סופשבוע טיפה יותר פעיל בפורום סקינס

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifסופשבוע טיפה יותר פעיל בפורום סקינס../images/Emo8.gif

אה, הם עוד לא ענו לי למייל, ככה שבנתיים הדברים היחידים שהשתנו זה: אני כחולה
ואפשר לעלות תמונות, אין לי מושג איך נכנסים לעריכה, אז בנתיים, אני לא יכולה לעשות כלום,
בקרוב תעלה הודעה בקשר לפינות, מכיוון שניתן לעלות תמונות
עכשיו חזרה לפינה שלנוD:
שיר השבוע:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
סדרת השבוע / סרט השבוע:
משהו טוב שקרה:
משהו רע שקרה:
תיכנונים לשישבת:
תמונת השבוע:
שאלה המתחלפת: האם אתם רוצים מפגש? מפגש צ'אט? וועידה במסן? סוף שבוע רטוב וקריר לכם

Fairy of Rock

New member
../images/Emo206.gifאני לא אהיה פעילה בפורום.

כאילו, עד כמה שאני יכולה, פשוט יש פה מיליון הפסקות חשמל ואני מנסה לא להדליק את המחשב, אז...
שוב

גשם בא33>

אני דווקא צריכה סופשבוע רגוע.
שיר השבוע: Bowling for soup - the bitch song The emo kid song Bon Jovi - you give love a bad name Patrick Wolf - the pigeon song Sixpence none the richer - kiss me [שבוע בסימן שירים עם song בשם?:X] להקת השבוע: הוא לא להקה, אבל הוא ממש טוב.>< פטריק וולף אלבום השבוע: / קליפ השבוע: היה לי מה לענות לזה עד ששכחתי איפה שמרתי אותו.>< סדרת השבוע / סרט השבוע: סאות' פארק [אני נהיית מקורית משבוע לשבוע] Imaginationland
וסרט? האחים גרים למבוגרים בלבד, למרות שאני יודעת אותו בע"פS: משהו טוב שקרה: גדנ"ע!!!!11 היה כה שולט.
"זריקת ביצים תוביל לאינפלציה ביןלאומית!" "אני רוצה לדעת למה איחרתם בחצי דקה למסדר! לא, עד שלא תענו לי, אני אשב כאן ואשתזף..." [והיא לא קולטת שכבר ערבXD] "לע שמפו הוואי- נען שמפו גמלים.D:" "איך צוחקים בערבית?" ~מסתובב אל הלוח וכותב~ "خخخ! חהחהחה!" -"נו, אז איך היה בגדנ"ע?" -"זה מידע מסווג
" -"יש למישהו שאלות נוספות?" -"כן. באמת יש כור בדימונה?" "אופק החנת"ריש333>" גילי- "בואו נעשה וועידה מתישהו. יום חמישי נוח לכולם?" אני- "לא!O: כפרעליכם, אל תעשו ביום חמישי, אני במד"א...><" ~שקט מביך וכולם נועצים בי מבט~ גילי- "טוב כפרה." פגשתי אנשים ממש נחמדים, הכרתי אנשים שלא ידעתי שהם קיימים בכלל עד הגדנ"ע, וזו היתה אחת החוויות הכי טובות שהיו לי מאז יולי. ועברתי את המבחן במד"אDDDD: אני מע"רית מוסמכת^^ ויהיה טקס ממש מגניב ביום שלישי.D: מה עוד... תרגמתי, ציירתי, קראתי את התפסן באנגלית, יצא הסרט של הביטלס סופסוף, התקבלתי לפרוייקט רפואה [sheesh אני כ"כ גיקיתD:] [מסתבר שגם הוא בפרוייקט הזה]. משהו רע שקרה: להיפרד מהאנשים מהגדנ"ע.
אני מתעבת את המדריך שלי. נקרע לי מיתר בגיטרה. האוס נגמר. תיכנונים לשישבת: ללמוד לA+. המבחן ב-30 לחודשX; ללמוד את הסולו של בלאקבירד. לישון. [אני יכולה לספור על יד אחת את מספר השעות שבהן ישנתי מיום ראשון] תמונת השבוע: זאת ממש הצחיקה אותי=> שאלה המתחלפת: האם אתם רוצים מפגש? מפגש צ'אט? וועידה במסן? כן, כן, כןD: סופ"ש נעים.

MayLuvsDoug

New member
חחח מזל טוב שוב:)

שיר השבוע: Justice - D.A.N.C.E להקת השבוע: אממ קסביאן, CSS, אה כמובן ארקטיק מאנקיזזזזז אלבום השבוע: מממנמנמ לאדעת קליפ השבוע: טדי פיקר חדש של AM :) סדרת השבוע / סרט השבוע: ממ עקרות בית נואשות משהו טוב שקרה: צופים נו משהו רע שקרה: משעמם בשביתה תיכנונים לשישבת: אממ ת"א וענברול תמונת השבוע: להלהלה שאלה המתחלפת: האם אתם רוצים מפגש? מפגש צ'אט? וועידה במסן? חח סבבבה

purple floyd

New member
סופשבוע רגוע גם לך :)

שיר השבוע:
תנו לי איימי ואני יהיה רגועה. להקת השבוע:
מקפליי/פינק פלויד אלבום השבוע:
אימייייייייייייי
קליפ השבוע:|קליפ| שטיות ביוטיוב. סדרת השבוע / סרט השבוע: המפענחת, מתגעגעת לסקינס. משהו טוב שקרה:
יש לי אמא שאוהבת אותי, אמאאאאאאא שלי. תכל'ס אין עליה. [אוייש הקיטש.] משהו רע שקרה:
יש לי אבא ששונא אותי, אבאאאאאא שלי. למה אלוהים למה |חותך| [סתם, לא שונא, הוא פשוט לא נסבל בימים אלה, נראה לי הוא מזדקן
] תיכנונים לשישבת:
חבורת, שיעור גיטרה. תמונת השבוע:
מישהו אמר אימיי ולא קיבל?
שאלה המתחלפת: האם אתם רוצים מפגש? מפגש צ'אט? וועידה במסן?
למה לא.

Shir Girl XD

New member
אני ../images/Emo3.gif

שיר השבוע: זומבי של קרנבריז וטרסילבניה של מקפליי להקת השבוע:קרנבריז ומקפליי אלבום השבוע: אין קליפ השבוע:גם אין סדרת השבוע / סרט השבוע: סלינה משהו טוב שקרה:שמרתי על האחיין שלי משהו רע שקרה:ריב תיכנונים לשישבת:בייביסיטר תמונת השבוע:יש לי כמה אבל אני אשים אחת שאלה המתחלפת: האם אתם רוצים מפגש? מפגש צ'אט? וועידה במסן? רק תגידו מתי..

כבר ראשון אבל לא נורא../images/Emo126.gif

שיר השבוע: Not going anywhere - keren ann להקת השבוע: אוונסנס. אלבום השבוע: The open door קליפ השבוע: Helena של MCR סדרת השבוע / סרט השבוע: כריסטין הישנה (יס סטארס) משהו טוב שקרה: את האמת? אין לי מושג. משהו רע שקרה:אימרו די לפסימיות! תיכנונים לשישבת: כבר ראשון
תמונת השבוע: שאלה המתחלפת: האם אתם רוצים מפגש? מפגש צ'אט? וועידה במסן? אנערף לא אכפת לי.

mikeys barking

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע: Blondie - Maria, Bruce Springsteen - Radio Nowhere להקת השבוע: בון ג'ובי אלבום השבוע: Lost Highway של בון ג'ובי ^^ סדרת השבוע / סרט השבוע: חברים
משהו טוב שקרה: שידרגתי את הפלא' שלי לסוני אריקסון סקסי בחינם D: משהו רע שקרה: לא מרגישה טוב כבר מיום שלישי בערך :/ תיכנונים לשישבת: סבתא P: שאלה המתחלפת: האם אתם רוצים מפגש? מפגש צ'אט? וועידה במסן? למסנג'ר אין לי זמן, אבל מפגש פורום יכול להיות ממש נחמד ^^ (בחנוכה, או פסח)

למעלה