נשנשים שלי...אני טסה

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif נשנשים שלי...אני טסה ../images/Emo160.gif

אחזור בעוד שבועיים....אתגעגע המון
אבל אתם בידיים טובות!

דם דם

New member
תהני לך

טיסה נעימה, וואי ואני עוד שבועיים טס, איזה מגניב נו ולאן את טסה...תביאי לי שנל מהדיוטי פרי..חחח

liavsayegh

New member
כולם טסים פה...../images/Emo7.gif

ואני נשארת בדד, בארץ ישראל היפה והקטנה...
למישהו נשאר מקום במזוודה? אני מבטיחה שאני לא יעשה רעש, ואני דיי עצמאית, לא צריכה השגחה וכאלה..חחח פליזוששש!!

liavsayegh

New member
נסיעה טובה!!../images/Emo13.gif

תסעי בשלום ותחזרי בשלום!
תהני לך! ותנצלי כל רגע!
נתגעגע..!
אז לאן את נוסעת??

דם דם

New member
נראה לי היא כבר טסה

ככה שהיא כבר לא בבית,חח..נחמד מאוד אם ככה אני מקווה שאת קטנה וקומפקטית אז לא תהיה לי בעיה להכניס אותך למזוודה(יחד איתי..חחח) נו אלא מה איך חשבת שאני טס-רק בתור נוסע סמוי. אז כשישאלו "ארזת לבד" אוממ מה אני אמור לענות אם את חלק מהאריזה?

liavsayegh

New member
חחחחחחחחח ישששש!!../images/Emo24.gif

איזה כייף לי!
חחחחח ואם ישאלו אם ארזת לבד תגיד:" גם זאת שבפנים עזרה לי לארוז.." חחח תמיד רציתי לנסות להגיד את זה ולראות מה הם יעשו...חחח עכשיו נוכל לרצוח לנו ביחד ברחובות ניו יורק

דם דם

New member
מסכנה ניו-יורק

גם ככה יש שם מיליון מטורפים שהורגים אחד את השני, עכשיו להוסיף להם אותי ואותך, אוי להם, העיר לא תשרוד אותך. יש אבל רק בעיה קטנה ושולית ממש, את יכולה להיות לך רוצחת סדרתית בניו יורק..חחח...רק הבעיה שאני טס לאמסטרדם ופריז במקום לניו יורק, אז לשיקולך.

liavsayegh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אה אופס... לא יודעת למה, אבל זכרתי שאמרת לי שאתה טס לניו יורק ארצות הברית. טעות שלי, סורי...חחח גם אמסטרדם פריז טוב. לא? רוצח הוא רוצח, ולא משנה באיזה חור בעולם זורקים אותו..חחחח

white star

New member
../images/Emo54.gif היי חבר'ה

אני אהיה איתכם בשבועיים הקרובים
בקשות, הענות, טעמות ומענות - אתם מוזמנים לשלוח מסר

white star

New member
../images/Emo54.gif אני בן ../images/Emo9.gif

קוראים לי רותם, ואני מנהל בתפוז את פורום בנים בלבד ואת טאצ' עליז לסטרייט שיעיז. אני אהיה איתכם בשבועיים הקרובים

דם דם

New member
אוממ...מותר שאלה?

זתומרת לרדת לך קצת לתוך החיים..חחח מזתומרת פורום לבנים בלבד, אתה יכול סתם ככה לתת הסברון לגבי הפורומים שאתה נמצא/מנהל אותם.

white star

New member
../images/Emo54.gif אין בעיה

בנים בלבד - פורום חברתי לגאים - גייז,בי ופה ושם סטרייטים פרנדלי טאץ' עליז לסטרייט שיעיז - הפורום הרשמי של הסדרה (כרגע בחופש)

דם דם

New member
אווו הבנתי

והפורום השני שאמרת עליו, אף פעם לא יצא לי לראות את הסדרה הזאת, על מה היא?...ואיזה ערוץ היא הייתה משודרת

white star

New member
../images/Emo54.gif בעיקרון בערוץ 3

גם של הכבלים וגם של הלווין, אבל שבוע שעבר נגמרה העונה, בטח בקרוב יהיו השידורים. בעיקרון מדובר על חמישה גייז, שבכל פרק עושים לסטרייט עיצוב מחדש - צורת לבוש, שיער, עיצוב בית וכאלה. הכל מטובל בהרבה חוש הומור - מומלץ

דם דם

New member
אה נשמע נחמד

טוב אולי איזה פעם כשתחזור הסדרה נציץ שם לאיזה פרק, שמעתי שהייתה פעם בערוץ 2 סדרה נדמה לי קראו לה דייט לסרייט-אבל לא יצא לי לראות אף פעם את הסדרה. אגב הינה האייס קפה שלך

למעלה