקסטיס מזה אולי, הזמן לשינוי!. Jefferson Airplane Triad לכל אחד מאיתנו הייתה את המהפיכה המינית שלו, המהפכה המינית של גרייס סליק ודיוויד קרוסבי הייתה קצת יותר המונית משל כולנו (לא רק באופן מעשי...) Beatles - I Am The Walrus מי שאין שיר אחד לפחות של הביטלס שששינה לו את החיים, כנראה עוד לא התחיל לחיות עדיין Pink Floyd - Arnold Layne בשבילי ההימנון האולטימטיבי של אנשי השוליים ומי מאיתנו לא היה איש שוליים לפחות פעם בחיים? Greatful Dead - Dark Star אין לי הסבר, פשוט ג'אם מדליק שהתאהבתי בו משמיעה ראשונה. Kaleidoscop- Please Excuse My face. שיר שמתאר טוב מידיי את החיים שלי בזמן האחרון, אולי בגלל זה I'm Just a melancholy man מה השירים שלכם?, אני יודע שזו משימה בילתי אפשרית, אבל הזהרתי בכותרת...

Jflyaway

New member
אהבתי את הרעיון!

בקרוב אכין רשימה, אבל ייתכן ולא אוכל לעשות את זה עם 10.... OK? ולגבי Expecting To Fly.... רק מלהריץ את השיר בראש - אני כבר מתרגש.

forever changes

New member
הנה

the beatles - a day in a life יש לי צמרמורת רק מלחשוב על השיר הזה, איזה הלם זה היה שחשבתי ששמעתי את הכל בדיסק הזה, ואז זה פשוט הגיעה טוב רצתי לשים במערכת. jefforson airplain - white rabbit מחכה ש a day in a life יגמר ורץ עוד פעם למערכת להחליף שיר. the byrds - Eight Miles High שיר כל כך בעננים .. love - the daili planet לא יודע אם זה שיר ממש פסיכאדלי לא מבין בזה ממש, אבל אחד מאהובים עלי באלבום שנמצא בניק שלי. Iron Butterfly - In-A-Gadda-Da-Vida אוי, אני יכול להרוג פילים אחרי שאני שומע את השיר הזה. pink floyd - pow r. toc h השיר עם הפתיחה הכי מגניבה שיש והשיר שהכי מזכיר לי פסיכדאליה. Kinks - Waterloo Sunset שיר כל כך כיפי :) Cream - Tales Of Brave Ulysses אויי כמה כיף לחקות את הצליל בלוז הזה בפה. velvet underground - sunday morning הדיסק הזה תמיד ילווה אותי, יש לי איתו דיונים ארוכים כל יום, מה טוב בו מה לא, אבל השיר הזה כל כך יכול להיות להיט לתינוקות, ננסה בהזדמנות לגרום להופ ולערוץ בייבי לשדר אותו. Beach Boys - God Only Knows god only knows what i be without you .. מוזיקה גרמה לי לאהוב קיטש, אבל אני ממש אוהב את זה

LadyG

New member
Let's Give It A Shot

Strawberry Fields - The Beatles Let me take you down, 'cos I'm going to Strawberry Fields Nothing is real, and nothing to get hungabout Strawberry Fields forever כל כך הרבה אוירה יש בשיר, פשוט יופי טהור, שאף פעם לא נמאס. Living it's easy with eyes closed misunderstanding what you see I think I know I mean a yes but it's all wrong What is I think I disagree קשה לי להפסיק
The Moody Blues – Legend of the Mind מוקדש לטימוטי לירי, מהאלבום אהוב עלי במיוחד. יופי של שיר ויופי של אוירה. The Rolling Stones - She is a Rainbow Have you seen her dressed in blue See the sky in front of you And her face is like a sail Speck of white so fair and pale Have you seen the lady fairer כי זה השיר שהייתי רוצה שייכתב עלי. Love - Alone Again Or כי השיר פשוט מושלם גם בשמיעה המאה אלף. Pink Floyd - See Emily Play There is no other day Let's try it another way You'll lose your mind and play Free games for may See Emily play ואני מרגישה בתוך קרוסלה שמסתובבת ומסתובבת ומסתובבת. המשך יבוא.

ofekkehila

New member
משלי

sunday morning - vu all tomorow's parties- vu she brings the rain- can you set the scene- love wonder people-love orange skies- love stephanie knows who- love touch me- doors lucifer sam- pinkfloyd sunshine man- הצ'רצ'ילים Subsequent Finale- הצ'רצ'ילים after the gold rush- neil young

Jflyaway

New member
she brings the rain

יפה לך! שימחת אותי. יש מצב למאמר שלך בנושא CAN ?

ofekkehila

New member
האמת

שאני יכול לתת ביקורת על SOUNDTRACKS אבל אני מבין יותר בפולק.

Jflyaway

New member
ביקורת על SOUNDTRACKS תתקבל בשמחה

ואגב פולק... יש הרבה פולק שהגוונים הפסיכדליים שלו בולטים.

למעלה